Sibirsk husky

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Sibirsk husky hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Sibirsk husky.

Sibirsk husky fotos

Sibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk huskySibirsk husky

Sibirsk husky kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Sibirsk husky. Skriv en kommentar om hunderacen.

Siberian husky siger: Købte en Siberian Husky for sjuetre siden, da jeg var nitten, for det var soooo cute (Madness)!
Akita, det hedder hunden var venlig og ting med en slids! Det trak mig ud, når vi var på tour, og jeg var ikke stædig af mig, men det var desværre Akita, og hun altid fik sin vilje, da hun var lidt vanskeligt.

Hun var yderst lydig, da hun var ældre, og hun lærte mange tricks. Akita kaster enorme og var sandsynligvis en smule rastløs. Heldigvis hun trækker mig på ski og kram. Da Akita var fem fik jeg en malamute med min kæreste, som er opkaldt Lady. Meget lettere at håndtere.
Men Akita var ikke så glad for Lady. De har aldrig kæmpet, men hun ville ikke være sammen med hende. Så Akita hund undslap fra værftet hver gang jeg havde dem der. Og hun gik rundt i huset og satte sig ned med trappen venter på mig! Når min kæreste ankom han tog på turné Lady of Akita blankt nægtede at deltage, ville hun vente på mig. Og efter timers ventetid, blev hun overlykkelig, da jeg endelig kom!
Vi gik en lang tur, og vi var på ski. Alle sagde, at vi havde et særligt bånd, og vi havde. Lady var ti. Hun desværre fik kræft og måtte aflives. Akita levede i femten år! Der sjældent er nok til en sådan stærk hund. Dejlig hund, en masse arbejde, men racen er vidunderligt. Vil få mig en sådan igjen.Kanskje en ny Akita 2 er vores næste familiemedlemmer vores? Vil sige at den Akita var brun og hvid :-) Lady var grå / sort og hvid.
Meget sød hunde, og Lady var nok lidt mere lydig en Akita, men Akita var sandsynligvis min favorit.
Lady var altid favorit af min kæreste :-)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hvis du udløse en hæs, skal du forvente, at det stikker hvis det lugter noget interessant. De har ekstremt høj jagtinstinkt, så du ikke har løst, kan det være nogle sure fåreavlere. Ellers fremragende turhunder. Opnåelse husky hund lydighed, er ikke altid godt. Mange er null interesseret i godbidder, legetøj og sådan uddannelse. De tror bare trække, trække, trække og de kan ikke koncentrere sig om noget andet.
27/05/2011

Juni siger: århundrede! Har så utroligt fancy Siberian Husky! Jeg er 12 år gammel og har haft en Riesenscnauzer der var 14 år, alsa havde hende, siden jeg blev født. Var en utrolig livlig hund og elskede ture. Men nu er det meget tomt i huset, fordi vi var nødt til at aflive hende maj 2011... Mine forældre siger, at de er katte hunde, men det er ikke muligt i min verden! Så jeg krydser fingre for, at jeg nogensinde kommer til at få en husky!
2012/01/08

Leffy siger Huskey er den flotteste hund. Vi havde 2 andre hunderacer, men ingen var ens Huskyen.Det er en dejlig hund, mens en stor tur følgesvend. Da hunden bevæger fantastisk.Lynne hunden også især bra.Trenger meget trim. Behov lang turer.Spesielt er, at det ikke bark, men hyle. En vidunderlig hund, som du får en masse glæde.
2012/02/24

Winnie siger: jeg virkelig ønsker at få mig en Siberian Husky, vil det sandsynligvis ikke flytte, men ture i skoven og måske kan det trække snowboard for sne så godt? Men det væsentlige en indvendig hund, du ved, at de kræver en vis øvelse og grooming, men jeg tror, ​​det er værd, vil dette sandsynligvis være min første hund, men voksede op med hunde og derefter, så vide lidt om, hvad det betyder at have en hund, se mange, der siger, at dette ikke er en familiehund, men også mange, der mener det modsatte, så jeg tror, ​​det kan have noget voksende osv og gøre. Hvad mener du?
2012/03/28

cw siger: Du køber du ikke en husky hvis du skulle have en indbygget hund du ved! Jeg synes du skal låne dig en husky i 3uker og har "inde hund" vil du se hvordan det går! Latterligt! Du ville ikke have haft hund, når du....
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Siberian Husky er de sjoveste hunde i verden! Der er ingen bedre følgesvend til udendørs folk.
24/10/2008

Malin siger: Har en Saint Bernard hund og en Siberian Husky :) De er en meget venlige dyr! Og elsker at være ude i grader :)
2009/08/03

hundeelsker siger, de er super søde og nuslige og er en god vagthund
30/04/2009

forundret siger: Siberian Husky, en god vagthund! Jeg kan aldrig forestille mig. Det gør nogle lyder måske hvis det bliver brudt eller nosånnt men de er ikke vagthunde i den forstand, at de angriber den anden for at beskytte deres ejer. eller skal jeg helt forkert?
30/04/2009

Victoria siger: Sibrisk husky er nogle dejlige hunde, men de har brug for en hel del motion om dagen, men ellers de er meget nice hunde.
2009/05/17

Kari Anne siger: Siberian Husky er en stor race, der virkelig lever livet fuldt ud tu! Glade, energiske og store hunde! Den perfekte ledsager til dem, der nyder naturen og udendørs!
2009/01/06

Anonym siger: Interessant at læse andres erfaringer om Siberian Husky. Der er sikkert mange personer, der er lidt uden for standarden, og vi har alle forskellige erfaringer med denne hunderace. Du kan også gå til den sibiriske-husky.net for mere information fra den norske Siberian Husky Club.
2009/08/04

CECC siger: Jeg har en Siberian Husky ved navn sjøl.den dolly slags som dagen er lang.men krav end noget motion og pelsstell.viss race ikke får nok motion bliver meget urolig.. ikke direkte god vagthund.
2009/09/09

danilo siger: All norske Siberian Husky har deres personlighed, så man kan ikke sige Ossen en Siberian Husky er ude af temperament, han har. Det er en hund, der vil blive brugt til arbejde. Hunden bliver hvad du gør det.
2010/01/10

Huskey :) siger: Har haft sibirisk Huskey i 11 år, fantastisk temperament, kan være stædig (som en hvalp / unghund), men nem at håndtere (blød i hovedet) har aldrig oplevet brumme eller hård adfærd, ikke anbefalet til første gang hund, så er det nødvendige erfaring til at have en hund, abolutt ingen vagthund, med en ordentlig uddannelse, du har en bedste ven som ingen anden, virkelig sjov race, som tager på en masse ting, kan de have en utolig sjov personlighed
mange sjove fagter, en hund, der kan give dig masser af grin, Huskey er ingen hårdt løb alene men kan være hård i flok.
De skal bruges, vigtigt, at de har pligter, får lov til at være langt ude i skoven, kan også bruges til at spore ol lydighed. Foruden tegning. du er sikker konsekvent, rolig, venlig og tålmodig med den unge husky, får du en helt unik hund vil helt sikkert have mere af denne race.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Du har loven om bly som gælder for alle hunderacer. Siberian Huskies er en selvstændig race, der kører væk hvis den får chancen selvfølgelig individuelle forskelle, men mine husky løber væk og vil ikke komme tilbage, hvis den frigives.
10.10.2012

SIBERIAN siger: Siberian Husky er en typisk flokdyr, som trives bedst sammen med andre hunde eller en meget aktiv familie. Det er normalt meget uafhængig og hårdfør og har en utrolig udholdenhed. Som en følgesvend hund, den venlige og socialisere, og sjældent bekymrer sig om fremmede. Det er også meget sjældent aggressive over for andre hunde. Det har imidlertid, som en god portion jagtinstinkt, som kan medføre, at holde sig for både dyr og mennesker, hvis det kommer løs. Jagtinstinkt er ofte forstærkes i en pakning med andre hunde.

Racen kræver en klar hoved og masser af motion til at nyde det maksimale. Den kan overleve vinteren udendørs, men bør have en stor og god hund hus og et varmt, tørt sted at sove. Hunde, der bruger tid uden omsorg for deres pels og endda normalt brug for lidt hjælp til dette fra folk, selv om det varierer. Hunde, der fungerer mest som familie hunde vil generelt have et større behov for menneskelig hjælp til pleje, især i røyteperiodene forår og efterår.
18.04.2012

rasestandard siger: Siberian Husky er en af de racer, der minder mest om ulve, men det er langt mindre. Kroppen er medium kompakt, langstrakt og har en lang hårde muskler. Brystet er dybt, men ikke for bredt. Ryggen er lige, fast og moderat lang. Hovedet er moderat stor, kile-formet og har en spids og moderat lang snude og en tydeligt markeret stop. Ørerne er middelstore og trekantede, højt og tæt sammen, og stående. Lemmerne har tunge ben og muskuløs. Halen bæres forskelligt afhængigt af, om hunden virker eller ej. Det, der let buet op over ryggen, når de ikke arbejder, mens det transporteres den omtrentlige lige tilbage, når det er arbejde. En Siberian Husky, der bærer sin hale bue op over ryggen, når det virker som en slædehund, som regel trækker lidt eller ingenting. Det sker også, at hunden bærer sin hale lige ned, når det virker som en slædehund. Dette er tilfældet i nogle hunde, et tegn på at hunden trækker kraftigt i lavere hastighed / skridt tur / langsom trav, mens det i andre tilfælde kan være tegn på træthed eller hunden af ​​andre grunde ikke kan lide.

Pelsen er moderat tæt, lang, lige, relativt glat (ikke hårde) og naturligt fedt. Underulden er blød og varierer i tæthed med temperaturen. Alle farver fra sort til rent hvid er tilladt. En række udformninger er almindelige. Underulden og topcoat skal være tilstrækkelig fedt og af en sådan kvalitet, at de kan modstå streng kulde og uden problemer, bør være i stand til at svømme over floder og vinter åbent hul uden at blive våd til kroppen og samtidig holde ud at være så våd i forholdsvis streng kulde.

Hanhunde er normalt 54-60 cm i skulderhøjde og vejer normalt omkring 20-28 kg. Hunnerne er normalt 51-56 cm i skulderhøjde og vejer normalt omkring 15-23 kg. Det er således den mindste og letteste af de nordiske hundeslæde racer.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Det er blevet antaget, at Siberian Husky nedstammer fra ulve og asiatiske Spitz. Det siges, at den type oprindeligt blev avlet af tsjuktsjistammen til brug som en slædehund og hyrdning af rensdyr. Desværre er der ingen dokumentation for, at fuldt ud støtter denne teori, den store kan vise sig at være tæt på sandheden. Men man er rimelig sikker på, at oprindelsen af ​​den Siberian Husky består af krydsninger mellem forskellige russiske laikahunder i det nordlige oprindelse. Udtrykkene husky (amerikansk) og Laika (russisk) har således den samme betydning og omfatter mange hunderacer.

Dagens husky nedstammer fra nordamerikanske hunde. De første tsjuktsji-hunde blev importeret til Alaska i 1908 at deltage i det 657 km lange slædehund løb All Alaska Sweepstakes, der fandt sted det følgende år. I 1910 tog en Siberian Husky hunde første sted i rekordtid. I 1915, 1916 og 1917 vandt en anden norm Leonhard Seppala ( 1877 - 1967 ) denne race med sin husky hund, og det skal bemærkes, at denne gav sit navn til den såkaldte seppälähuskyen (som ikke er anerkendt som en race).

Racens standard daterer sig tilbage til 1930 og den første race klub blev grundlagt i 1938. I Europa kom den først i 1950, hvor FCI anerkendte den i 1966. Man kan derfor roligt sige, at racen er nordamerikanske, selv om de første hunde blev importeret fra Sibirien i Rusland.
18.04.2012

husky siger: Siberisk husky ( FCI # 270), også kendt som Husky, en race der oprindeligt nedstammer fra laikahunder, der eksisterede i det nord-østlige Sibirien i Rusland. Dette er ikke urhund, men en moderne race, der fik sit endelige design i Nordamerika. Siberian Husky, der tilhører gruppen af nordiske slædehunde og er en Spitz ifølge FCI. Hjemland af racens standard er De Forenede Stater.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Sibirsk husky tror også at disse hunderacer var interessant.