Tervueren

Tervueren tilhører gruppen af belgiske fårehunder, og er én af to langhårede belgiske fårehunder.

Tervueren fotos

TervuerenTervuerenTervuerenTervueren

Information om Tervueren

Tervueren Tervueren temperament og opførsel: Disse hunde er impulsive, skeptiske over for fremmede og lidt ængstelig, som bidrager til er en god brugshund i militæret og politiet. Som en familie hund, kan den stadig fungere ordentligt, hvis den rette opdragelse, og hvis familien bliver en del af vide, hvordan man forbinder med hunde.

Tervueren ansøgning: Tervueren blev avlet til at være en faglært Fårehund, men er i dag betragtes som en brugshund i områder, som tjenestehund i politiet og militæret, og som lavine hunde mv. Det har stadig været brugt som en Sheepdog, men ikke i det omfang, at tidligere, fordi der er andre racer, der ofte er mere specialiseret til dette.

Tervueren er stadig en meget alsidig hund, og en fremragende vagthund, selv om det ikke er blandt de største hunde. Tervueren kan også være en god familiehund, hvis du har erfaring med hunde fra fortiden og ved, hvordan man dressere en hund.

Tervueren udseende: Det har en langhåret og varmrød pels, som kræver moderat med grooming. Denne type af belgiske har en sort ansigtsmaske, men ellers har en rødbrun pels, hvilket undertiden kan være meget lys rødbrun, men oftest det varmrød med lysere pels på benene og omkring brystet.

Tervueren er den mest populære variant af den belgiske. Da ejendommene er ellers ganske identiske blandt de belgiske Collie, det er måske den æstetik af racen, som har ført til dens popularitet.

Tervueren kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Tervueren. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg tog en dejlig 15mnd gammel rødbrun / sort Tervueren male om sommeren. Jeg havde en vis kontakt med hunden, før han antog han kendte mig / os lidt. Han havde en meget kort sorgprossess, hvor han ville ikke være noget den første dag. I et par uger er han undertiden tissede inde (sandsynligvis på grund af frygt, når han var alene). Efter de 3 uger har alle været vidunderligt!

Dette er en meget livlig hund, der elsker at lege og udøve! Gør lidt på "unge" til tider, men for det meste han kan gå løs og er meget lydig (tak til den tidligere ejer, der gjorde et meget godt stykke arbejde)!

Han er min første hund, så jeg havde ikke meget tidligere erfaring. Men det er gået meget godt, fordi han er meget tålmodig med mig, og jeg lærer noget nyt hele tiden!

Elsker denne race!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har fået en dejlig Tervuren mand på 2 år... omplaserings hund
Han har vel ikke socialiseret i overensstemmelse med andre hunde og er ikke i stand til at gå i snor.
Er der nogen der har forslag til, hvad jeg kan gøre "det er rigtigt".
Fik ham på en grime stropper (Halti) og når han går til en præst ved siden af ​​mig og ingen trækker. Er der nogen der har erfaringer med dette band?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg havde en stor Tervuren han. det var min trofaste følgesvend, indtil jeg blev en familie mand. Da vi forsøgte at flytte ham. Det gik ikke godt, og vi var nødt til at aflive ham. Han var lidt nervøs og lidt aggressive overfor fremmede, der var tæt på. Jeg gjorde nok ikke alt efter bogen, da jeg var hæve ham, og derfor blev sandsynligvis ikke korrekt fat, så han fik den rette lære af de episoder. Jeg er vokset op med hunde, men ingen af ​​nærhetan Tervuren. Han var utrolig lydig, legende og loyal. Heller ikke havde han nogen bestemt hund lugt enten når han var våd pels, så prøv at lugte en golden retriever, det stinker når det er vådt.
Nu kan vi ikke få hunde til børn er så allergisk. Jeg savner stadig min kære Tervueren.
10.10.2012

tervuren siger: Jeg har mit femte bælge, to sorte, og nu mit tredje røde.
Alle mine har været fremragende i deres hoveder, ikke fastholdes på mennesker eller nye ting, men det er meget vigtigt, at de er socialiseret og trænet fra det miljø, de er meget unge. Alle erfaringer skal være positive for det, de lærer mellem 12 og 16 uger, oplever al videre læring baseret.
Alle mine har haft opgaver i form af LP og / eller nytte. Alle hunde har brug for at bruge deres hoved, men den belgiske er et must, hvis det skal være en sikker og harmonisk hund.
Mine har, uden undtagelse, havde en ekstrem jagtinstinkt og en overvældende fornøjelse at møde folk gerne, at de har været i stand til at trække folk over. Har arbejdet hårdt for at begrænse det ;)
Jagt ønske er vanskeligt at fjerne helt for det, jeg er afhængig af både når jeg går spor og tog runde ring, så det er en udfordring..
10.10.2012

tervuren siger: En fantastisk race! Tervuerentispen vores er nu 13,5 år, men arbejder stadig på det mest. Har altid gået pænt i snor og barks såogsi aldrig. Når middagen serveres sidder hun foran skålene vi siger "du er velkommen". Hun har altid gået langt væk, noget der aldrig har været et problem, når hun er meget lydig og trækker sig væk, når vi mødes løbende / aggressive hunde. Easy Clean familiehund, der er absolut uundværlig i hverdagen.Vår forrige hund var en Tervueren. Hun var krævende, men med patientundervisning, var hun en dejlig hund. Kør rundt med agility. Anerkender den beskrivelse, at racen er noget forsigtige, men en meget alsidig hund. Nogen idé om hunden vil sandsynligvis fortryde at vælge Tervueren.
10.10.2012

tervuren siger: De er dejlige, vi passer ofte en, der var 14 år gammel, blev han opkaldt Gizmo og jeg var meget glad for ham, han var dødtræt fag før min fødselsdag, men bitch han boede sammen med har givet mig nogle komfort, Hun er ikke bange for mig mere, så vi er blevet gode venner. Gizmo var smart og støjsvagt, men stærk nok til at trække mig over til tider, men jeg elskede ham mere end noget andet, jeg har en hund igen, så det må være en, som han
10.10.2012

tervueren siger: Vi er nu i retning af en blanding af Tervuren, mor Tervuren men faderen, de kender ikke, de er dyreinternater nu ejer kastede dem på gaden "/ ikke D Gå ann at være dum ska først at slippe af med hvalpe foretager d på en orgentlig måde ikke let muligt
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: vores tervuerentispe på 1 år er bare fantastisk.hun er den anden tervuerenen vår.med 3 børn i huset, der ved, hvordan en hund skal behanles vi er en stor gjeng.hun er ydmyg og bare slags. noget forsigtige, når det kommer på besøg, men spøgefugle og vil cuddled hvis korte stund.lydig og kommer som et skud i kommando.hun er venner med alle typer af hunde og er så ekstremt hurtigt, at det skal oppleves.kort fortalt som det Tervueren for evigt :-)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: eg har en mandlig Terve er vidunderlige familie hunde, jeg har en søn på 4 år, som har udforsket hunden, hvor der er mulighed og han er meget tålmodig og dygtig. Går kamp godt med andre hunde uavhengi køn. Han er bare helskjønn. En lidt speciel, da han har en "grå" farve istede det rødlige :)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg mistede min Tervueren i juni sidste år, og sorg har været stor! Hun var 12 og et halvt år gammel! Jeg har haft hunde omkring mig lige siden jeg var lille, men dette er den mest fantastiske skabning jeg nogensinde har set! Meget rigtigt, hvad de skriver herovre... Denne race har brug for en god opdragelse og grænser, men har forsynet på hunden, og ønsker en udfordring og en hengiven følgesvend, dette er en berigelse af en anden verden! Bestemt min opfattelse. Jeg har fået mig en blandet race nu, men når hun vokser op, vil hun få en lille legekammerat i racen Tervueren! :-)
10.10.2012

Tervu siger: Vi ved ikke hvad, der er dannet grundlag for de Belgiske Hyrdehunde. Nogle tror, ​​at de nedstammer fra krydsning mellem europæiske fårhunder gamle, andre, at de er resultatet af lokale mastiffer og hjortehund. Sidstnævnte blev importeret fra England til en sådan Belgien i 1200-tallet.

I slutningen af 1800-tallet opstod i mange lande en interesse i at skabe nationale racer. I Belgien, var der dengang store flokke af får i landet. De blev gennet af fårehunde, fuld af lyst til at arbejde og udholdenhed. Disse hunde havde en næsten identisk anatomi og størrelse, men store forskelle med hensyn til det ydre.

I 1891 inviterede professor A. Reul, ansat ved den veterinære institut i Cureghem i Belgien, hyrder og ejere af sådanne hunde til et fælles møde, for at danne sig et indtryk af hunde med henblik på at etablere en fælles national belgisk fårehundrase. I begyndelsen var det 1/1 uenighed om de forskellige variationer, men vi endte med at dele hundene i 3 sorter defineret af hårtype, korthåret, langhåret og ruhåret. Farverne var først betydning, nogle år senere. I mellemtiden skabte Club du Chien de Berger Belge.

I en 898 / 1899 blev det besluttet, at racen skulle have defineret farver. Den langhårede all-round blank variant fik navnet Groenendael efter slottet af samme navn. Ejeren, en opdrætter ved navn Nicolas restauratør Rose var der. I mellemtiden, det kongelige palads i Laeken navn ruhårede aske / aske blonde sort, som blev kaldt Laekenois. Det er uden tvivl den sjældneste af dem. Den korte hår sort, hvilket kan være både sort og gul-rød i fortiden, skal nu bare være gul-rød og har sort maske. Det blev opkaldt Malinois, efter byen Mechelen (Malines på fransk). Kun få år senere, i 1907 var så 4. variation godkendt, først af Berger Belge Club. Det var en langhåret rød-brun med sort variant befragter og sort maske. Det blev kaldt Tervueren til placeringen af den samme navn. Det havde nemlig en brygger i lang tid været avl af disse hunde.

Udseende, anatomi og fysik

Belgiske Hyrdehunde har en kraftig og muskuløs, let langstrakt, men ikke tung build. Hovedet bæres højt og stående stive trekantede spidse ører. Brystet er moderat bredt og dybt, og Bugen er let optrukken. Ryggen er lige, bred og kraftig. Halen er middellang, kraftig ved roden af ​​halen, og bør ikke være bøjet eller skæv. Hannerne er ca. 60-66 cm i skulderhøjde, tæver ca. 56-62 cm. Vægten er normalt ca. 28-35 kg, afhængig af køn.

Tervueren har en lang varmrød pels med sorte pletter og krave omkring hans hals, til noget lysere varmrød i maven og ned mine ben. Lighter underuld. Det bør have en sort maske på ansigtet.

Anvendelse

Det er oprindeligt en hyrdehund, og det stadig har sådanne egenskaber, hvis det er uddannet til dette, men i dag er det mere for familie-og arbejdsliv hund og matematik. Det er en god og alsidig brugshund og er en god familie hund for folk med erfaring.

Lynne og adfærd

Belgiske Hyrdehunde er generelt nogle angst, alle kendsgerninger og impulsive, men det bidrager også i høj grad til racen reagerer på stimuli. Den er vågen og opmærksom, og har ofte en stærk personlighed. Ofte, meget kærlig og tillidsfuld over for deres ejere, men måske lidt mere skeptisk og reserveret over for fremmede. De er ofte meget energisk og utholdne, og ofte kræver en rimelig mængde af motion og udfordringer for at nyde det maksimale. Belgiske Hyrdehunde bør ikke have hård behandling, men de gør som en stærk leder.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Tervueren tror også at disse hunderacer var interessant.