Saarloos ulvehund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Saarloos ulvehund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Saarloos ulvehund.

Saarloos ulvehund fotos

Saarloos ulvehundSaarloos ulvehundSaarloos ulvehundSaarloos ulvehund

Saarloos ulvehund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Saarloos ulvehund. Skriv en kommentar om hunderacen.

saarloos siger: Hej! Jeg har været i kontakt med Saarloos er officiel forening i Holland, de beder alle potentielle Saarloos ejere til at passe på falske Saarloos hunde sælges af useriøse opdrættere uden for Nederlandene.
I den sidste månedlige saarloss magasin siger advarsler om opdrættere i Skandinavien sælge falske Saarloos hunde.
Hvis du ønsker at sikre at få en reel Saarloos, bedes du kontakte foreningen i Holland, er der en stor forskel i udseende, og den falske kan variere meget, er det umagen værd at få en rigtig én.
10.10.2012

ulvehund siger: I Sverige en pris af SEK 15-20000 når jeg kontrollerer den valuta, som det er omkring 12 til 17.000 kr. pr. Hun jeg har haft kontakt med, har sagt, at Saarloos ulvehund er en fantastisk nybegynder hund, og hun har ingen problemer med dem end nogen anden hund, denne hund er lige så "farlig" som alle andre hunde, som ikke er blevet trænet ordentligt :) En chihuahua det kan være farligt for, har jeg selv blevet bidt af en rabbiat. Det fik for lidt motion, var nervøs (ved ikke hvorfor, men har en mistanke...!) Og det bed mig, men jeg ved det godt... Jeg skulle være "art" og petting det og vise nogle overvejelser, men dette gjorde jeg ikke tilladt, da denne hund som truende. Konklusionen er, at alle hunde farlige i et vist omfang, det hele handler om ejeren.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg er i kontakt med en opdrætter i Finland (wolfsirius.com) de er en serriøst opdrætter, der yngler for temperament i stedet for str (som mange fisk gør) er der i øjeblikket ingen aktive landbrug i Norge, men der er 2 i Sverige og vertfall en i Finland. der er meget i Holland, Tyskland Frankrig etc dette er en utrolig band orienteret hund, og det er meget svært at lære dem at være alene hjemme. de er svære at spille med både mennesker og andre hunde og har en stærk jaktinnstinkt. inden for familien er det sikkert blide og godhjertet hunde, men har brug for en masse tid sammen med nye mennesker. indtil de er 4 til 5 måneder, kan de være meget udadvendt til folk, der kan vende hurtigt, når de bliver ældre. det er derfor vigtigt, at masser af socialisering fra begyndelsen. De er store med børn, men det er råd er ikke at lade dem løs med legende børn på grund af de stærke jagtinstinkt. Håber det hjalp. i Sverige er en Saarloos 10000-12000kr mens i finnland placeret på 12000-20000kr mistede også derefter nævne de igen finnland meget finere ser ud i form end i Sverige. og att finnland virker mere serriøs gården.
10.10.2012

Saarloos ulvehund siger: Denne hundrederace, Saarloos ulvehund, er sandsynligvis sat i et dårligt lys af mange, der er så "skeptisk" af racen på grund af interferens af ulve. skal understrege, at racen er en "ulv look-a-like", og kan ikke sammenlignes med et muligt ulv hybrid. Jeg har været i temmelig lang kontakt med mennesker, der har ulv hybrider af medium højt indhold, dvs 30-40% ulvblod (nej det er ikke lovelig i Norge, men I nogle stater i USA og Canada er populære kæledyr) og selv de mennesker omtrent samme hunde, kan som være genert, men over alle de er mere som hunde end ulve. Og Saarloos at tiden katagoriseres som hybrid er nok ikke så genert og bange for, at så mange mennesker skal have det. men man må tage det i betragtning, at det har konsekvenser af ulve og kan være mere vanskeligt end andre hunde grund. En anden ting er, at mange mennesker tror, ​​at en tjekkslovakisk ulvehund og Saarloos er ens / samme race. og folk forstår ikke, hvorfor tjekkslovakisk ulvehund er ulovlige og ikke Saarloos. Dette har sandsynligvis meget med ulveinnblandingen, Saarloos har canadiske ulve på de sociale flokdyr, mens tjekkslovakisk Ulvehund har Karpathian tømmerulv der er meget mere af en enspænder. det siger også noget om temperament af disse to hunde. Saarloos er bestemt ikke så mange farver, der skal have det, da det hellere vil flygte end at angribe, såsom ulven.
10.10.2012

race siger: Var lige ved at købe en til for nogle år siden, og var med opdrætteren og så videre og fik nogle info om racen. De er præcis som at se en ulv i udseende og opførsel. Tog lang tid, før de fik kontakt. Det er en race, der er avlet selektivt at frasortere noget, der er aggressive. Kan fordi den bruges sæbe meget ulv forvente en levetid på 18-20 år.
10.10.2012

dk wolfdog siger: Dette er præcis den race jeg forestiller eje. Så vidt jeg ved, der er folk i Norge, som ejer Saarloos ulvehund, men er det lovligt at have i Danmark?
10.10.2012

ulvehund siger: Har tænkt på at få fat i en af disse hunde.. Det er farlige hunde? Nogen vide, om de er kendt for at angribe eller det vil fortrinsvis kun forsøge at flygte, når de føler sig usikre? Bor i landet, har ældre børn og har få naboer.
10.10.2012

nikki siger: Saarloos wolfhond er en blanding af ulv og schæferhund. For at fjerne lidt af en tendens til HD (hoftedysplasi), der shæferhunder har blandet de hollandske opdrætter Saarloos til ulve.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Saarloos ulvehund tror også at disse hunderacer var interessant.