Shar pei

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Shar pei hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Shar pei.

Shar pei fotos

Shar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar peiShar pei

Shar pei kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Shar pei. Skriv en kommentar om hunderacen.

Shar pei kinesisk kamphund siger: kinesisk kamphund der står i bøgerne. Vores Shar Pei forskrækket af sin egen skygge, hehe. GodGunsAndGlory vores er næsten 3 år. Han har drevet huden omkring øjnene, der gnavede på hornhinden. Han var ved at blive blind.. Operationen er ikke omfattet af hund forsikring. Det var slam dyre og blev udført i 3 cykluser. Den stakkels hund! Øreoperasjon dækket af en forsikring, vi hørte.. Vi gjorde det ikke, men fandt det, da han var yngere, da han havde så meget infektion på grund af smalle øregange. Skal rense hans ører mindst hver anden dag. Ellers er han sund og energisk. Nu ser han godt, hehe. Han kan ikke lide at blive holdt til at skære kløer! Det gør ikke ondt, for jeg kan skære en klo i ny og næ, når han sover. Han gør ingenting. Han er en smule stædig. Han er aktiv på tours, men er ellers bare og sov. Snorke højlydt! Sokker til fars spændende at gnave på, for han ikke er racetype som fagfolk kalder det. Han er bare glad og munter. Afspilning rart med alle 4beinte og 2beinte. Store vagthund - ingen kan snige sig med dørene, men han taler op. Vi elsker ham højt og tror, ​​han er smuk :)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Shar pei er verdens mest vidunderlige hunde! fantastisk personlighed, loyal vagthund, og det er ikke svært at træne (som det er i mange bøger). Min shar pei kan forklare alt, hvad hun ønsker. Denne race er stærkt anbefales!
2010/04/11

Leopold siger: Jeg lærer om shar pei bjef bjef!
22/05/2011

Sam siger: hvor kan jeg købe en shar peiiiiiiiiiiiii jeg il har en, og de ​​er svære at finde KEM kan hjælpe mig
28/02/2012

Atilla siger karelske ulvehund hvad er det, den ene hyrde, og en shar pei har sandsynligvis de samme instinkter, den sorte version er en afvigelse fra løbet, kun den brune er original. Verdens bedste hund, men jeg anbefaler at gå en lille kursus i fx Oslo hund skole, og lad ikke alt for mange har din hund, når du er på ferie, måske bedstemor og bedstefar thats det. Husk det er en militær hund
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: en Shar Pei er den venligste hund. Vores piger er venlig, kærlig, læring hurtig, beslutsom, tålmodig og venlig. Kun problemet med Shar Pei er, at de er så følsomme mave. Modstandsdygtig over for næsten ingenting. Ingen madrester, ingen knogler og du skal have den "rigtige" hundefoder fra dag 1 Kan ikke vælge mad baseret på pris no. Men selv hvis de er "sarte" Jeg ville gerne valgt Shar Pei igen og igen. De giver så meget glæde. Og hun elsker vores børn. Kan lide at lege og gå lange ture. Korte ture er fint. Kan lide at udforske. Ligesom opperksomhet
2009/09/01

Erteknert siger: Jeg har en lille krølle på 6 måneder. Han er en vidunderlig familie hund, spiser næsten alt (ikke frugt og grøntsager), og er virkelig positiv og social. Han er relativt stille for at være en hvalp, født gammel. Han elsker børn og for nogle mærkelig grund, har han en forkærlighed for sokker. Er en cuddle-klumper og mor dreng. Det er grådige spændende at køre, men lidt svært at forstå begrebet ruderne. Nogle gange tænker han det bare at gå ligeud.
En stor charmetrold.
2009/03/29

turbo sagde: Hej. Vi har lige fået os en Shar Pei hvalp. Første gang med denne type løb. Han er så rolig hvalpen at være. Elsker at rejse let alt tøjet, der nyder vores børn og snorken en masse. Han knurrer ad fremmede forbi på gaden. Nogen der har nogle råd om, hvordan vi skal reagere på dette?
2009/10/05

Sharpie siger: socialisering er meget vigtigt fra starten på en shar pei. lad ham møde andre mennesker, naboer, osv. og andre hunde / hvalpe. Min shar pei er nu 18 måneder og opfører sig meget godt mod andre, både mennesker og hunde. knurren / gøen aldrig, bortset fra at det kommer et par gøer når han hører nogen opkald i eller nærmer vores hus.
2009/06/06

Troy siger: Har en shar-peigutt på 3 år.Utrolig nice, men er en meget speciel fyr :) eget, weird, sin egen herre, jage solen, aggressiv og har haft alle tænkelige sygdom en shar-pei kan få.
Efter at have arbejdet sammen med ham og været god til at socialisere, men ingen afgift af denne dreng.. Rart at se, at ikke alle deler min erfaring med denne race :) Men alligevel alle disse ulemper han gogutten :) Og intet er mere charmerende end disse rynke trolls :)
27/09/2009

Troy siger: Men jeg kan ikke anbefale denne race... fordi de smalle øregange, hvilket ofte fører til kronisk ørebetenelse, hudproblemer på grund af de folder og øjenproblemer (entropium) Samlet rigdom har brugt omkring 60 000 i veterinære udgifter.
En tanke for dem, der overvejer denne race. De dyrlæger kalder landbrug race for dyremishandling (en udtalelse jeg har efterhånden kommet til at forstå)
27/09/2009

666 Elizabeth siger: Det er ikke underligt, at denne race har problemer... bare se på det, så du forstår da'det!
2009/06/12

Albert siger: Vi har fået dejlig hund med masser af rynker på hovedet. Det er kun klogt og vidunderlige, let at lære. Det var ikke længe, ​​før vi lader det løs. Det kom tilbage på de første stævning. Nu lader vi det løs, så snart vi får mulighed for. Selvfølgelig tager vi hensyn til andre. Slipper den eneste løs, når vi er alene og har fuld kontrolt. måske gerne læse lidt mere om racen. Eg. gennemsnitsalder, sygdom osv.
Er der nogen der kan hjælpe mig, hvordan man finde information om racen.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Grund af de mange hudfolder brug for regelmæssig vedligeholdelse racen (også ørerne), således at der ikke er eksem, som ikke behandles. Det er også kendt, at racen kan have sygdom i skjoldbruskkirtlen og bid forkert.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Shar pei tror også at disse hunderacer var interessant.