Schipperke

Schipperke mister collie af dem alle.

Schipperke fotos

SchipperkeSchipperke

Information om Schipperke

Schipperke Temperament og opførsel til Schipperke: Racen er en stor anvendelse og familie hund. Schipperke er hurtig, adræt, livlig, robust og er nysgerrig om alt omkring ham.

Ansøgning om Schipperke hunde: hovedsagelig Schipperke racen som Sheepdog, men anvendes i dag meget som et selskab hund. Underviser familiens vaner hurtigt, og er meget glad for børn, især hvis det bruges med børn tidligt, kan være en børnevenlig hund. Men husk, at alle hunde er primært rovdyr, og det kommer ikke med sikkerhed.

Dette er en hurtig hund med en masse energi, og lave noget motion, men ikke mindre krævende, da det ikke er så stor, som andre fårehunder .

Schipperke se: Dette er en lille hund, der ligner lidt af en sort norsk elgehund for et utrænet øje.

Schipperke Historie: Schipperke blev opdrættet i Belgien som Sheepdog. Det blev en af Belgiens nationale racer. Avl begyndte i 1500-tallet, og er beskrevet i historiebøgerne lige siden.

Word på racen stammer fra scheperke der bogstaveligt betyder lille hyrde.

Schipperke har også haft andre opgaver end kun at passe fårene, det blev også brugt til at holde bestandene af rotter i de belgiske byer og på gårde i 1600 - og 1700.

Schipperke kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Schipperke. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Hvad er forskellen mellem en Schipperke og en norsk buhund sort?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Denne hund racen er den perfekte familie hund, vild med børn og den perfekte følgesvend... meget legesyg og marco, at jeg havde var venner med katte jeg havde.. ønske mig racen igen engang kan anbefale schippeke den stærkeste.
2008/09/09

:) Siger: Jeg elsker shipperker og har selv ved 10 år. Nu overvejer min familie at få en kat, men hunden har aldrig rigtig været i kontakt med katte. tror du det er godt?
17/11/2009

Andy Pandy sagde:? Måske er din Schipperke bliver lidt jaloux, ikke alle hunde som katte (og andre hunde) Schipperke og være som "formand" i huset af dyrene. Men det må næsten se afhænger af personlighed... Held og lykke :) Helsing mig...
2010/05/05

eirapia siger: Har ingen erfaring med schippeker. Mn overvejer at købe en hvalp i sommer.Leser alt hvad jeg kan om racen, og er meget fascineret af dn smuk lille hund.
2011/10/04

Schipperke siger: Hvad er forskellen mellem en Schipperke og en norsk buhund sort?
Hvor mange schippererker i Norge?
Hvor kommer den fra? :-)
10.10.2012

historie siger: Schipperke er en belgiske nationale løb. Det er en gammel hunderace, og allerede i 1500 er præsenteret i en Schipperke Chronicles of the munk Wenceslas. Schipperke er en omskrivning af scheperke betyder "lille hyrde" og racen blev navngivet af indbyggerne i provinsen Brabant.

Ved udgangen af ​​1600 - 's skomagere paraderede med deres sorte hunde i det store marked. Hver søndag de paraderede primært til at fremvise smukke håndlavede halskæde, der er specielt tilpasset Schipperke krave. Nogle af disse halskæder er udstillet på museet i Bruxelles.

Schipperke blev brugt til at holde de rotter plager under kontrol på bryggerier i Leuven og til at passe enderne mv på gårdene.

I 1882 Belgien begyndte at registrere racen, og samme år Schipperke første gang udstillet. I 1888 dannede en gruppe schipperkeeiere sammen og en race klub. Denne klub var faktisk den første officielle race klub, som blev godkendt af kennel klub i Belgien. Race Club forberedt, herunder en officiel standard for Schipperke.

Schipperke blev først officielt registreret i det norske Kennel Klub i midten-1960 - år. Vi ved, at Dronning Maud bragte en schipperketispe til Norge i begyndelsen af dette århundrede. Sandsynligvis var det en engelsk Schipperke. Det har taget flere billeder af dronningen og hendes Schipperke, og hunden er også involveret i flere film.
18.04.2012

schipperke siger: Schipperke er verdens mindste fårehund og tilhører gruppe 1, "Operation, hyrde og hyrdehunde" i den norske Kennel Klubs race division. Racen er en stor landbrugs-og familiehund. "Schipperke er hurtig, adræt, livlig, robust og er nysgerrig efter alt omkring ham. Det lærer hurtigt familiens vaner og elsker børn, især hvis det er vokset op med børn omkring dem. Det er en loyal og opmærksom vagthund og advarsler gerne, når det kommer fremmede.

Racen er bestemt og viljestærk og behov, som enhver anden hund race, en målrettet og konsekvent oppdragelse.Schipperke er hurtig, adræt, livlig, robust, har en masse energi og kan lide at blive tildelt opgaver. Kærligheden går i skoven, men ikke kræve lange gåture hver dag. Schipperke er en sund race og har en høj levealder, 14 - 16 år.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Schipperke tror også at disse hunderacer var interessant.