Vestsibirsk laika

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Vestsibirsk laika hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Vestsibirsk laika.

Vestsibirsk laika fotos

Vestsibirsk laika

Vestsibirsk laika kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Vestsibirsk laika. Skriv en kommentar om hunderacen.

Søren siger: Dette er en livlig, opvakt og stabil hund med ensartet godt temperament. Forskellene ofte og er ofte mistænksomme over for fremmede. Det kræver masser af motion for at trives maksimalt, og er derfor mest egnet som en familie hund for aktive udendørs entusiaster og jægere.
18.04.2012

kalle siger: Siberian Laika er lidt større end den russisk-europæiske Laika, men ellers meget som denne. Hovedet er kileformet og temmelig spids, med let forstærket. Næsepartiet er forholdsvis lang og kraftfuld. Ørerne er trekantede, meget rørlige og stående. Kraftig, muskuløs krop og fremhævet hår. Bredt og dybt bryst og godt optrukken. Lænd kort, hvilket er lidt lukket. Muskuløs ryg. Muskuløse ben og stærke ben, med en kompakt ovale poter. Halen bæres oprullet over ryggen hårdt, eller i låret.

Pelsen er hård og klar. Kort på hoved og ører, men ellers noget længere og mere strittende. Semi-lang omkring halsen, skuldrene og maven. Tæt underuld. Farven er hvid, salt og peber, rød og grå i alle nuancer, sort, multi-farvede med pletter i de samme farver.

Skulderhøjde hos mænd er ca. 54-60 cm, og i kvinder om. 52-58 cm. Vægten er normalt omkring 27 kg, afhængig af køn og den samlede størrelse.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Vestsibirsk laika tror også at disse hunderacer var interessant.