Portugisisk vannhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Portugisisk vannhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Portugisisk vannhund.

Portugisisk vannhund fotos

Portugisisk vannhundPortugisisk vannhund

Portugisisk vannhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Portugisisk vannhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

maja siger: har en smuk lille dreng Portis 13 mnd.Han er meget aktiv. og vi har en udfordring, som han stjæler ting i huset, tygge og gemmer sig væk. Vil have os til at løbe efter for at fange ham. Lidt trættende, når vi bringe ham væk. Nogle gode råd?
10.10.2012

Portugisisk vannhund siger: ja... alle hunderacer har deres udfordringer. ALLE racer / hunde skal overvåges og fremmes.

Klipning / Pels: For dem med det problem pels-dvs.pels som filt, ville jeg skære ned Clipper gør det meget nemt, og denne hvalp kommer ud pænt fra en tidlig alder!. Selv om jeg har et kort klip og en med løveklipp.Jeg kæmning hver 14 dage + skære kløer derefter. Dette er ikke anderledes end de andre racer jeg har haft i fortiden af ​​både rødnet og ikke rødnet raser.Det anbefales, at du går gennem hår, hud, krop, fødder, osv. på ALLE hunde regelmæssigt, så opdager du, hvis din hund er sund og har skader etc... Og det styrker båndet mellem dig og din hund.

Man kan se på grooming som generende eller kæle tid sammen med din hund, dit valg.

Tæve med løbetider / Hunde er den samme for alle racer

Allergi: det kan være forskellige ting, du er allergisk over for en hund: hårrødder, sved / savle, støv frakke, osv... I den henseende gratis ingen hunde allergi.. men du kan kalde nogle racer allergivenlige!

ØNSKER DIG EN Portis?
Besøg nogen, der har disse familiehunde. Race club "visit home", hvor du kan opleve dem, og snakke med ejerne og deres erfaringer.Det er også forskelle i pelsens struktur,

Uanset race er en hund af glæde og stress, og et stort ansvar. Du er nødt til at finde den hund, der passer ind i deres liv, og det går godt ikke ann diskuterer om en race er bedre end en anden.
10.10.2012

Portugisisk vannhund siger: Det er ofte så forsimplede udsagn om hunde. Har en Portis, som jeg er allergisk over for noget. Hun har sin første heat nu og driveren til at drysse rundt i stuen. Håret er helt uoverskuelig og kræver masser af pleje. De filt selv og der er lidt totter omkring huset. Jeg er nødt til at børste hende hver dag. Fjerne ledningsrod med en ny tangle kniv, skære hans næse da jeg ikke kan bruge den skæremaskine. Plukke ører, opskæring negle, børste tænder og slid masser tur. Ellers er hun en sød pige....
10.10.2012

Portugisisk vannhund siger: Vi har en 4,5 måned gamle Portis. Opdrætteren gav os masser af oplysninger om grooming. Det skal tages alvorligt, eller så pelsen forfærdelig grim. Nogle vælger at skære dem ned til "Obamahunden", mens andre skære ned i overgangen fra hvalp til voksenpels.Vi har fået at vide, at det tager omkring et år, før det vender tilbage til normal. Noget at tænke over, hvis de ønsker at deltage i udstillingen.
10.10.2012

portis siger: Jeg er en stolt ejer af en Portis ham i 1,5 år. Det er en race, der kræver en masse stimulation, jeg coacher både agility og lydighed med mine, og selv om han får lange ture hver dag, han går aldrig løbe tør for energi. Men det er verdens mest dejlige race! De er så charmerende, at man ikke kan hjælpe, men falder for. Jeg har haft flere løb før, men ingen kan sammenligne med havnen is! Det er så fantastisk venlig, charmerende, livlig, sjov, villig til at lære og alsidig! Det er en hund, der kan lide at arbejde sammen, og de lærer meget hurtigt. Det er ikke de ting, de ikke kan. De kan bruges til det meste, sporing, redning, agility, lydighed, freestyle, tracking, osv. Men på trods af energien er meget stille i huset! De er rart at slappe af, men børnene i huset indbyder til at spille de er klar med det samme. =) Når det kommer til pels det kræver en vis pleje, men så igen, betyder det ikke udgydt. Man skal have en god børste og en vis tålmodighed. Vi har skåret ned alle vores hund om sommeren og lad det blive i denne vinter. Han klarer sig fint og fryser ikke, selv om han mangler en underuld. Men så benyt tæppe, hvis det regner / sner meget. De får kolde, hvis de er nødt til at gå udenfor, når det våde. Alt i alt et godt løb pistol.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej Jeg er en mand, der har en familie og ønsker os en Portugisisk vannhund. Jeg mødte en på gaden og troede, det var utroligt roligt og venlige. Har læst lidt om det og tror denne hund er den, der passer os bedst. Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde en opdrætter.

Portugisisk vandhund er en allergivenlig hund, og ingen underuld. De er store familie hunde og fungerer godt som en vagthund. Racen blev / blev avlet i mide alder. De blev brugt i fiskerbåde. I 1900 racen var næsten uddød, men i 1970 racen var efterhånden populært igen. De har en dejlig personlighed og er meget tålelig.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Portugisisk vandhund er en allergivenlig hund, og ingen underuld. De er store familie hunde og fungerer godt som en vagthund. Racen blev / blev avlet i mide alder. De blev brugt i fiskerbåde. I 1900 racen var næsten uddød, men i 1970 racen var efterhånden populært igen. De har en dejlig personlighed og er meget tålelig.
10.10.2012

Trofee siger: Portugisisk vandhund (bølge)

Portugisisk vandhund (krøllet hår)

Der er en række af legender og myter om racens oprindelse, men de er vanskelige at dokumentere parametre. Nogle mener, at den type nedstammer fra Barbet og andre lokale hunde typer, mens andre mener, det kan være en stamfader for alle vandhunde. Mange linjer også gå tilbage til Asien, hvor den type tildelt have haft forskellige opgaver. Ingen kan give direkte beviser for en sådan oprindelse.

En legende fortæller om en munk, der i 1297 skulle have beskrevet en hund, der ligner portugisisk vandhund, kan hunden i enkle vendinger beskrev at have en frakke med en såkaldt løve klip. Hunden skulle have reddet en døende sømand fra havet. Men det er meget vanskeligt at dokumentere den primære kilde til denne specifikke hændelse, der ofte omtales som racen er beskrevet på internettet og i andre medier. Når den slags fandt sted, er det derfor svært at give konkrete beviser. Hunde af en lignende type, men beskrevet for længe siden i adskillige portugisiske kilder.

Omkring 1930, tog racen næsten uddøde som følge af ændringer i fiskeindustrien, men interessen op igen gradvist. I 1970'erne - i kølvandet på den portugisiske revolution - var race igen truet med decimering. Der var kun 17 tilmeldte hunde i Portugal og USA.

FCI anerkendte racen i 1966. Den ydre har ikke ændret sig meget i år, men nogle nye farvekombinationer er dukket op. For eksempel, hvid med sorte / brune aftegninger er en kombination af den portugisiske Kennel Klub reageret negativt. Fra marts 2009 er derfor en ny standard for racen, der begrænser mængden af hvide.

Portugisisk vandhund kom til Norge i 1979, da to hunde blev importeret her. I begyndelsen af ​​2010 bestod af den norske befolkning på omkring 400 individer, og interesse for racen var stigende. Mellem 1980 og 2009 registreret NKK 786 individer. Af disse optog 420 i perioden 2008-2010. Race klub for portugisiske vandhunde blev registreret i introduceret til de 13 December 2003 og arbejder med NKK. Hertil kommer, Norsk Portugisisk vandhund Club blev etableret her.

Udseende, anatomi og fysik

Portugisisk vandhund er en mellemstor hunderace, der findes i to hårlagsvarianter; langhår med bølget, skinnende pels, og krøllet med noget kortere og duller pels. Kroppen er næsten kvadratisk og har en let konveks profil. Det er afbalanceret, robust og meget muskuløs.

Håret vokser, og derfor skure, vandfaste og mangler underuld. Det bør være fast hvid, sort eller brun, eller en kombination af sort eller brun med et strejf af hvid.

Hunde er 50-57 cm. i skulderhøjde med en ideel højde på 54 cm. Vægten skal være mellem 19 og 25 kg. Kvinder har en ideel højde på 46 cm, og er mellem 43 og 52 cm i højden ved manken. Hunner vejer mellem 16 og 22 kg.

For at kunne svømme godt, fiskere skære deres hunde i en funktionel frisure, kaldet Lion klip. Pelsen på den part, være lang, således at hunden være i stand til at holde på varmen i koldt vand og har beskyttende "krave" mod bid fra fisken. Style bør også yderligere hjælpe hunden til at stabilisere kroppen, når den hoppede om bord på båden. Bagpart blev afbrudt, så pelsen ikke bør forhindre hunden, som den svømmede. To tredjedele af halen blev også skåret, mens den resterende tredje del (i form af en tot) ville fungere som ror, når hunden svømmede. Det er også almindeligt at barbere næsepartiet på hundene. Det hævdes, at løven klip af en hund kan have eksisteret i mere end 700 år. Lion Cut er stadig nødvendig for racen når en hund vil blive udstillet.

I USA er også et snit kaldet retriever klippet ud over modificerede former af broderpartsklausulen klemmen. Under retriever hund klip skære jævnt over hele kroppen, så det kun er omkring 2,5 cm af håret tilbage. Dette snit vil være i Portugal betragtes som en overgangsform mellem ikke-arbejdende hunde og brugshunde stand.

Siden portugisisk vandhund mangler underuld, er håret godt tilpasset til saltvand. Når en hund er badet i saltvand og hårtørrer, indsamlet salt og urenheder ydre mod enderne. Tidligere var det ikke kutyme at skylle håret med frisk vand, men i dag, er dette anbefales.

Applikationer

Portugisisk vandhund er en energisk og aktiv vand retrievere hund med en række gode egenskaber som en generel arbejdsmiljø hund.

Fra gammel tid disse hunde blev brugt som en hånd ombord fiskerbåde. De er meget talentfulde svømmere, at fiskerne bruges som en retriever og vagthunde. Racen har også egenskaber, der vannapporterende Hound på havfugle.

I dag betragtes racen som en alsidig familiehund og brugshund. Den højt udviklede lugtesans kan også gøre det til en fremragende trøffelhund, sporing, narkotika hund, eller lignende. Portugisisk vandhund er også velegnet til en lang række former for hundesport såsom agility, lydighed og freestyle.

Lynne og adfærd

Portugisiske vandhunde er energiske, impulsive, intelligent og hårdt race. Det betragtes som en god og stabil familiehund, herunder gode med deres egne børn, med en noget reserveret måde. Racen er bedst egnet til aktive udendørs entusiaster, der ønsker at rejse meget udenfor. Det kræver masser af motion og mentale udfordringer for at nyde den maksimale, ikke mindst evnen til at svømme og lege i vandet.

Andre

Pelsen kræver regelmæssig børstning og klip hver 6 til 8. uge på et show kvalitet skal opretholdes. Grooming er krævende i forhold til mange andre hunderacer. Rette værktøjer og regelmæssighed af pleje er vigtigt.

Portugisisk vandhund og andre hunderacer med voksende hår er undertiden beskrives som mere allergifremkaldende end andre racer, men sådan en påstand savner videnskabelig støtte. Dog er det bevist, at hunde ( pels ), der bader ofte avsonder færre allergener og dermed til en vis grad og i en meget begrænset tid, kan være mindre allergifremkaldende end andre hunde (pels). Hvordan allergipåvirkende en hund er, er dog meget individuelt, både fra en hund (pels) til hunde (pels) og person til person.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Portugisisk vannhund tror også at disse hunderacer var interessant.