Pointer

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Pointer hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Pointer.

Pointer fotos

PointerPointerPointerPointerPointerPointer

Pointer kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Pointer. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Min Pointer er 7 måneder gammel og er meget lydig. Han kan narre: Sit, dæk, Stay, Come, Back (Gå tilbage) Spin og twist (dreje begge veje) Vent med at spise, indtil han hører Etc Værsgo, lukke dørene, rulle rundt, spille død, ikke at tage den behandling før Jeg siger 3 Kan skrige alle de andre numre, men når jeg siger tre, han tager. Touch (Batter behandle eller lege med min næse. Bær det (Sæt dit ben. Sitting Squirrel (Bamser) Tænk det var det. Men så bør vi gå en tur i snor, så det falder fra hinanden fuldstændigt. Han efterlader som bedste nogensinde. Få tips? ?
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Voksede op med pegepinde både som rene jagt hunde, der for det meste stod i en hundekennel, og hos hunde. Jeg vil påstå, at det tager en masse at få en pegepind aggressiv, er det alt for selvskapsyk og glad til. Verdens bedste hund, men racen er avlet til jagt og bør være i stand til at køre / bevæge sig meget i løbet af en dag at opdage, at det er ok at slappe af i en lounge. Jeg har også lært, at det snart kan blive utålmodig og stresset (piper del). Sikkert mange mennesker, der kan uddanne Pointers til alle former for tricks og at være så lydeige at omkring enhver anden hund, men vores hunde var for det meste trænet til jagt og efter et stykke rimeligt uinteresserede i enhver anden form for motion.
10.10.2012

pointer siger: Pointer menes at nedstamme fra spanske pointers, der eksisterede i midten af 1600-tallet. Det er uvist, hvornår det punkt, kom klart til England, men i 1700 løb den engelske opdrættere kryssavl af pegepinde og et væld af andre hunde. Det menes, at denne danner grundlag for den engelske race. Det menes at kende, gennem historien og anatomiske evaluering, både blodhund, Foxhound, Greyhound og bull terrier blev brugt til at oprette den engelske point unit (Cavanaugh , 1997 ). Nogle hævder også, at 1800-tallet blev krydset ind linjer af fransk og italiensk beslag, som til sidst resulterede i, at hunden, vi kender i dag.

Elementer af racer, der er nævnt ovenfor, kan være mere et offer for tilfældighed end systematisk avl, men det man ikke kender omfanget af i dag. En undtagelse er Foxhound, som vi ved systematisk blev anvendt til at opnå en mere raffineret udseende for racen. Men der bør være linier, der blev "inficerede", især i Skotland.

Det er generelt mener, at det punkt skulder med de britiske officerer var tilbage efter deres deltagelse i den spanske Arv krigen i 1704 (da Lord Peterborough). William Arkwight (markøren og hans forgængere, 1901) fastsat sit liv i skulderen punkt og er meget værdsat i cirkler som en pegepind til den moderne punkt sin forfader. Den første race klub blev dannet i 1891.

Det registreret omkring 300 hvalpe om året i Norge, hvilket gør markøren til en forholdsvis lille race af fugl hunde forhold. Men på trods af skulder punkt er lille i antal, så hævder det meget godt i konkurrencer.

Udseende, anatomi og fysik

Pointer har en forholdsvis kvadratisk krop med en glat, muskuløse linjer. Vægten af ​​den norske punkt gælder i dag er mellem 19 - 30 kg, afhængig af køn. Pelsen er kort og glat. Størrelsen af ​​61-69 cm, FCI standard, som forhåbentlig vil blive moderniseret. I Norge er de hunnerne 57-61 cm og hanner 60-64 cm høje.

Anvendelse

Pointer er en tydelig og meget energisk jagthund på fugl, men racen er også en god familie hund for folk, der elsker at rejse meget udenfor. som en jagthund primært værdsat for fuglejagt i åbent terræn, f.eks. af ryper. Fra oldtiden jages ofte i samarbejde med en retriever, der ofte serveres som en retriever.

Punkt jernbane er nu en alsidig hund, der taler om alt fra hente til skov fuglejagt og selvfølgelig den klassiske bjerget jagten.

Lynne og adfærd

Pointer er kendt for at have et godt og stabilt temperament, og er derfor velegnet som familiehund. Det er meget aktiv og har brug for masser af motion ofte og at trives. Det kan være lidt kjenslig for kulde, slud og regn, så længe den er aktiv, er dette ikke noget problem. Under pauser og ingen / lille aktivitet under disse betingelser udendørs, skal et varmetæppe være fint. Dog kan det nævnes, at punkt skulder er helt sikkert en vinter hund, med en høj præmie på Bird Dog forsøger vinteren, flere gange vinder af vinteren mesterskabet test. Men det er en korthåret race med de ulemper og fordele, det bringer. Pelsen kan normalt børstes på en ugentlig basis, forudsat at det ellers er i ordentlig rækkevidde.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Pointer tror også at disse hunderacer var interessant.