Podenco canario

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Podenco canario hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Podenco canario.

Podenco canario fotos

Podenco canario

Podenco canario kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Podenco canario. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Bemærk, at Podenco Canario kan være primitive sammenlignet med normale hunde og er ikke egnet til uferfarne. Reserveret med fremmede denne hund er absolut sjældent, men aggressiv off. Store familie hund, men trives bedst i virksomheden, og er en hjertesag for børn i familien. Det er en jagthund først og fremmest, og komme som du måske har gættet fra De Kanariske Øer, måske afledt af den gamle pariahhunder, spekulere nogle slottet alligevel. Det kaldes også kanariefugl hund i Danmark. Nogle også ringe kanarisk Podenco.
10.10.2012

kilda siger: Det er uvist, hvor gammel racen er i sin nuværende form, men den type kender en af disse hunde fra mere end 5000 år gammel grotte tegninger fundet i Egypten og Mellemøsten. At påstå, at det er en direkte efterkommer af tesem Men fejl, da det ikke kan være tegn på dette. Der er stadig grund til at tro, at racen som sådan er meget gammel, selv om den første ganske nylig (racens standard er 24 juni 1987 og blev senest revidere i 1999 ) fra) blev anerkendt som en race af FCI.

Podenco Canario har en række ligheder med ibizahund, Farao hund, etnahund og andre lignende hunde. Sandsynligvis alle af disse hunde en fælles oprindelse, men dette er blevet bevist videnskabeligt. Racen er af FCI klassificeret som en Spidshunde i Gruppe 5 afsnit 7;

Udseende, anatomi og fysik

Podenco Canario har en morfologi og anatomi lignende autoritative, men det har spidse ører alene. Som sådan, har det en lang og meget muskuløs krop med rene linjer og lange flade og tørre muskler. Deep smalt bryst og godt optrukken bug. Hovedet er langt og smalt og flad skalle. Ørerne er mellemstore og ofte meget bevægende, der normalt kun er udbredt blandt pariahhunder og ville canider. Racen har lange slanke ben og kompakte fødder, altid har hvide kløer. Halen er sat højt, længe og bar sabel formet.

Podenco Canario er glat og tæt tilliggende pels. Farven er normalt rød og hvid, med rød farve kan variere fra næsten orange til dyb mahognyrød. Alle kombinationer af disse farver er tilladt.

Normalt hanner ca. 55-64 cm i skulderhøjde og har en vægt på ca. 18-22 kg som voksne, mens kvinder er cirka 53-60 cm høj og vejer ca. 16-20 kg. Hvis typen er korrekt eller acceptere en forskel i skulderhøjde + / - 2 cm, idet det er almindelig i landet.

Anvendelse

Denne hund har en række kvaliteter, som jagthund. Podecoene bruger både syn, hørelse og lugtesansen aktiv, når de jager. I de Kanariske Øer, har det primært været brugt til sikkerheden jagt for kaniner og andre små spil, men det er også velegnet til andre jagtmetoder. Det har også gode egenskaber som en sporhund, og racen betragtes som en god familiehund.

Lynne og adfærd

Podenco Canario kan være en smule primitiv i forhold til normale hunde, så det er nok bedst egnet for folk, der har en vis erfaring i forvejen. Man må antage, at det er en smule skeptisk og genert over for fremmede, men det er normalt ikke aggressiv. Stillet over for medlemmer af familien, er det ofte selv godhed, trofast, lydig, legesyg og tolerant - den perfekte familie hund for mange. Det kan være forsætlig, og den trives ikke alene. Det anses for god med deres egne børn.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Podenco canario tror også at disse hunderacer var interessant.