Welsh corgi cardigan

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Welsh corgi cardigan hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Welsh corgi cardigan.

Welsh corgi cardigan fotos

Welsh corgi cardigan

Welsh corgi cardigan kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Welsh corgi cardigan. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Har så utroligt fancy Welsh corgi! Jeg er 12 år gammel og har haft en Riesenscnauzer der var 14 år, alsa havde hende, siden jeg blev født. Var en utrolig livlig hund og elskede ture. Men nu er det meget tomt i huset, fordi vi var nødt til at aflive hende maj 2011... Mine forældre siger, at de er katte hunde, men det er ikke muligt i min verden! Så jeg krydser fingre for, at jeg nogensinde kommer til at få en corgi!
10.10.2012

Welsh corgi cardigan hunderace siger: Jeg er ikke enig, at racen er perfekt som en rolig familie hund. Jeg har selv to cardigans, og de er overkommelige aktive til at tale. Hvis det ikke sker nok i løbet af dagen, så de opfinde tingene selv, og bestemt ikke stille.

Nu elsker jeg racen selv og kan ikke forestille mig ikke at have en, men jeg tror, ​​at en cardi skal kunne leve i et aktivt hjem. Ellers tror jeg både hund og ejer bliver ulykkelig...

Men en cardi, der vil arbejde, ved hjælp af både krop og sind, er en absolut vidunderlige hund.

Læs dig godt op på racen, i bøger, på nettet, hjemmesiden for klubben etc, før du beslutter dig på én :)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg selv ejet en corgi, der vil sige en walisisk Corgi Pembroke. Det er ikke en cardigan, men jeg vil tro, at det temperament / personlighed er ret ens i disse to racer. Min erfaring med corgi er, at det er en meget glad og munter hund. Det er meget smart og utrolig let at lære. Grooming varierer. Det har en pelsfældningsperioden, hvor det virkelige skure. I denne periode er det betaler, og kam din hund ofte og nip hund løs hår. En corgi kan være lidt skarp, men ikke aggressiv. Min corgi gik meget godt med katte. Corgi er i sandhed en hunderace og hvor nær, for dem der ønsker en let at lære, kælen og rolig familie hund. :) Obs. en Corgi kan blive overvægtige. Så fodre hunden bør kontrolleres. En Corgi: Smart, meget let at lære, normalt aktivitet har brug for nogle egne, kaster nogle kan være lidt skarp og bestemt, ellers en dejlig kælen hund.
10.10.2012

Welsh corgi cardigan ejer siger: Walisisk Corgi cardigan er en robust, livlig, aktiv, vedvarende opmærksom hunderace, der anses for at være loyale, legesyg og rolig omkring børn. Som hyrdehunde brug for det mest udbredte med både mentale og fysiske udfordringer for at nyde den maksimale, men det tilpasser sig godt til de fleste typer boliger (mindre lejligheder). Pelsen er af en type, der skal børstes dagligt.

Der er flere forskellige teorier om oprindelsen Corgi, hvoraf flere omfatter en stigning fra de nordiske punkt hunde, der blev bragt til landet af vikingerne. Mange tror, ​​at Cardigan blev indført af kelterne i Wales, men det har aldrig været bevis for noget af dette. Det vides dog, at den nuværende walisiske Corgi Cardigan og walisisk Corgi Pembroke begge er resultatet af krydsninger med lignende hunde i 1800-tallet. Forud for dette, variation større. De var tegn på, at yngler i 1934.

Corgi blev oprindeligt køre hyrdehunde, der løb kvæg og får at bide det i haserne og fødder. I Storbritannien er det stadig bruges til hyrdning, men det er mere populær som familie hunde, både hjemme og i andre lande. Racen, imidlertid stadig mange fantastiske funktioner, der bruger hunde. Det er til dels bruges som både narkotika hunden og redning. Racen har også gode egenskaber som en gårdhund og vagthund.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Welsh corgi cardigan tror også at disse hunderacer var interessant.