Schnauzer

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Schnauzer hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Schnauzer.

Schnauzer fotos

SchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzerSchnauzer

Schnauzer kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Schnauzer. Skriv en kommentar om hunderacen.

Schnauzer i danmark siger: Jeg har en medium Schnauzer i 15 måneder. Han vil helt klart ind i puberteten og vise sig selv og få lidt problemer med andre hanhunde. Han er meget kærlig og en stor familie hund. Han ser vores to unge børn som deres søskende og viser stor tålmodighed over dem. Min erfaring er, at Schnauzere brug for masser af motion. Vores hunde er nemt stresset, hvis han ikke får nok aktivitet.
"Barber" vi besøger 4-5 gange om året.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: en snauser er en fremragende familiehund. Men du er nødt til at starte tidligt og arbejde med det og gøre det adlyde. For det er lidt stædig hund, der skal sættes på plads, og du måvise du er chef. Det er en utrolig dejlig tur mate og en gålange ture i al slags vejr. Det er en frygtløs hund, tør det meste. Der er også en vagthund, så du behøver ingen alarm i hjemmet. Farden nok motion er den rolige inde. Amazing Kosette og art. Min erfaring er, at der er en masse grooming, derofr det er klogt at alliere sig med opdrætteren om dette. Fur trimning fire gange om året for at være rentabelt. Der er også en dejlig hund at bruge som en slædehund. pull slæde og folk med lethed.
2009/05/02

Frode siger Schnauzer er en aktiv hund med en meget klar kropssprog. Det er generelt glade og klart viser.
Ifølge litteraturen bør det være på vagt over for fremmede og aggressive over for andre hunde af samme køn. Dette stemmer ikke overens med min erfaring. (Fra to hanhunde + en Riesenschnauzer mandlige) Hvis en hundeejer, der sørger for, at hunden er socialiseret, da det udvikler sig til at være meget social med andre hunde af begge køn. Hundens kropssprog gør det klart, at det er meget sjældent ballade i mødet med andre hunde. Hvis det er opfyldt med aggression, det har en meget høj tærskel med hensyn til at besvare aggression.

Selv om racen har en karakteristisk vagt instinkt, den meget hengiven til hus gæster, når den ser, at ejeren har svigtet dem i og "godkendt" visit.

Schnauzer er ikke typisk sofa hund. Den kan lide, at der er aktivitet omkring det, og det trives derfor godt med børn.

Mange potentielle hundeejere har den opfattelse, at en stor hund kræver en masse øvelse, og en lille hund kræver lidt øvelse. En schnauzer bør være baseret på logikken i at have en god størrelse, hvis du vil have en hund, der kun kræver moderat mængde motion. Hvis du tænker i disse baner, er det bestemt ikke den Schnauzer er det rigtige valg. Racen er meget aktiv og har brug for masser af motion. Det er dog en meget taknemmelig turkammerat.

Selv om man ikke skal spørge hunden, så kræves nogle grooming. Det er sagt, at racen kaster minimalt, men det er en sandhed. Den særlige scnauzerpelsen har den egenskab, at det kan være "avrøyte" manuelt. Så det mindst to gange om året pels trim, knapper thats pels. På denne måde fjerner seks måneder kaste styres inden for en time. (Kan hensigtsmæssigt udføres udendørs). Underulden må også børstet regelmæssigt. Nogle putling med at forme skæg og ørerne bør også forventes.
Der er folk, der kan gøre dette til en overkommelig pris. Opdrætter vil normalt være i stand til at give råd her.

Alt i alt en meget behagelig Schnauzer, omgængelig, venlig og sund sund hund, som rådede på det varmeste, hvis man enig i, at racen har en gennemsnitlig aktivitetsniveau og kræver en vis pleje.
2010/02/19

Lisa siger: har længe haft lyst Riesenschnauzer, men har ikke turdet rejse mig indtil for nylig, da jeg læste, at det ikke var en "nybegynder-hund." Så jeg talte med hundetrænere, som sagde, at det var bare noget vrøvl. Hvis du har besluttet, at der er en hund, der kræver en vis aktivering og et klart hoved, jeg tror alle kan gøre det.

Min hund er nu 15 måneder., Jeg var i hvalp klasser, når han var 3 måneder. Og ungdyr kursus efter det. Og desuden har han undersøgt andre hunde meget ofte, så tror jeg at socialisere er meget vigtigt
Jeg har ikke fået min så lydig, at jeg vil endnu, men jeg ved ikke, om jeg kan forvente, at af ham endnu? Han er meget "valpete" endnu.

Han er også meget "hård" og jeg er nødt til at tage ham ordentligt i mellem... Blandt andet klagede han til mig et par gange, og det vil jeg komme væk. Problemet er, at jeg får meget blandede budskaber / forslag til hvordan man kan tage ham. Er der nogen der har erfaringer med dette?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Schnauzere var indtil 1800 anses for at være en ruhåret Pinscher. Overtrækket består af hård og hårdt overtræk, og har en tæt underuld skal trimmes for at bevare sin smukke konsistens og farve. Race navn stammer fra den karakteristiske snude, som kaldes på tysk Schnauzere. Schnauzere oprindelse er uklar, men den type kan nedstammer fra de såkaldte biberhunden rotter og andre hunde (og måske Pinscher), der tidligere eksisterede i Centraleuropa. Schnauzere er den ældste af Schnauzere. De to andre er henholdsvis Riesenschnauzer og dværgschnauzer.

Schnauzere leveres i to farver, det er sort og salt / peber. Sidstnævnte er den mest talrige variant. Størrelsen af ​​en schnauzer er ca 45-50 cm.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Schnauzer tror også at disse hunderacer var interessant.