Yorkshire terrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Yorkshire terrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Yorkshire terrier.

Yorkshire terrier fotos

Yorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrierYorkshire terrier

Yorkshire terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Yorkshire terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Dan siger: Yorkshire Terrier eller Yorkie som det kærligt kaldes, er en lille terrier, der opstod i grevskabet York i England i 1800-tallet.

Oprindelsen var sandsynligvis hybrider mellem Clydesdale Terrier, eller Paisley Terrier og Waterside Terrieren blev bragt til distriktet i og omkring Glasgow i York i begyndelsen af 1800-tallet. Afkommet blev senere krydset med andre racer, der Cairnterrier, maltesiske og den nu uddøde Broken-hår Terrier. Navnet stammer fra 1886 ( The Kennel Club ), og den første racestandard blev offentliggjort i 1898. I 1900-tallet af racen bevidst avlet til at være fysisk mindre, især efter det blev populært i USA og det europæiske kontinent.

Pels: Det har meget langt hår og kan få meget filtret, så det kan være nødvendigt en lille krave tider.

Yorkshire Terrier er en følgesvend hund med en skulderhøjde på ca. 20 cm og en vægt på op til 3,1 kg. Det er en populær familiehund.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Yorkshire terrier tror også at disse hunderacer var interessant.