Skotsk hjortehund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Skotsk hjortehund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Skotsk hjortehund.

Skotsk hjortehund fotos

Skotsk hjortehund

Skotsk hjortehund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Skotsk hjortehund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Skotsk hjortehund siger: hej igen... min sidste hjorte hund var 9 år, og det er ikke ualmindeligt for dem at være 10-11 år... også havde 3 hjorte hunde og aldrig oplevet mave drejning i nogle af dem, men jeg er forsigtig de sover en time efter et måltid, få min mad 2 gange om dagen..
10.10.2012

Skotsk hjortehund siger: jeg har 2 smukke hunde, og de ​​lever i harmoni med både katte og høns, aldrig oplevet noget rå leder innstikt, men mine hunde er Vander at leve med andre dyr, de var hvalpe og det har formentlig lidt at sige, at de henvender sig til det fra en ung alder.... hjorte hund er en vidunderlig hund, og alle bør opleve en hjort hund én gang i livet...
10.10.2012

Skotske hjortehund siger: Jeg kan virkelig godt lide den skotske hjortehund meget godt, men er lidt bange for et par ting;

-Jeg har hørt, at de får, på grund af sin størrelse og den dybe bryst let mave tur. For at undgå dette, skal man altid sørge for, at de ikke spiser lige efter træning, og på anden måde overføres meget forsigtigt, næsten på en speciel diæt designet til denne skrøbelige hund. (Er næppe nogen stor spiser ligesom de fleste mynder, men..)

- Mere siger, "Lad os gå væk, men hvis det bliver synet af en kat eller en lille hund vender ligesom den stærke jaktinstiktet til hjorte hund i, og vil være umuligt at stoppe..." Skræmmende tanke, at det normalt så rolige og venlige hund pludselig kommer til at "dræbe" mode og være en slags "hund verden Mr.Jekyll og Mr.Hyde!

- Nogle siger også, at da det er så stort det vil være allerede gammel på seks år, og kan bukke under på syv?! Det er meget trist at tænke, at den store hund, der måske ikke fuldt udviklet, før på 2,5 år ikke vil leve mere end et halvt normal hund levetid i familien!

-Hvad er det? Havde været rart, hvis nogen havde erfaringer til at komme forbi!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: en skotske hjortehund kan næppe beskrives, kan ikke finde en hyggligere hund, let, rolige, ren, lydig uden at skulle lære det for meget, god med børn og andre hunde... simpelthen den bedste ven du kan have kærlighed... hans egen og følger dig overalt.. har du haft en, du aldrig ændre race... i det mindste min kærlighed 2..
10.10.2012

Skotsk hjortehund siger: Det siges, at kun en håndfuld af andre racer kan sammenligne med denne hund hvad der kommer i kontakt med børn!!! Det må være utrolig venlig og specielt tolerant over for børn, men du har tydeligvis aldrig glemme, at det er en Carnivora. Det er sparsommelig i kost og tager utroligt nok plads, fordi den har en meget rolig adfærd både indendørs og udendørs. Hvis muligheden opstår, er det stadig meget hurtig og robust - et typisk myndighed i alle henseender. Det har stadig en masse jagt instinkt i dem, så man skal være forsigtig omkring andre dyr.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Skotsk hjortehund tror også at disse hunderacer var interessant.