Pyreneerhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Pyreneerhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Pyreneerhund.

Pyreneerhund fotos

PyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhundPyreneerhund

Pyreneerhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Pyreneerhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: har lige fået mig en Pyrenæerne og har ikke fortrudt, selvom: han var 8 mnd.når jeg fik den.Snill og rolig.Har en lidt stor indhegnet have, så trimmeren lidt selv.Men se, at det sandsynligvis bør For mere, hård go for it end nogle planter.Den fandt også en hobby at grave huller nogle steder! Så ud i skoven, så ofte du kan, er min anbefaling.Har påbegyndt kursus, det betaler sig nok. er vant til stor hund før (Rottwailer), men dette er meget mere støjsvage og lettere at håndtere, så langt, vi begynder at blive bedste venner efter blot fire uger!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej. Har en mand, 1 år og 4 måneder, barking på alt og alle tror, ​​han ser og hører "spøgelser" hele tiden, hvis nogen har nogen gode råd, jeg tager imod dem med stor tak. Ellers kan vi ikke have ham løs, skal være i snor udenfor ellers han stikker af, måske endda når vi "forsøge" at have ham løs i haven med os, han tager ud og løber væk, ører er bare til pynt. I dag han kaster en masse, ser ud til at udskifte frakke, han spiser lidt, men det er måske det faktum, at det er så varmt.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Fik Pyrenæerne i ca. et år siden. Nej, det drible lidt, men efter den har drukket vand skal lejlighedsvis udslettet :) Much pels, så det kan være våd efter at have drukket. Stor, nice hunde. Har en lille dreng på tre, og nu hvor begge er blevet større, de går rigtig godt sammen. Før der nok hund bliver lidt for stor til drengen. Men det er bare at være en lille note, når hvalp narrestreger begynder :) En stor familie hund. Vores traske i det fri på den store terrasse-området, og har vænnet sig til fårene, som vi har fået os. En meget speciel stor hund, og meget klog :) Men gøre plads hvis du erhverve dig en Pyrenæerne. Nyder godt ud. Vil den hurtige varme inde, da det er meget, god varm frakke.
Held og lykke :)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: har haft en Pyrenæerne hund com i et år og to måneder. og kunne aldrig forestillet en anden hund. det er absolut fremragende dette går uden bund hele tiden vi var indlogeret på et sted i nornorge og der bor omkring 2200. igen, og jeg tror, ​​alle kender ham... så til alle, der ønskede en stor hund. få dokker en Pyrenæerne. men du er nødt til at udholde igen staldene gang OMM år, og når jeg taler omm udgydelse.. Hilsen ee
10.10.2012

Pyremand siger: Pyrenæer hunde opstod formentlig som mange andre molosser fra tibetanske mastiff, som blev introduceret i Europa i løbet af de asiatiske invasioner. Det siges, at racen fik sin identitet alt i 1100-tallet, da det skulle have været brugt som vagthunde at beskytte husdyr mod rovdyr som f.eks brune bjørne og ulve. Mange hævder også, at denne store voksende hund fungerer som en vagthund på flere slotte i det sydvestlige Frankrig i løbet af middelalderen, men dette kan ikke bevise i dag.

Den første hører til racen i skriftlige kilder stammer fra 1300-tallet, når det er nævnt af franskmanden Gaston Phoebus. Ludvig XIV af Frankrig (konge 1643 - 1715 ), også kaldet Solkongen, at have holdt sådanne hunde ved hans domstol, men snarere dette ikke kan dokumenteres. Vi kan derfor bekræfte, at der er lidt viden om denne race indtil begyndelsen af 1900-tallet.

Den første racestandard blev skrevet på fransk af den hollandske adelsmand grev Henri de Byland i 1907. Han beskrev også denne hund i en bog udgivet i 1897. I det samme år som den første racens standard blev skrevet, blev det grundlagt to raceklubber for Pyrenæerne i Frankrig, klubber Argeles-Gazost Club og Club à Cauterets. Begge havde deres egen, men lignende, race standarder for racen. I 1923 blev Reunion des Amateurs de Chien Pyrenæerne dannet. Som et resultat, var racen officiel anerkendelse af Société Centrale Canine (fransk kennelkubb). Den officielle racestandard er afledt fra samme år.

Store Pyrenæerne er en af ​​de få franske racer, som er blevet populær uden for deres hjemland. Lige når det kom til Norge, er ikke kendt, men den norske Pyrenèerhundklubb (NPHK) blev grundlagt i 1991, efter at vandre ud af paraply klub for større hunde. Race klub er tilknyttet den norske Kennel Klub.

Udseende, anatomi og fysik

Stor Pyrenæerne er en kæmpe stor Molosser, der giver et majestætisk, harmonisk og elegant udtryk, på trods af den enorme krop.

Hovedet har en harmonisk størrelse i forhold til kroppen. Skallen er let afrundet og holder klart defineret. Næsepartiet er bredt og smallere mod næsen. Sort, let hængende læber. Øjnene er små og mørke og har sorte låg kanter. Ørerne er forholdsvis små og trekantede, men afrundet øreflipper, hængende tæt til hovedet. Halsen er kraftfuld, vej kort. Dybt og bredt bryst med let hvælvede ribben. Ryggen er bred, flad og vandret. Buklinjen er let optrukken, og krydsede lysarmatur. Benene er stærke og har dobbelt vildtkløer på bagbenene. Puderne er lidt ovale og hvælvede tæer. Halen er lang og busket. Den bæres oprullet over ryggen, når indberetningen, eller hænge ned, når den slapper af.

Pelsen er lang og tæt, tæt sluttende og meget modstandsdygtig over for vejret. Lidt længere på halsen (hvor det kan være let bølget), baklårene og hale. Farven er hvid eller hvid med grå, grævling-farvede, bleggul eller bleg orange pletter på hoved, ører og hale. Grevligfargede pletter er mest ønskelige. Et par hints af sådanne farve pletter er tilladt på kroppen.

Hanhunde skal have en skulderhøjde på 70-80 cm (+ / - 2 cm) og kan veje et godt stykke over 70 kg på de fleste. Kvinder bør have en skulderhøjde på 65-75 cm (+ / - 2 cm) og vægt er normalt mere end 40 kg.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Pyreneerhund tror også at disse hunderacer var interessant.