Riesenschnauzer

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Riesenschnauzer hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Riesenschnauzer.

Riesenschnauzer fotos

Riesenschnauzer

Riesenschnauzer kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Riesenschnauzer. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Vi har 2 Riesenschnauzeren på 10 måneder, og den lækreste i verden.Rasen kræver nogle, da de hurtigt bliver rastløs og kræver meget motion såvel som psykisk trening.De er meget stædig og har en tendens til at "luge ud "hvad de ikke ønsker høre.Har tid og tålmodighed får du en meget loyal hund desuden en meget god kammerat, der vil charmere dig i senk.Antageligvis ikke første gang hund...
10.10.2012

Martin siger: Da jeg var lille havde vi en Riesenschnauzer, som gav mig mange gode minder, nu er jeg næsten 30 og har en hvalp på et år selv,.. en helt vidunderlig hund med masser af energi og lekelysst., har også en Bichon Havanese, der er meget glad for Riesen
., Størrelsen Forskellen er enorm, men riesenen tager hennsyn, sørge for, at de kan spille sammen. også har et lille barn, jeg stoler 100% på ATT riesenen er venlig og indtil og tillid omkring han.en vakkt god hund, god omkring andre hunde psyke, kan være en smule nervøs i mørket omkring fremmede, men det er individuelt fra hund hund.ingenting til racen at gøre., som du sidde på hegnet og spekulerer på hvilken hund du vil have, det Riesenschnauzeren racen, du skal have.,
2009/04/08

mia siger: Jeg har haft 4 Riesenschnauzeren og hvalp kuld.
De er vidunderlige hunde, går disse to temmelig kræsne og atletisk hunder.vi rulleskøjteløb i sommeren og ski om vinteren, og vi har en hund vogn de elsker at trække os i.De kosete.Absolutt er meget lydig, hvis du træner dem rigtigt. De er ikke greldrete. og omgængelig med både mennesker og dyr.
Risen er helt sikkert råd, hvis du ønsker en hund, der er kærlig familiehund, men kan være legende og sporty også.
2009/10/07

atletisk Tveit sige, at jeg mistede akkuratt min bedste ven, som var 12 år, som naturligvis var en risenschnauzer. Disse hunde har en fantastisk personlighed, der er akkuratt som om de tror, ​​de er mennesker. De vil deltage i alt og elsker at nusse, lege og er verdens mest trofaste hund. det er lidt vanskeligt løb, men det er så utroligt unik alt andet. Uanset om du søger at få en ven som dig alldri vil glemme, og det er altid klar til at trøste dig og give dig et enomrm kjørlighets føler "det er bare en ris.. Til alldri fortryde..
2010/03/11

Gemt Riese siger Riesenschnauzeren er en brugshund og skal bruges til det ikke at være en problemhund.Den kræver en ejer, der ved, hvad det betyder at have en stor hund med masser energi.Samtidig er den dejlige med deres drengestreger og tale eller mumlen kan samme gælder oppmerksomhet.Noe forsvar af fødevarer og bure kan forekomme, men med en ordentlig uddannelse er det ikke noget problem at få det væk.
En Riesenschnauzer ALDRIG groft behandlet, så vil du tabe i sidste ende!
Når du endelig finder ud af, at der er en Riesenschnauzer du ønsker at kontakte flere opdrættere for at høre om, hvad målene for sin Riesenschnauzer oppdrett.hilsen en, der har haft den Riesenschnauzer i mange år.
2010/08/14

Juni siger: Hej! Jeg har stor erfaring med Riesenschnauzere.Jeg er næsten 13 år gammel og havde en hund, der var 14, har alsa havde næsten hele mit liv! Denne race er en vidunderlig familie hund, og hun var meget ligetil og legesyg! Elskede at gå lange ture og være sammen med os i kabinen. Mor og far har været store turistbusser, så da jeg var på turné med hende, gjorde jeg ikke link! Hvorvidt en hund kom forbi, hun stadig foran mig! Hun var en vidunderlig hund! Vi har desværre måttet aflive hende på grund af rygsmerter, at hun havde meget af. For meget af. Tragisk dag var det, 23 Maj 2011. Det er sindssygt ud af huset uden hende og min mor og far nægtede at få en ny hund. Tragisk :/
10.10.2012

Riesenschnauzer siger: Riesenschnauzer er bedst egnet som familiehund for erfarne og aktive mennesker. Racen anses for at være frygtløs, pålidelig, uafhængig, selvsikker og vedholdende. Behovet for klare grænser og masser af motion og udfordringer for at trives og være et maksimum på en harmonisk familiehund. Riesenschnauzeren have en uretfærdig ry som en stædig og egensindig hund, som er relativt svært at træne f.eks. lydighed øvelser. Denne misforståelse kan være, fordi det kan modstå ekstreme stress, har en meget høj smertetærskel, så vi ikke kommer meget let igennem med fysisk afstraffelse. Gammeldags træningsmetoder for fysisk afstraffelse vil ikke virke korrekt. Med korrekt brug af positiv forstærkning, der er belønning i form af godbidder eller spiller, vil du hurtigt opdage, imidlertid, at dette er en race der elsker at arbejde, lære meget hurtigt, er løsningsorienteret og let lært. Riesenschnauzer er ideel til alle former for hundesport og arbejde, hvis du lægger din træning efter de rigtige principper. F.eks. vil få meget langt med klikkertræning en Riesenschnauzer.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Riesenschnauzer tror også at disse hunderacer var interessant.