Weimaraner

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Weimaraner hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Weimaraner.

Weimaraner fotos

WeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaranerWeimaraner

Weimaraner kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Weimaraner. Skriv en kommentar om hunderacen.

Weimaraner ejer siger: Vi har en Weimaraner tæve på 13 måneder, sandsynligvis en smule mildere end hans hund. Har siden hun var 14 uger gået på kurser med hennne, som det var vores første hund. Dette var en hvalp med en stor grad af aktivitet, så jeg havde den store fornøjelse at starte kurset, da jeg læste i bøger, samt gode råd fra "erfarne" hundeejere ikke altid virker, når du prøver det ud i praksis. Ved daglig træning med hunden var lille (søg efter godbidder, sidde, ophold, dæk osv. på plads) og gå til korte ture ofte, vi fik en meget roligere hund. Der er også en hund, der til tider kræver en klar nej, og vi fandt, at det havde reb temmelig høje første gang. Ellers har vi fokuseret på uddannelse gennem positiv opmærksomhed. Jeg har også trænet sig til ikke at understrege noget, jeg gjorde en masse i starten. Selv, der skal bevises, hvordan jeg reagerer på hvad hunden gør og slappe muskler og hoved og trække vejret dybt, er også hund mindre stressede og slapper af i situationer, stress før hende. Hun er meget nyttigt i mit kropssprog, så det er noget, jeg har arbejdet med. Hun er i øjeblikket en afslappet og dejlig hund, der nyder selskab med mennesker. Når vi har børn, vi har været omhyggelige med at opsøge venner med ung, hun er utrolig tålmodig og sikringer fra. Vi går ca 2 timer gå en dag, 1 lang 2 små og træner på forskellige lydighed øvelser, mens på turné. Inde vi ikke spille, når det skal være rolig inde og lege udenfor. Hun er en sofa kartoffel og elsker at hænge med os (helst oven på os, 30 kg, hun er nu, så er det bare hovedet i hendes skød, 0)) Hun har været i buret, da vi fik hende, og synes, det er sikkert og godt, også går der og sætter sig selv, hvis hun ikke får den ro hun har brug for andre steder. Ellers er hun også en matvrak og kunne sandsynligvis spist hele dagen, hvis hun fik chancen. Har derfor selv om vi aldrig har givet mad på bordet osv., praktiserende svært for hende at holde sig væk, når vi spiser og sover i hans sted. Udenfor er hun en god ven og aktiv tur, der aldrig løber tør for syne og elsker nye udfordringer, ser derfor frem til at træne noget, men lydighed snart. Hun har aldrig været aggressiv over for andre hunde, men er lidt voldsom, så hunde ikke gider hendes tempo har bragt hende i hendes sted og da hun hørte (mindst hos kvinder, meget respekt). Enig, at dette er en hund, der kræver en fast hånd, passe motion-ikke for meget (det vil kun fremhæve de dage du ikke holder så meget), men ikke for lille, trimme hovedet og mest af alt, tror jeg, være stille dig selv, skal du ikke tage hunden gør personlige og stress over det. Så har du den bedste hund du kan forestille dig, har vi i det mindste ikke fortrudt det et sekund og få hende over.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Nu er min weimaraneren været 6 år, og han er bare Fremde hyper.Da Jeg fik Weimaraner jeg vidste på forhånd, at der var en masse arbejde, og det har blitt.Han brug for mindst to timer gåtur hver dag og en god del hjernetrim.Jeg bruge min Weimaraner at søge og dette er hans Supergod på.Han går både sårede, sporsøgning, runde, og lavine.Han er en meget social hund, han elsker at "deltage i samtalen", når vi har visit.This 's en fugl hund så uddannelse skal være temmelig disciplineret og det er vigtigt socialisering som de kan være aggressive over for andre hunder.men det er en stor hund for jægere og aktiv people.They jeg købte hunden fik jeg at vide, at denne race kan tåle kulde meget godt, det er ikke tilfældet med min hund.er mere end 15 - der er han nødt til at pynte den ellers kold han virkelig (er faktisk lilla på pungen) Sammenlignet med børn, jeg ved ikke, om det er de rigtige hunden.Min hunde ikke tåle de små niecer. han trækker halen og ørerne, han simpelthen ikke har tålmodighed for sådanne ting synes som.men nu har jeg ikke børn, så han ikke er virkelig brugt til dem.noen har sagt til mig, at han ikke får nok motion, da han er så hyper, men de fleste weimaranere jeg har mødt har lignende gemytt.Og trim / træning han får i det mindste nok af, men selv efter en 2-mile langrend kun at nævne ordrer tur, så han er klar igjen.Han har meget stærk personlighed og er let at lese.kjempe dejlig hund for dem, der gerne job, til at udøve og gå.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Weimaraner har et livligt temperament, og er på vagt og vagtsom. Det er uafhængigt og lidt stædig, men træne. Det har et stort behov for aktivitet og motion. Motion alene er heller ikke nok. Hunden har både behov for og evne til at arbejde. Uddannelse og jagt, lydighed, sporing, træk og pakke er perfekt til racen. Du skal være erfaren og sikker på, at hundeejere, før du køber en Weimaraner. Dens unikke kombination af følsomhed, stædighed, skarphed og beskytter mod vilde instinkt kræver en fast og bestemt dressur.
18.04.2012

Weimaraner siger: Weimaraner er en af ​​de ældste stående kontinentale fugl hunde, vi kender. Allerede i 1600 - og 1700-tallet var på jagt hunde, der til forveksling ligner den nuværende weimaranere afbildet på flere gange. Nogle mener, at denne hund er oprindeligt en fransk oprindelse, og at det nedstammer fra såkate Chien Gris de Saint Louis, blev hundene brugt til at besætning jagt. Men det er mere sandsynligt, at det stammede fra en type af tyske grå jagt hunde, som var der i 1800-tallet.

Storhertug Carl August af Sachsen-Weimar- var den første til at levere den glatte grå hund, hvis oprindelse finder derfor, Thüringen i Tyskland. Han krydsede Chien d'Oysel (svarende til nutidens spaniels), St. Hubertushund og engelsk pointer. Oprindeligt blev betragtet som en kørsel hund.

Den første specialklub blev dannet alt i 1897, mens racens standard (kort hår) er fra 1925. Det er stort set uændret i dag. I begyndelsen af 1900-tallet, blev det også krydsede en langhåret sort, men det er ikke så almindeligt at se.

I begyndelsen var racen meget eksklusiv, forbeholdt den tyske adel, men i løbet af 1900-tallet 'første halv spredt over hele verden, og især til USA og England. De første hunde kom til Norge i 1964, og som bevarer noget af sin eksklusive karakter. På nuværende tidspunkt er mindre end 200 hunde i Norge, og er født fra et til tre kuld hvede år. Hertil kommer, importerede årligt et antal hunde.

Udseende, anatomi og fysik

Weimaraner er en lidt langstrakt stort og atletisk brugshund af funktionel type. Form Smuk, tør hud med en klar underliggende muskler og sener. Typisk sex. Hanhunde skal have en højde skulderhøjde 59-70 cm og hunner på 57-65 cm. Farven skal være grå i forskellige nuancer, og øjnene skal være gule.

Racen oftest forekommer i den glatte udgave, men også langhårsvarianten har en vis grad. Dag er der ca. 25 langhår i Norge. Dette adskiller sig ikke fra korthårskat på andre måder end pelsen.

Anvendelse

Alle racens egenskaber er vigtige for sin jagtadfærd. Den er bedst egnet til småvildt jagt i skoven, bjergene og lavlandet, men kan også anvendes ved nedslaget jagt. Flere gange er der også felter elge for Weimaraner, da bandet hunden. Også som en retriever med et godt eksempel. andejagt, at Weimaraneren er et godt valg. Det betragtes som en god "all-rounder" i jagt miljøet.

Hundens overlegne lugtesans gør det velegnet til sporing af sårede spil. Flere norske weimaranere godkendt som sporing af hunde, og anvendes til sporing af elge, hjorte og rådyr jagt både under og efter sammenstød. Racen har også en stærk tilbøjelighed til både at hente og rapport.

Især at se på fuglene er velegnede for racen, og det er her weimaranere har opnået den højeste udmærkelse i Norge. Denne søgning danner passende weimaranerens søgninger, der er noget smallere end de mere generelle store racer som sæt. Mange ryper jægere finder det et plus, at weimaraneren holde god kontakt med føreren under jagten. De henter, både på land og i vand.

Racens udseende har også betydet, at det er blevet efterspurgt som en familiehund i mange lande.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Weimaraner er en tysk jagthund, der tilhører gruppen af stående fugl hunde. Det karakteristiske farve, kombineret med den ofte næsten tavs, indtil rejsen har givet denne race kaldet "det grå spøgelse" i den engelsktalende verden.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Weimaraner tror også at disse hunderacer var interessant.