Sankt bernhardshund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Sankt bernhardshund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Sankt bernhardshund.

Sankt bernhardshund fotos

Sankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshund

Sankt bernhardshund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Sankt bernhardshund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Saint Bernard siger: vi har en Saint Bernard og er slags ligesom mange andre hunde er det ikke. Vores nabo har en hund, der vil bide nogen, der kommer på besøg.
Saint Bernard er den nuttet, venligste hund du kan få. Vi har haft den finske Lapphund, men St. Bernard nyder mere med os end fisk Lapphund.
Når vores fætter er på besøg (7 Man) hunden er blid med ham og bider ikke. Fætter tog bolden fra ham og hunden gjorde intet for ham at genvinde bolden af ​​min fætter.
Saint Bernard er en hyggelig hund (anbefales)
Jeg er ikke imod andre hunde, de er ganske hyggeligt, også.
Saint Bernard savle, ikke så slemt som mange siger.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: En St. Bernard hund har en meget konkret se ud, og de ser de troende ud, men lad dig ikke narre af den charmerende udseende. krævende hunde, der er ikke en hund for begyndere, siger dette fordi mange erhverve en St. Bernard hund uden at vide hvad de rent faktisk får. Disse hunde er vidunderlige, men de har brug for en ejer, der har betydning for hunden, hvis ikke du skulle finde en anden race.
2009/05/02

Mari Wong siger: De er så venlig og glad for mennesker, at de kan blive meget aggressive, hvis de ikke komme til at være med for eksempel børn så meget som de ønsker. Min erfaring (har lige haft en hund af denne race) er, at de skal have en "streng" uddannelse end f.eks rottveiler - du læste rigtigt - fra deres barndom, når de under deres dovne / godmodige væsen skjuler en viljestærk og kraftfuld hund. Alt er godt, når de går løs og møde hvem de vil, men uddannelse, at de ikke trives!? Absolut ingen novice hund og en hund skal blive kastreret.
27/02/2009

Bamsemums One siger: Der er stor og dejlig og ligner bamser, fandt jeg de er Bamsemums!
19/07/2009

Charlie Brown siger: Very nice race. Har haft St.B. i mange år og havde ingen adfærdsproblemer dem.Rasen desværre ikke leve længe og er ofte plaget af en række lidelser.
De er ekstremt stærke, så de har brug ejere, der ved, hvad de gør, men at sige, at hunden skal blive kastreret er helt forkert (Mari Wong).
PS! du må ikke være meget ivrige efter at få grus kent omkring dig med sådanne giganter i huset.
Der er MEGET hår og savle.
2009/08/15

Therese siger: st.b er verdens bedste race. er vokset op med det. til det perfekte, ikke viser det i det amerikanske så ville jeg ikke have.... men rene Schweizerne er braaaaaaa
2010/06/21

Curles siger noget vrøvl, Saint Bernard er ikke værre end nogen andre hunde bare større. Alle hunde kræver en streng og ordentlig opdragelse. må sige min lab på 7 skaber en masse flere problemer end de gode helgen Bernards min hund på 2 år. Men de kræver et stort rum, skabe en masse affald. Og du skal gerne have en lille hvalp drooling på 80 kg fjeder omkring =) Og neutralisering er bare vanvittigt. Socialisering og masser af positiv opmærksomhed og en streng leder, der ikke er bange tricksters. Bedste hund racen.
2010/01/07

øl tønde siger: e ikke dem derre tønde runt halsen så?
2010/12/12

håndværk siger: Vi har haft to St. Bernard hunde. Begge 2 er blevet hanhuder og de var henholdsvis 10 og 11 år. Der er ingen problemer med at hæve denne race for dig er rart for dem og læse deres sprog. De elsker børn. Vi har fire børnebørn, og allerede passet var lille, så alle børnene var der. Forsvundet ét barn også skulle lede efter det. Hvis du erhverve denne hunderace, skal du have stor plads og ikke have støv på hjernen. Da vi gik en tur og der var mange børn han elskede at være i centrum og har alle børnene hængende. Hvis vi skal få os en ny hund, og så vil det være en St.Bernhardshund. Dette er en familie hund.
10.10.2012

Saint Bernard siger: Saint Bernard er blevet kaldt bernhardiner, bjerg hund, og Barry alpemastiff hund. Mange hævder, at det udviklede sig alle de 1100-tallet, men der er ingen beviser for denne teori. Man hævder også, at racen nedstammer fra store molosser, der blev bragt over Alperne af romerske legionærer, som meget vel kan være sandt, men hverken kan dokumenteres. Det er derfor vanskeligt at sige noget præcist om, hvor gammel racen er.

Før 1830 var der kun yngler, at korthårsvariant og var meget mindre (typisk 35-50 kg) end nutidens gigantiske hunde. Efter denne tid, krydsede det Newfoundland hunden (og / eller eventuelt jord visning ). Så kom den langhårede variant, mens hundene var større. Det hævdes, at hensigten var at skabe en hund i endnu højere grad i stand til at klare kulde og sne, men det Langåra variant viste sig at være lige så sandt i sneen som korthåret.

Navnet St. Bernard hund racen var officielt, da den blev anerkendt som en selvstændig race i 1880. Den schweiziske Sankt Bernhard Klub blev dannet i 1884 og den første racestandard blev bestemt i Bern i 1887. Netop når racen kom til Norge, vides ikke, men den norske Saint Bernard Club (NSBK) blev grundlagt den 1 Januar 1991.

Rescue hund "Barry"

Det verserer en række fantastiske fortællinger om redningsbragdene sådanne hunde burde have gjort, men de fleste af dem er fiktion. Den mest berømte af alle St. Bernard hund, redningshund "Barry" fra Schweiz, som i øvrigt rent faktisk hedder "Bari" (der betyder bjørn ). Han blev født i 1800 og skulle have gemt en fyrre personer i løbet af et årti. Vi ved nu, dog, at man skal tage disse tal med "et gran salt", selvom Barry var reel nok, og formentlig gjorde redningsarbejdet i området klostret Grand Saint Bernard Pass.

Barry blev taget til Bern af en af munkene på klosteret, da han var omkring 12 år gammel, og hvor han tilbragte de sidste to år af sit liv. Han døde af alderdom i 1814, men kroppen blev bevaret, og kan findes på Naturhistorisches Museum der Burgergemeinde Bern. Der stod han på skærmen i 1923, da han var i så dårlig stand, at han ville blive fjernet. Frakken blev coatet i 20 dele. Barry, blev dog sagkyndigt restaureret og remodeling i et separat glas tilfældet i museets indgang i 1998, hvor han stadig kan ses af offentligheden.

Den fyldte Barry er en hvid og brun korthåret Sankt Bernard hund, der måler 64 inches i skulderhøjde, men da han var i live, var han nok stadig en smule mindre og formentlig vejede kun 40-45 kg, ifølge eksperter. Der er betydeligt mindre end de nuværende Bernhard hunde.

Udseende, anatomi og fysik

Saint Bernard tilhører de største løb rundt. Det er tung og stærk, men harmonisk bygning. Hovedet er stort og kraftfuld, men en bred, let afrundet kranie. Bred, kort og stærk næseparti. Kroppen har pålægge dimensioner og en meget stærk hals. Stærkt fremtrædende manke, godt buende ribben og en bred ryg. En veludviklede bag strukturer med stærke, muskuløse lår. Store kompakte fødder med godt hvælvede tæer. Spurs er tilladt på bagbenene. Halen er lang og slidt hængende ned til haseleddet.

Pelsen kommer i to varianter: korthårede og langhårede. Den korhårede har tætte og hårde pels der ligger tæt ind til kroppen. Underulden er rigelig. Den langhårede har en rigelig almindelig pels og "bukser". Halen er busket, mens hovedet har kort hår. Underulden er rigelig. Farven er hvid med brune aftegninger. Udsving i rød-brune tilladt. Mørkere nuancer på hovedet er ønskelig.

Hannen skal være mindst 70 cm i skulderhøjde og kan veje op til 100 kg (nogle gange mere). Kvinder skal være mindst 65 cm i skulderhøjde og vejer fra 55 kg og derover.

Anvendelse

I dag, St. Bernard hund først og fremmest en stor familie hund, men det har også en række egenskaber, der bruger hunde. Racen har en god vagthund. Især den korthårede række synes at være funktionelle i sneen, men begge varianter kan være gode redningshunde. Også som pakke hunde og udkast til hunde låne denne race godt. Desuden er en meget mere populære udstillingshund.

Lynne og adfærd

Saint Bernard er i sagens natur en rolig og afbalanceret hund, der er fantastisk til familier med børn. Det er normalt meget omgængelig, men ofte lidt på vagt over for fremmede. Det kan blive aggressiv, hvis den føler, at nogen i familien er truet. Behovet fast træning og masser af motion. Den langhårede variant som regel kræver mere pleje end kort hår, men pelsen er relativt nem at passe begge. Daglig vedligeholdelse af pelsen foretrækkes.

Andre

Som alle ekstra store hunderacer, skal også St. Bernard hunde, og godt tilpasset til næringsrig kost for at forebygge sundhedsproblemer. Dette er især vigtigt i den lange vækstperiode, disse hunde har. De kan ikke betragtes som fuldt udvokset, indtil de er næsten 3 år gammel. Racen hører også de racer oftest ramt af arvelige skelet sygdomme såsom hoftedysplasi og albue slidgigt. Standarden tidligere nævnt, at St berhard hund var udformet således, at kombinationen af ​​entropion / ektropion var en race egensakp betød, at næsten alle Sankt Bernhard hunde i dag har entropion / ektropion i mere eller mindre. Standarden er nu ved at ændre til Sankt Bernhard hunde bør ikke have denne øjensygdom.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Sankt bernhardshund tror også at disse hunderacer var interessant.