Staffordshire bull terrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Staffordshire bull terrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Staffordshire bull terrier.

Staffordshire bull terrier fotos

Staffordshire bull terrierStaffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Staffordshire bull terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

staff siger: Præcis! ... Et forum for hunde entusiaster, og hvornår burde hund sande natur komme frem og ikke den medie-skabte "farlig" billede! Jeg har endda en to-årig kvinde og ikke kunne have været mere tilfredse med valget af racen. En venligere og mere kærlig og føjelig hund søger du længe. Jeg er aldrig bange for at introducere hende til enten børn, voksne og andre hunde. Hvis jeg var på udkig efter en vagthund ville sandsynligvis SBT var en elendig valg.

Jeg voksede op med en lille Gravhund og kan trygt sige, at niveauet af vold i Dachsen er meget mere bekymring fuldt ud. Det er en race, der ses som en familiehund, men også toppe bid statistikker. Så hvorfor er der ikke en stærkere ønske om at forbyde gravhund i stedet så?

Mine forældre (især min mor) var meget skeptisk, da jeg fortalte ham, at jeg skulle få mig en SBT, men de ændrede deres sind hurtigt. Nu ville de gerne have en selv, fordi den selvsikre, venlig og lærevillig temperament.

Når det kommer til Amstaff er en godlynnet hund også, og argumentet for at forbyde dem gik kun på udseende. Det ser for meget på Pitt Bull og det var svært for politiet at adskille løbene. Det havde intet at dæmpe Amstaff at gøre!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har netop modtaget i maj en lille prinsesse... Hun er ikke rensdyr personale, det er 25% Rottis hendes... Vi er hele mål løs.. hun er næsten 11 uger, men som lydige ligesom en hvalp på 6-7mnd..... Håber hun ikke får så meget større et rensdyr løb... (kan håbe, right?)

Har haft hunde i mange år, men lidt guld ønsker ikke at tisse udenfor... hvad er det med denne race? Og hvis det regner lidt.. ja så hun vil i hvert fald ikke ud....
Vi kan ikke vente, indtil hun bliver ældre og viser orntli 'hvem hun er blevet!
14/12/2009

hehe siger mor selli skriver, at hvalpen ikke vil kunne lide at tisse på d rengner ud. d vil ikke min enten. men hvis vejret er rart, heldst hun ligge ud og hygge sig.
hun er meget glad for mennesker og andre dyr, både store og små. hun gøer næsten aldrig. Jeg har kun gode erfaringer med denne race, og helt sikkert ville anbefale det til andre :)
2010/01/10

Rottis siger mor til selli:

Det er nok den del med Rottis der tillader hu vil ikke ud i regnen! hehe vi har en Rottis og tælle det hun holder op til to dage, hvis hun skal. Vi har prøvet og prøvet, men hun nægter! omgange i døren! hehe
2010/02/02

Caroline siger: Vi vil gerne bestille en hund, at valget var let det var blevet en staff.Er endda hævet med 5 forskellige racer, men ønskede en hund, der ville passe vores liv.Vi nu har et personale, der er 1 år og 4 måneder, verdens dejlige hund, som elsker os ubetinget.Favoritten familie er vores datter på 7 år, kan de sidde i en time show til leke.Han passer hende som en smed.Alle der har børn bør have et personale, mere loyal race kan ikke :) Han er en rigtig sofa kartoffel, men kan også godt lide lange ture (hvis vejret er godt, hehe). Den eneste ulempe er de andre hanhunde (også meget mange andre racer som godt), så vi har brug for at nappe.
2010/02/10

Helen siger: Jeg har virkelig ingen forståelse for noget, som alle kan sige, at dette er farlige hunde! Jeg staffordshire bull terrier og dette er den bedste hund! Han er smart, venlige, god og intelligent. Jeg elsker alt, der går på to ben, ukendte og kendte! Og de er socialiseret i en tidlig alder ville hellere ikke "kamphund" instinkter kommer.

Ja, staffordshire bull terrier være farligt, når det har den forkerte ejer.. Som med alle andre hunde?!?! Gud, folk har brug for at tage sig af dig!
2010/02/26

Bjorn siger: Har været interesseret i hunde, så længe jeg kan huske, og også på forskellige måder med mange hunde havde at gøre både vores egen og andres, både renracede og blandinger. Nu har jeg et personale, og bedre hund bør kigge længe. Afbalanceret og stabil. Superfine med mine børnebørn. Hengiven og udadvendt. Endvidere er en "førermyk" hund, i det mindste har jeg ikke måttet bringe på anden måde end med andre hunde. Positiv med andre hunde, især hvalpe, men kan reagere svagt negativ i nogle hunner. Ignorerer glade hunde at negative signaler.
Negativ med mine medarbejdere er: Hun er svær at få på turen i dårligt eller koldt vejr, og hun snorker. Gudskelov hun kan lide at ligge i sengen om natten, som regel i armen, men det var snorkinga dengang.
Fordomme og racisme eksisterer overalt, selv når det kommer staffer.
Bjorn
2010/04/13

Faust siger: Jeg har et personale kid på 11 måneder, og det er min første hund. Det har været en sand fornøjelse fra dag ét. Utrolig nem at kommunikere med bevidst, kærlig og frem for alt socialt intelligent over for både mennesker og andre hunde. Har lagt stor vægt på, hvordan han relaterer til børn. Samlet sikker og rolig, selv under ekstremt Holyder og vildtlevende vildt.
Er stædig til tider, men det er let at håndtere, når du kan kommunikere ordentligt.
Ellers må jeg indrømme, at jeg nyder at gøre familie og venners fordomme grundigt flov. Til at begynde med, sagde han: "Really, red sådan en kamphund... en pitbull Fy f.. du vil gerne, at monster i huset??"
Og nu... d snarere: "Åh, kan vi ikke være så venlig at låne hunden i weekenden, skal du se, at han elsker at være sammen med os?".
Tilsvarende når vi vender og står rabiat småhunder som snerrende og farvede tænder, mens de straffekoefficienter spøgefugle og næsten smiler fra øre til øre, da han luntrer den.... UDEN bånd... Jeg elsker det!
2010/04/13

staff4life siger: nej e verden gået gal!
SBT e en vidunderlig hund.... e familie og børn Særligt sukkerroer ven.
Hvorfor ikke forbyde golden retriever, det er den hunderace, angreb og dræbe de fleste børn!
2010/02/05

En, der troede siger: Vi havde talt om at få os hund længe, ​​jeg var mest skeptiske, men gav i sidste ende. Nu har vi en 10 måned gammel personale kaldet Little One, og han har været min bedste ven. Uanset hvad der sker, han er bare glad for, jeg troede faktisk, det var ikke muligt at få en hund, at kun de positive aspekter med.
Lille One er en utrolig afbalanceret og rolig familie hund, der altid er med os, han er bare lidt kælen og alle dem, der troede, at jeg havde købt hendes kamp og kæmpe kæft nu komme og spørge, hvad jeg har gjort med hunden at gøre det så. Selv min mor, der nægtede at komme på besøg, når vi havde købt personalet er helt vilde med. Det eneste, vi har gjort, er at give ham masser af kærlighed, omsorg og være specifik med ham fra dag ét. Jeg har haft alldrig `` `` tage min hund for det har dårlig opførsel. Lillegutt gå båndløse placeret og nyder selv derhjemme katte og hunde er uinteresangt. Vi har fire børn, som er vores idoler straffen, som han gør med dem. Når det yngste barn græder eller har lukket det er den straf, der kommer først til komfort. Staffen forår har givet os en vidunderlig løft i en ellers travl dag, bare for at se, hvor sjovt det er at spille alle sovestillinger snorken + + + dette, du som er skeptiske bare erfaring
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Ligesom mange her sige, at hunden, som du gør det! Disse hunde er meget knyttet til deres familie, og de tager det som deres opgave at tage sig af de små også. Denne hund er med andre ord en utrolig familiemedlem at have et godt hjem, ikke i hænderne på macho mænd på jagt efter en farlig vagthund.
Gennerelt chancerne for at få et dårligt resultat stor om at vælge hunde baseret på udseende, uden at tænke, at dette er en levende enhed til at give et godt liv.
Opdrættet stammer er vigtigt at vide om, men det afgørende er dig.
10.10.2012

Staffordshire bull terrier siger: Vi har en hund, og jeg må sige, at det er en utrolig venlig og god hund.var selv skeptisk over denne race, men det gik hurtigt over.den er sociale, blid, venlig, lydhør og rolige, selv de mest. har små børn i huset, og de er de bedste lekekamerater.en korrekt barnepige dog.så noget at være bange For. få hunden vil tro, hvad løb jeg.er hund vanvittigt, så ejeren er der også.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Krævende race, der har brug for en fast hånd og masser af motion. Gøer relativt sjældne. Ekstremt kærlig til familien, ordentlig sofa hund, der blot ønsker at sidde på dit skød.
28/12/2008

Vlada siger: Absolutely brilliant hunder.Veldig snegl, energisk og omsårgsfulle. Bare god oplevelse.
2009/01/18

Catharina siger: Har en Mistress ved 10 uger, og hun har gjort vores hjerter smelter, og alle, der tvivlede, og var skeptiske, at vi skulle få os en "lignende" hund. Hun er krævende og stædig, men vi viste på forhånd, men for en sjov hund, er hun i så meget spekulerer og er så villige til at lære ;) Vi er lige ser frem til hver dag med vores nye familie medlem.Håper vi kan hjælpe de myter og frygt omkring denne race forsvinner.En skal kende racen før taler ud, alle hunderacer.
2009/11/03

Atrum sagde: A wonderful hunderace
Har et stykke prinsesse fuld af energi og glæde, kan hun mangler nogle kvindelige finesse at være en pige / prinsesse, men der er et par af charmen af ​​racen så godt.

Meget intelligent og lære hurtigt, kan de lære det om noget med nok træning og begynder at lære i en ung alder.
Utrolig helliget familien den lever med og charms mest :-).

Samlet meget glad for mennesker, uanset om det er kendt eller fremmede.
Meget Kind Soffagriser og store familie hunde.

De har brug for, men en temmelig streng og specifik ejer.
De kan være lidt ængstelig i visse situationer og har brug for en fast hånd, der kustus og kontrol.

Under ejede mange hunde af forskellige racer opad i år, og det er den race jeg har landede på som det bedste valg for mig.

Anbefales.
2009/12/03

Tito siger: Vi bruger klikkere i opdragelsen af vores elskede mandlige personale. Han er nu 15mnd gammel. Vores opdragelse af ham er konsistens, men kærlig hånd! Elsker ture og især at lege med andre hunde. Coach meget `hoved` uddannelse tricks, tracking, lydighed! Jeg elsker racen - det er helt fantastisk med sin dejlige og glade humør.
2009/04/12

Staffordshire bull terrier pitbull = siger: disse hunde bør forbydes. de tilhører pit bull gruppe og kan være farlige våben i de forkerte hænder. Selv om mange Staffordshire Bull Terrier hundeejere er alvorlige så elp Når R ikke nogen bruge disse hunde som våben og penis extender..
14/04/2009

GR siger: Staffordshire bull terrier betragtes som en pit bull, hvad så?! Der er seje hunde.
2009/04/19

Peter siger: Hey dig, "Staffordshire bull terrier pitbull = siger"

Godt, du har indflydelse på denne race! måske skulle vi bare forbyde alt, hvad der kan være farligt.
Skal vi starte med bil, cykel, sæber, trapper, alkohol, slik, pizza.. Listen er endeløs.

Denne hund racen er på ingen måde farlig i sig selv, men det er klart, hvis du går på at træne det at være farligt, kan det være lige så farligt som alle andre hunderacer, der er omkring i den norske hjem.
24/04/2009

Staffie4life siger: Staffordshire bull terrier er på 3. pladsen på en uofficiel top-10 liste over de bedste familie hunde:

http://www.dogguide.net/blog/2008/05/the-best-family-dogs-10-breeds-for-homes-with-children/
23/05/2009

staff4criminals siger: redde mig... en uofficiel top-10 liste?
23/05/2009

Staffie4life siger: Yep. Her er en anden liste, hvor staffordshire bull terrier er rangeret nr. 2 på listen over de 10 bedste familiehunde:

http://www.gomestic.com/Pets/10-Best-Family-Dogs.366231

Der er en god grund til, at de har fået tilnavnet "barnepige hunde" :)
2009/05/24

Molla siger: Amazing Race! Jeg har en stab på 1 1/2 år, og han er yderst kælen og elsker mennesker!
26/05/2009

love_staff siger: Hvor kan jeg købe Personale? Jeg elsker denne dejlige hunde!
2009/06/02

Wenche siger: Jeg har en Staffordshire bull terrier.Elskar denne rasen.Har vokset op med forskellige hunde, og mange i min familie har div slagtilfælde hunde, men må bare sige, at personalet er det bedste jeg har haft & oplevet. Han elsker mennesker og dyr! Kan ikke tænke på en bedre race på alle! Bliver irriteret over folk, der siger denne race er farlig.... Min mor har en lille hund, som alle tror er soooo cute... men det er STONE crazy! Vred & sour for alt...! Man kan få alle hundene farligt, hvis det er det du vil! Så ikke mange af jer personale, hvis du ikke har en!
2009/03/06

Camilla siger: Ja Staffordshire bull terrier er lovligt, men den Amerikanske Staffordshire Terrier er ikke lovligt.

Husk, at alle hunde er uforudsigelige. Efterlad aldrig en hund alene med et barn.
2009/06/19

Silje siger: Jeg hara også staffordshire bull terrier og han er bare fantastisk. Hvis der desuden to newfoundland hunde og disse er utroligt godt sammen. Men det er ligesom med andre hunde er det vigtigt at sætte grænser osv. har ikke bemærket, at han har været så stædig, men jeg er utrolig stædig, men så måske hvorfor ;) Også vigtigt at socialisere med hunde af samme køn. Ellers personalet var utroligt loyal over for sin familie og venlig mod fremmede. Men vigtigt at socialisere så klart :) Dette er vertfall mit indtryk :)
2009/06/21

Andy siger: du har ikke meget indflydelse, hvis du siger, at disse hunde bør være ulovligt..

helvede af en klovn..
27/06/2009

Personale kærlighed. siger: Staffordshire bull terrier er lovligt. Amstaff desværre ulovligt siden 2004! Men jeg og mange andre hunde-elskere bør gøre noget ved loven.
Vi har sendt mange lager og begrundelser, og forhonds regler for retlige og politiet,
For at gøre det lovligt! Det er ikke hunden, der er farlig, men ejerne...
2009/07/06

Undheim siger: Har en sød Staffie tæve i næsten 8 måneder. Det er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Hendes navn er Elvira og elsker alle mennesker og dyr, især geder og vogte din nabo, så naboens hund har lært hende at :)
21/07/2009

Mats siger: Hvad er de i pris?
2009/07/29

vågne op! siger, de er på omkring 10.000 til 12.000.

btw staffer er en vidunderlig hunderace, der ikke fortjener ¨ bliver "diskrimineret" på grund af udseende og de enkelte mennesker snoet måde at "opdrage" deres hund. selv en gylden kan dræbe! måde en avl, der tæller, ikke den race selv.
10.10.2012

hundelover siger: Staffordshire bull terrier blev avlet til at være en omgængelig og human hund, men med de kamplystne kvaliteter til andre dyr. Blandt kendere er det betragtes som en loyal, kærlig og omgængelig familiehund, som har gode egenskaber for familier med børn. Nogle mener dog, at racen skal forbydes, i overensstemmelse med pit bull terrier og amstaff, og begrunder dette med racen har den samme oprindelse og lignende basale funktioner som disse. . Dette er også forskellige meninger om miljøet i hunden i øjeblikket, men det bemærkes, at racen har fået et løft efter de ovennævnte racer blev forbudt i flere lande. Nogle frygter, at racen i nogle miljøer, avlet for deres kamp evnerne og måske komme på forbuddet listen, hvis dette resulterer i en stærkere kamphund se ud i fremtiden.

Da race er den energiske, udholdende og modig. Som andre har også bullterriere denne race som en noget dunkel kropssprog, hvilket kan give problemer i selskab med andre hunde. Racen er også kendt for at handle overvejende til mærkelige dyr. Det er noget du kan undgå ved tidlig socialisere din hund med andre hunde og dyr.
18.04.2012

FET HUND siger: Staffordshire bull terrier er en mellemstor hund med en kompakt og meget muskuløs krop med relativt korte ben, et stort hoved med meget veldefinerede kæbemusklerne og en kort hår, glat pels. Godkendte farver i henhold til racens standard er rød, fawn (lys brun), brindle, sort og blå. Enhver af disse farver i kombination med White er også godkendt (populært kaldet pied.) Black and tan eller lever farve betragtes som alvorlige fejl og er meget uønsket.

Sammenlignet med amerikanske Staffordshire Terrier og pit bull terrier er Staffordshire Bull Terrier kortere og mere kompakt. Det er også meget mildere i deres adfærd i forhold til de første to løb. Højden af ​​voksne personer er mellem 35,5 og 40,5 cm i forhold til vægten. Race standard, siger, at hunde skal veje mellem 12,7 og 17 kg, mens hunnerne vejer mellem 11,0 og 15,4 kg, men det er ikke ualmindeligt med hunde over 20 kg!!!!!!!!
18.04.2012

staffy siger: Staffordshire bull terrier er formentlig et resultat af krydsninger mellem lokale terriere og bulldogger, men forholdet mellem dem er ukendt. Racen stammer fra England, hvor lignende hunde blev brugt til lokkemad (kampe mellem dyr), den tyr - og hundekampe. Kampene mellem dyr var almindelig i de britiske øer fra midten af 1100-tallet og fremefter. Kul-loader District i Staffordshire næppe var nogen undtagelse, hvor den type siges at være opstået, og fik sit navn.

Oprindeligt denne hund hedder Stafford arbejderklassen bull og terrier. I hvilket omfang denne særlige race var involveret i lokkemad er både uklar og kontroversielt, da sport blev forbudt i England og Wales alle i 1835. Der er også et åbent spørgsmål, om Stafford arbejderklasse bull og terrier og Staffordshire bull terrier er hunden eller ej, eller om sidstnævnte er en fortsættelse af den første. Der er ingen gode henvisninger til netop dette, men det siges, at de var meget ens. Det siges, at små hunde blev populær for ulovlige hundekampe efter opstod forbuddet, fordi folk kunne skjule dem under din jakke, hvis politiet skulle dukke op. Dette kan være grunden til, Staffordshire Bull Terrier har et relativt beskedne størrelse og kan betragtes som en fortsættelse.

The Kennel Club anerkendte racen på 25 Maj i 1935, havde efter herrerne Joseph Dunn og Joe Mallet i mange år brugt et stort arbejde at få det godkendt. Det har ændret sig lidt siden.

I England, fordi racen kælenavnet "nanny hund" (barnepige hund), blev det betragtet som en fremragende hund for familier med børn
18.04.2012

killer siger: Staffordshire bull terrier er en mellemstor engelsk terrier race med rødder fra 1800-tallet. Lige hvornår og hvordan det skete er uklart og kontroversielt. Racen er også kendt under tilnavnet personale og personale, og er blevet mere populært i de senere år.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Staffordshire bull terrier tror også at disse hunderacer var interessant.