Volpino italiano

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Volpino italiano hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Volpino italiano.

Volpino italiano fotos

Volpino italiano

Volpino italiano kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Volpino italiano. Skriv en kommentar om hunderacen.

ITALIANO!! siger: For den rette, vil denne hund er en fremragende familiehund. Den normalt overbevist om, livlig, glad og legesyg, og racen er kendt for at have stor personlighed. Det er normalt meget mistroisk over for fremmede, men normalt ikke aggressiv. Dog må man forvente, at de forskelle, når fremmede kommer på besøg. Da hunden har brug for en fast hånd og tidlig, men patienten træning. Det kan være lidt jaloux, men normalt ikke i samme omfang som den tyske spidshunde. Det bør ikke være forkælet. Den elsker motion og er ofte vedvarende, men den skal også andre opgaver for at nyde det maksimale. Nogle former for hundesport, det passer godt.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Volpino Italiano er lidt rektangulær form, som klart peger på en affinitet med Japanske Spids. Hovedet er kileformet og tyspis næseparti pegede. Panden er klar stop og næse og læber er sorte. Ørerne er trekantede, relativt små, spidse og opretstående. Ryggen er lige og let optrukken buklinjen.

Pelsen er svarende til den tyske Spitz, men vil være ren hvid eller fast rød (hvilket er meget sjældent). Champagne-farvet jakke er også tilladt, men ikke som ønskeligt. Det vil have løve manke (mandag) omkring halsen. Hannerne er ca. 27 til 30 inches i skulderhøjde og vejer omkring 5 kg glade, mens kvinder er ca. 2 cm under og lidt lysere.
18.04.2012

volpino siger: Volpino Italiano, som virkelig betyder lille ræv, utvivlsomt har samme oprindelse som den tyske spidshunde, og derfor må betragtes som meget gammel efter type, men det er hvidt i farve og race, har det sandsynligvis sket meget før den tyske spidshunde. Den hvide farve kan være resultatet af krydsninger med japansk Spitz, som det også ligner, og som mange hævder er en del af oprindelse.

Selv Este Michelangelo skal have haft sådan (eller meget lignende) hund, så du ved, at det skal have eksisteret som en type og i udseende alt i 1400-tallet. Denne hund var også meget populært blandt adelen i Toscana og Lazio i 1700-tallet, siges det. Under Anden Verdenskrig, men var næsten udslettet, og kun en omhyggelig avl racens hjemland reddede racen fra udryddelse. Dagens hunde må derfor siges at være genskabes gennem kryssavl.

Netop når racen kom til Norge er ikke kendt, men det registreres årligt omkring 15-20 hunde her.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Volpino italiano tror også at disse hunderacer var interessant.