Rottweiler

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Rottweiler hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Rottweiler.

Rottweiler fotos

RottweilerRottweilerRottweilerRottweilerRottweilerRottweilerRottweilerRottweilerRottweiler

Rottweiler kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Rottweiler. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har en rottweiler, der er omkring 18 måneder gammel. Det er utroligt venlige og har aldrig bidt nogen, men det kan lide at "holde" dem, der kommer til hende. Mit problem er, at hun er gnave i mine møbler, og jeg ved ikke, hvordan man kan gå om at få hende til at holde op med det. Er der nogen vide, hvordan jeg skal gå om at få hende til at stoppe?
10.10.2012

Sven siger: Jeg har haft en rottweiler som første gang hund - og det fungerede perfekt strålende! "Alle" sagde, at hun var aggressiv og farlig - og jeg er en kørestolsbruger, der ikke har kræfter til at holde tilbage så meget som et marsvin. Der var mange udfordringer, for hun ikke var vant til at se folk. Alligevel var det en stor succes! Hunden accepteret mig som leder, mens hun respekterede alle mine hjælpere. En virkelig sjov, kærlig, loyal og intelligent hund. Udfordrende, ja - fordi hun havde en stærk vilje. Men det er netop dette ønske, der tegnede sig for en stor del af charmen.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Rottveiler er ikke en forstegangshund. Det bør have strukturen i hjemmet når at få en hund i sin helhed. Først er at se, hvordan selv har det, hvis du er klar til en hund.Å få hjælp til at finde den rigtige race. Hvis du har lavt energiforbrug tager rottveileren over, indtil du har mødt det. Mange mennesker vælger en forkert race, at gå efter manden "vil" have. Har selv havde rottveilere, mandlige. Avler selv er stærk, at være mere end grundlæggende når at få en hund. At være berunne hvorfor man ønsker en hund, selv hvis vi skal have de cuddles, så alle hunde har brug for mere end det. Indkøbt hvalpen mener... Ja for at bruge heeeeeele sommerferie at få at vide.. Er det ikke, bør man ivareta.Hunder er vanedyr.Å gerne vide, hvad bliver det næste, det kan lide at eier.Slik at når du lægger på båndet af hunden at være ude.. Hvis du vil køre gennem døren til at kæmpe med våben til skuldrene.. Så så snart båndet er så hunden er altid den gjør.Så medmindre det er fortalt andet. Men ville have været bedre, hvis hunden fik båndet til var faldet til ro, før de går ud.. Tålmodighed er en dyd! Hund er aldrig for gammel, selvom det er at genoprette den "forkerte" ejer begået. Hunden er ejeren, at der er foretaget hund aggressive beklager mest bagefter.. at dræbe hunden.
Er ingen undtagelse for en hund, der er døv eller blind.
10.10.2012

kingofdogs siger: Jeg har endda en rottweiler og 22år gammel og min familie har været Rottweilere i mange år og til dato ingen af ​​dem har været aggressive på ikke "bid" nogen! undtagen når de er hvalpe, når op til 6-7mnd fordi så de legende at bide på alt, men mine er nu 3 måneder og sidder, giver pote, kom på kommando, dæk, legetøj pænt med andre hunde og katte arbejde perfekt med børn.. Så når du ikke har erfaring med racen netop baseret på, hvad du har hørt, så ikke dømme! BTW, schæfer hund i Norge, som har bidt de fleste mennesker. er endda blevet bidt tre gange af hunde. 2 af Schaefer og en af ​​setter!
10.10.2012

ROTTWEILER siger: Ja det er bestemt ikke en førstegangs hund. Rottweiler hund racen, der er ansvarlig for et stort antal hundebid, skader og endog døden på verdensplan. I uerfarne hænder, er det en potentielt farlig hund. En rottweiler har brug for en ejer ejer. Det kan være en stor og loyal familiehund, hvis den vokser op i de rette omgivelser. En bange og usikker ejer bør aldrig eje hunde, og især ikke en rottwiler. Det lyder lidt ligesom venskab par jeres brug for professionel hjælp, eller de skal lade en anden overtage ansvaret.
10.10.2012

rotweiler siger: Det er ofte skrevet, at anbefalede Rottweiler hunde-elskere med erfaring. Jeg har sindssygt gerne have en rottweiler når jeg har venner, der har det, og da de er blandt de smukkeste og også de mest blide hunde. Men jeg har ingen erfaring som hundeejer. Tro I, at jeg skal indhente rottweiler, og i stedet for at få en anden hund (og som kan være relevante, så jeg skal have, hvad hund), der er "nemmere" at håndtere, så når dette er overlevet få en Rottis...? Kan ikke læse til, bede om at tage din hund med på kursus og kennelklubber, eller er de så svære, at det bør have erfaring...?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har et par spørgsmål, som du kan hjælpe mig med "Jeg fik en rottweiler tæve fra at flytte for omkring 1 år siden nu.. denne hund er virkelig godhed selv, men reagere på nogle mænd hvorfor reagere?? også virkelig om biler? 'og nogle gange, når hun er på turné, så hun går helt bananer hvorfor? Hun er virkelig nyder hunden, når hun er inde...
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Dette er en meget Intelligente race og det kan hurtigt blive trætte af gentagne træning motion. vigtigt, at det er ret kort og ofte, de elsker ros og gode bits :-)
Man skal være tålmodig med Rottweilere, når de har en god gammeldags egenvilje. Intet problem i forhold til børn og andre dyr.
Men det er vigtigt at have løbende træningssession bestemmes.

Anbefal, at der fra en tidlig alder. tage fra fødevarer lejlighedsvis og give det tilbage, så snart de lærer, at de altid får de back.There Rottweilere er meget egne på mad og godbidder. De kan være aggressive, hvis nogen nærmer sig deres mad.

Jeg trænede min rottweiler på vejen, og hun kunne tage børnene og kattene kommer i nærheden af ​​eller kat smagte det :-)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Nogle mener, racen nedstammer fra de såkaldte bavariois Bouvier, andre at det har udviklet sig fra romersk molosserhunder, der blev bragt til Tyskland i løbet af de romerske invasioner. I middelalderen var der en slags tri Molosser Schweiz og dele af Tyskland, der gik under tilnavnet 'slagteren mastiff. " Dette blev brugt af schweiziske soldater i krig, men det er også kendt, at disse hunde blev brugt til at beskytte mod mission røvere og banditter, der hærgede i Rottweil på det tidspunkt. Rottweiler kan derfor have en fælles oprindelse med de såkaldte Mountain hunde fra Schweiz.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Rottweileren er en meget tæt og stærk straight-hår hund. Hanner skal være som pr deres race standarden er 61-68 cm i skulderhøjde og vejer ca. 50 kg. Hunnerne skal være ca tid. 5 cm lavere og vejer ca. 42 kg.

Kroppen er kompakt og muskuløs, med en bred og dyb bryst og et kort af noget parti. Ryggen lige og stærk, kort hals, stærk og uden løs hud. Hovedet er bredt og let hvælvet i kraniet. Ørerne er højt sat langt fra hinanden, medium, trekant-formet og hængende.

Pelsen er glat og stive dækhår, tæt uden underuld. Farven er sort med brune aftegninger omkring næsepartiet, forsiden af ​​halsen, brystet og underben og fødder. Øjnene skal være mørke, mandelformede og medium.
18.04.2012

KARI siger: Nogle mener, racen nedstammer fra de såkaldte bavariois Bouvier, andre at det har udviklet sig fra romersk molosserhunder, der blev bragt til Tyskland i løbet af de romerske invasioner. I middelalderen var der en slags tri Molosser Schweiz og dele af Tyskland, der gik under tilnavnet 'slagteren mastiff. " Dette blev brugt af schweiziske soldater i krig, men det er også kendt, at disse hunde blev brugt til at beskytte mod mission røvere og banditter, der hærgede i Rottweil på det tidspunkt. Rottweiler kan derfor have en fælles oprindelse med de såkaldte Mountain hunde fra Schweiz.

Racen er også kendt for at have haft militære opgaver for den tyske hær under både 1. og anden verdenskrig. Den første race klub blev dannet i 1907, men Rottweiler blev først anerkendt som en selvstændig race i 1966. Som sådan er det blevet meget populært i de senere år, herunder i Norge.

Udseende, anatomi og fysik

Rottweileren er en meget tæt og stærk straight-hår hund. Hanner skal være som pr deres race standarden er 61-68 cm i skulderhøjde og vejer ca. 50 kg. Hunnerne skal være ca tid. 5 cm lavere og vejer ca. 42 kg.

Kroppen er kompakt og muskuløs, med en bred og dyb bryst og et kort af noget parti. Ryggen lige og stærk, kort hals, stærk og uden løs hud. Hovedet er bredt og let hvælvet i kraniet. Ørerne er højt sat langt fra hinanden, medium, trekant-formet og hængende.

Pelsen er glat og stive dækhår, tæt uden underuld. Farven er sort med brune aftegninger omkring næsepartiet, forsiden af ​​halsen, brystet og underben og fødder. Øjnene skal være mørke, mandelformede og medium.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Rottweiler tror også at disse hunderacer var interessant.