Vorstehund korthåret

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Vorstehund korthåret hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Vorstehund korthåret.

Vorstehund korthåret fotos

Vorstehund korthåret

Vorstehund korthåret kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Vorstehund korthåret. Skriv en kommentar om hunderacen.

vorstehund siger: Pelsen er kort og tæt, og skal føle sig tung og hård at røre ved. På hoved og ører, er håret kortere, blødere og tyndere. Såkaldte skimlet (broget) pels i sort, brun, grå og hvide kombinationer er mest almindelige, mens den faste brune er normal.

Skulderhøjde skal være i overensstemmelse med FCI være omkring. 62-66 cm hos mænd og ca. 58-63 cm i hunner.
Pejlemærkerne er en ædel og harmonisk hund med værdig holdning. Det er stabil, rolig og afbalanceret. Let og moderat nakkeknude stop. Øjnene er mellemstore og mørke brune farve er ønskeligt. Ørerne er højt og bredt, og de er flade og hænger tæt til hovedet. Forbenene lige, parallelle og muskuløse. Bagbenene lige og parallelle. Skal være stærk og muskuløs. og knæ er godt vinklet. Poterne skal være runde til ovale, men endte godt, og med kraftige kløer. Hunden skal have en stærk og muskuløs ryg med en kort, bred og muskuløs, uden parti. Under linjen er let optrukken med en elegant tør løkke. Halen skal være kraftig ved roden og høj. Det spidser til mod spidsen og af middel længde. De bevægelser af nogle pejlemærker er lige og parallelle. De dækker jorden og med god drive.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Vorstehund korthåret tror også at disse hunderacer var interessant.