Puddel

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Puddel hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Puddel.

Puddel fotos

PuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddelPuddel

Puddel kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Puddel. Skriv en kommentar om hunderacen.

krydse racer siger: Jeg er helt enig, når det kommer til at krydse af racer. Nu er labradoodle ret berømt, i hvert fald siden den kongelige familie har fået. Må ikke kritisere det, men jeg tror ikke noget om det, så de fordele kan gøre, at flere mennesker vil få denne "race" (som du sagde, stadig ike er blevet accepteret som en race i Norge... endnu *)
Det betyder, ja, de mennesker, der ejer disse hunde, yngler flere af dem. Desuden kender ikke hvad egenskaberne ved de to forskellige racer du vælger at cross hvalp kommer til at få.
Det er en masse hunde racer (reg.som rene race hunde), som du kan vælge imellem! Hvis du ønsker at erhverve en hund, vil du sandsynligvis mindst én hund, der kan passe til dine interesser! ^ ^)
-Husk, at der rent faktisk er bare ikke den hund, der vil blive tilpasset til dig, men også for dig som ejer, skal tilpasses interesser din hund!
10.10.2012

puddel siger: Vil du have nogle oplysninger om den kongelige puddel. Jeg har en royal puddel tæve på 4 1/2 år. Har ikke haft denne race før, men jeg er meget tilfreds med hende. Hun er venlig, kærlig, aktiv, legesyg og positivt for alle vi møder. Er meget rart at børnene og synes at trives med dem.
Hun deler alt, ikke opsat på at sikre deres fødevarer eller legetøj. Der er nok forskel på disse hunde også, men de fleste mennesker jeg kender, der har denne race er meget tilfreds med dem. At de ikke kaste er også en fordel.
Jeg er ikke interesseret i showet. Bella skal have lov til at være en hund og være den mest derude i skoven. Held og lykke, hvis du får en royal puddel!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har også en puddel, der er hvidt. Det er dødssøt og lærer meget hurtigt! Jeg er ingen hvor nær fair, at du får den hund, du vil, uanset om deres forældre er lidt uenig. Det er kun at argumentere med den. Hvis du virkelig ønsker en puddel, så du får nok hænder på én.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: ja, men "puddel mix," siger de labradoodle ;)

Jeg har temmelig god erfaring med hunde (selvom jeg er fyldt 13) (fordi min nabo har kennel) (og jeg har været interesseret i 8år!)
-Pudlen er en awesome ligetil løb! allergifremkaldende er en fordel for en god aftale, og det er både venlige og trofaste Meget sød!

Vi planlægger at få os Poodle foråret 2010, så vi har hele sommeren til at være med "hvalp" på. Der er mange, der opnår en hvalp i sommeren, og det er godt! ^ ^)

Jeg faldt for den elegante, søde og charmerende farve hvid! Desværre fik min mor ikke enig med mig, ville hun hellere have abrikos...: S: (Der er nok hvide derefter: P


Den vides ikke så mange, at racer PÅ HVIDT MELLOMP. Men jeg har spørge KENNEL REGADOG!
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en helt fantastisk hvid Miniature. Han har været i bjergene (prædikestol, Gaustadtppen, Femunden i telte mv.) Og andre lange ture. Jeg har fundet, at puddel er en undervurderet race. De er ikke typiske hunde Frogner i Oslo, lang i... af dem, der tror på det og sige, at det burde tænke over det igen. De er meget robuste og stærke hunde, der giver så megen glæde, og for dem, der mener, at de er bare "kæle hunde" 'll være forkert. De er helt sikkert et kapløb om at anbefale hvis du kan lide vandreture i skovene og Mart. Min hund er 10 år i oktober, men han var stadig ved at lære nye ting. I de seneste måneder har han lært de nye tricks, og han altid går væk, uanset hvor han er. De er nemme at træne hunde, med masser psyke. Han er den pleje hund jeg har siden jeg var en lille pige, og at have en lignende snart, så hvis nogen har en hvid Miniature, skrive det her, og jeg vil følge... Jeg anbefaler denne race er stærkt og har ikke noget negativt at sige. Go for it :) Hilsen hund elsker Vic
10.10.2012

Ingar siger: Pudler er i dag primært populære familie hunde, men de er også fremragende brugshunde på mange områder. Som sådan er Pudlen bruges som terapi hunde og narkotika hunde og rednings- og meget mere. Det har også en række smarte funktioner i mange former for hundesport, og ses ofte i en sådan agility ringen og dressurbanerne. Større pudler kan også gøre samt en pakke hund eller udkast til hund, og ren puddel hund blev kørt i Iditarod mellem 1988 og 1991 . Pudler bruges også til forestillinger i cirkus.

Visse linjer storpudddel også godt egnskaper den hund, især i forfølgelsen af ænder og vadefugle, og trøffel hunde. Pudler er fremragende svømmere og ofte elsker at svømme og hente ting fra vandet. Man kunne hævde, at dette er et træk, der er nedarvet i generne af pudler, selv om der er forskelle selvfølgelig. Pudler er normalt opmærksomme, ro og tillid til de ovennævnte personer, og er derfor velegnet som familie hunde. De er ofte tæt knyttet til deres ejere og er meget social, selv om de kan være lidt reserveret over for fremmede. Pudler er normalt ret aktive, også selvom de ikke kræver mere motion end andre racer. Man må dog forvente, med nogle grooming.
18.04.2012

puddel siger: Pudel lignende hunde har eksisteret i århundreder og blev traditionelt brugt som jagthunde på ænder og vadefugle. Disse hunde blev tidligere brugt som hjælpere om bord på fiskerbåde, hvor de havde til opgave at hente ting, som var faldet overbord. Der er mange kunstværker, der viser puddel-lignende hunde fra 1400-tallet og fremefter.

Den nøjagtige oprindelse puddel er ukendt, men de fleste enige om, at Barbet er den mest Dominer stamfader af stamtræ. Mange mener også, at portugisiske vandhund er et vigtigt element, men omfanget er uklart. De farvede grunde nogle mener, at andre berømte vannapporterende racer kan have underskrevet.

Begge disse racer er betydeligt ældre end de Pudel typer, men minder mange af en stor puddel, som derfor betragtes som den mest primitive af de Pudel sorter. Poodle var i 1743 såkaldte caniche, som på fransk betyder tæve af Barbet, og lægger stor vægt på racens oprindelse. Første gang puddel nævnt var i 1711. Udtrykket er tysk og kommer fra det nedertyske verbum pudeln, hvilket betyder, stænk og trække denne hund oprindelige funktion som en vand hund.

Indtil 1800-tallet, efterhånden som Braben og puddel udskilt som en separat som type. Braben karakter var mere udtalt brugshund, men puddel var populær på grund af deres sociale egenskaber. Selv i dag er der stadig to grundlæggende avllinjer af stor puddel, en udstilling kaldet linie, og en brugshund linje (arbejde puddel).

De mindre sorter nedstammer fra småvokste store pudler og kors med andre små hunde med lignende ydre og funktioner, uden at det især er kendt som hunde er inkluderet. Det er imidlertid klart, at Bichon Frise har spillet en vigtig rolle.

Udseende, anatomi og fysik

Poodle har voksende hår, at fælder ikke, men skal skæres. Pelsen er vandafvisende, tyk og krøllet, og kommer i sort, hvid, grå, brun, rød og abrikos. Red blev godkendt af FCI fra 18 april 2007. De pudler fødes også med andre farver, fløde, sølv, blå, men disse er ikke længere accepteret af FCI til udstillingen. Tidligere, alle rene farver accepteres.

Poodle med løve cut
Gustave Caillebotte, 1884

Vandhunde fra History animalium
Conrad Gesner, 1553

Praktisk eller ej, er det blevet stadig mere almindeligt at pudler ekstreme frisurer, især show hunde. De skal udholde timers grooming forud for hvert show (og måske også andre steder). Hvis du besøger en udstilling, kan du få det indtryk, at puddelhund ringen er skabt i midten af ​​en travl frisørsalon.

Det siges, at sådanne frisurer oprindeligt blev udviklet baseret på funktionelle krav i fortiden. De tidlige skildringer af en puddel er ofte et relativt glat snit hund. Såkaldt løve klip kommer fra den portugisiske vandhund og var ganske almindelig i 1800-tallet. Første gang Løven snit blev beskrevet i 1553, i sit arbejde Historia animalium den schweiziske zoolog Conrad Gesner ( 1516 - 1565 ). Dette var et funktionelt frisure, men også blevet mere ekstreme årene. Det er nu direkte nonfunctional i udstillingen form, men i praksis en moderat form (specielt til hunde, der svømmer en masse). Også kendt som halt frisure og overskæg-bukser frisure er rart og temmelig moderat stilarter.

Hvis du vælger et glat snit for hele kroppen holder klippe pudler 4-5 gange om året. Med en uddannelse og vejledning, kan du styre det selv. Det er i dette tilfælde prtaktisk til køb af en elektrisk skæremaskine, hvor skærehovedet kan udstyres med afstandsstykker i varierende afstand fra huden. For at en hund med pels, så kraftfuld som en puddel skal være som et kvalitetsprodukt.

Varianter

Poodle findes i fire internationalt anerkendte sorter, plus en mode variant kaldet tekop puddel. Denne "superminiatyren" opstod i USA for lidt over tyve år siden og er et resultat folks ønske om stadig mere ekstreme hunde. Den anatomiske udformning ellers svarer til de andre varianter. Såkaldte flash tekoppunder også meget populær i Europa i de sidste ti år, hjulpet af internationale berømtheder som Paris Hilton, Britney Spears og Jessica Simpson og meget mere.
18.04.2012