Pit bull terrier

Nogle hunde har været hadet og elsket som Pit Bull Terrier. En pit bull er et dødbringende våben, og bør forbydes, ifølge mange. Andre hævder, at kun de ejere, der er problemet, og yngler ikke i sig selv.

Pit bull terrier fotos

Pit bull terrierPit bull terrierPit bull terrierPit bull terrierPit bull terrierPit bull terrierPit bull terrierPit bull terrier

Information om Pit bull terrier

Pit bull terrier Pit Bull er ingen hunderace , men i realiteten en samlebetegnelse for flere forskellige hunderacer.

Hvad er en Pit Bull Terrier: Hvis der er en hunderace, hvad er det?

typisk hunderacer nævnes, at Pitbull er den amerikanske Pit Bull Terrier, Amerikansk Staffordshire Terrier og Amerikansk Staffordshire Terrier.

Terriers forbundet med Pit Bull Terrier begrænses ikke kun til disse tre. Pit Bull Terrier kan være forbundet med mange hunderacer, der er racer, der er forbundet med Pit Bull Terrier:

Media er gode på negativ omtale, og Pit Bull er ingen undtagelse. Her er videoer, som viser typiske episoder af Pit Bull Terrier, som vi ofte hører om i medierne:
En anden video, der viser den aggressive side af Pit Bull hunderacen:Nogle hundeejere, der har både pitbull og børn tror, det er en meget børnevenlig hunderace. De er lige der, kun de ejere, der gør Pit Bull aggressiv eller er det den race, der i sig selv er farligt? (Diskuter nedenfor)Pit bull angreb: Der er ikke noget videnskabeligt bevis for, tyder på, at Pit Bull er mere farlig end sekund hunderacer. Angreb fra hunde og bid fra pit bull terrier er vanskeligt at analysere, fordi udtrykket "Pit Bull" henviser til mange forskellige hunderacer. De forskelle i udseende som en særskilt hunderacer er ofte vanskeligt at afgøre. Generelt hunderacer divideret med forskelle i ydre fysiske attributter.

Hvis en undersøgelse fra USA Centers for Disease Control and Prevention, blev det konstateret, at "i 1997 og 1998, var mindst 27 mennesker dræbt af hund bider og angreb fra hunde i USA (18 i 1997 og 9 i 1998). Mindst 25 racer, der har været involveret i 238 mord folket (hvor hunden bide med døden som resultat) i de sidste 20 år. Pit Bull-type hunde og Rottweilere som en gruppe tegner sig for mere end halvdelen af disse dødsfald.

Pit Bull - ikke en dræbermaskine: Media fremstiller ofte Pit Bull som blodtørstige hunde ude af kontrol, som har tendens til at bide, angribe og dræbe mennesker og andre hunde. Det er ofte små nuancer, og den er skrevet meget lidt om, hvorfor hunde angreb. fleste ofte, fører alle Pit Bull angreb tilbage til uansvarlige ejere.

Her er lidt mere nuanceret nyhetsinnslag som giver en lidt anderledes vinkel på, hvorfor netop Pit Bull Terriers er indblandet i mange voldelige episoder. Det er, som mange har påpeget, ikke hundens skyld, men ejerne:Få hunderacer har været så meget negativ omtale som Pit Bull Terriers. Mest Pit Bull ejerne er positive for disse hunde. Bør ikke lytte til de ansvarlige ejere, det er, efter alle, dem, der kender hundene bedste?

Pit bull terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Pit bull terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

pit bull killer siger: Hvorfor tror du, de har opdrættet PBT, er du virkelig så naiv at du ikke klar over det, du taler om, at alt afhænger af ejeren! og ja, i 90% af tilfældene gør de helt sikkert det, men hvem tror du kunne have nogen interesse at have sådan en hund - små børn og gamle crones.. Havde du virkelig kunne træffes på ansvaret for PBT skal legaliseres i dette land. Efter min mening kan vi lige så godt begynde lovelig salg af håndvåben i alle butikker. Ser for mig Senari når en sådan oppavlet på den forkerte forudsætning løber væk fra virksomheden og ind i en børnehave eller skole værftet - der var i stand til at stoppe det? Endelig ulve, bjørne og losser, vi ved, hvor vi har høne - de går Iall mindste ikke stå omkring os på gaden, og er ikke avlet til at dræbe.
10.10.2012

kalle siger: Liv skal se længere end sin egen næse. Fra min fortid jeg kender kamphund kultur bedre end mange. Har aldrig deltaget mig selv, men i mit tidligere netværk var en, der tog turen til Sverige med deres kamphunde mange gange. Ingen kampe slutter før en hund er død. Den fyr tjente 50.000 om weekend i sverige. Penge han plejede at inportere flere PBT til Norge. Cops gider ikke at løfte en finger, og ingen vil sige noget. Betjente ved en masse allerede. men de ikke gider at undersøge. Min familie ville helt sikkert få afskårne halsen, hvis jeg sagde noget. Der er pit bull kultur.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Kan en person, der forsvarer disse hunde i det mindste komme med et konstruktivt forslag om, hvordan man kan sikre ansvarlig hund holde disse hunde? Hvordan kan vi sikre, at de ikke ender i de forkerte hænder? Der er 5000 pit bull i Danmark....

Problemet er ikke pitbull hunde i sig selv, men i nogle tilfælde de tiltrækker en bestemt gruppe af mennesker, der har til hensigt at bruge pitbull som våben. Pitbull er blevet erstattet med knive og våben i USA i transportsektoren miljø. I Norge er det en populær torpedo hund. Hvad kan du gøre for at stoppe en sådan anvendelse af pitbull?
10.10.2012

hunde fra helvede siger: Vil vi virkelig have sådanne hunde i Danmark?

Liv, skriver du, at pit bull bider kun én gang. Det er forkert, og et eksempel på dette er den artikel, der blev nævnt nedenfor: Barnet led 72 bites når pit bull, træ 5p 4LB der var to gange i vægt, her greb om struben.

Jeg er enig, at medierne maler sort pitbull og en gruppe af hunderacer. Deres dagsorden er at sælge aviser, får de fleste seere og frygt og overdrivelse er deres værktøj.

Pitbull har mange positive egenskaber, der har gjort det så populært, men er også den perfekte kamphund - det kan ikke nægtes.
10.10.2012

liv siger: Jeg føler mig så trist og væmmes ved alle de fordomme, som nogle nordmænd har modtaget fra medierne mod pit tyre. Pitbull har altid været avlet til at være meget velvillige! De er frygtelige vagthunde, fordi de er glade for at se folk, uanset om de er fremmede eller ikke :) De har bedre temperament end en golden retriever, og bedre end de gennemsnitlige hunderacer. Kilde: http://www.atts.org/.

Det er forkert, at pit tyre dræber flere mennesker end andre racer af deres størrelse. De statistiske oplysninger, der er omhandlet på denne side, så siger "pitbull-type" som en separat race, og det er selvfølgelig forkert. Der er tre løb betegnes som pitbull, så dette tal bør automatisk divideres med tre. Desuden er der mindst 25 andre racer, der ofte forveksles med pitbull, og fordi medierne (og dermed human) bias med pit tyre ofte vil identificere en aggressiv hund med en pit bull, bare fordi det har den rette størrelse og noget lignende i udseende. Hvis man er til at bruge tallene til "pitbull-type" direkte, så du er nødt til at sammenligne med "hound", "vagthund" og "vogte" etc. og ikke til de enkelte racer.

Hvis man er til at forbyde alle hunderacer, der kan dræbe mennesker, så er du nødt til at forbyde alle! I 2002 er en baby dræbt af en Pomeranian, men der ingen, der ser medierne offentliggør kun om det, hvis det er en af ​​de frygtede "kamphund racer" bag, for det er hvad sælger aviser.

"Pitbull spiser børn og kvinder til middage"? Hvor tæt er det muligt at være? Alle hunde er kødædere and'd spist mennesker uanset køn og alder, hvis den blev serveret i maden skål med lækker sauce.

En pit bull, der angriber mennesker har brug for at være mere farligt end når en tysk Shepherd angriber et menneske. En pitbull bid én gang og hold (her kommer den latterlige myte, at pit tyre kan låse kæben fra), mens nogle andre racer som Schæferhunde stykker igen og igen. Hvad er farligt afhænger af, hvor du er bidt.

Amerikansk Pitbull Terrier var den mest almindelige familiehund i USA i 1950'erne, og det fik ikke et dårligt ry, før de bøller begyndte at bruge det som dekoration i ghettoerne. Dette er ikke Pit hans fejl, og vil naturligvis ikke blive straffet for dette!
10.10.2012

monster siger: pitbull-tilhængere må komme ind i deres hoveder, at pit bull hunde er betydeligt farligere end mange andre hunderacer.

pitbull hunde spiser de børn og kvinder til middag, det er ikke engang en overdrivelse. der er undtagelser, og mange lever et liv som en tikkende bombe, der ikke gik af, men ikke få pit tyre, der eksploderer enten!

Jeg bemærker, at jeg bliver syg, når folk forsøger at beskytte denne hunderace, hvor egoistisk er det muligt at få????????

pit tyre dræbe børn og burde aldrig have fået lov til at leve sammen med mennesker. sende dem til zoo sammen med andre farlige dyr, hvor man kan se på dem fra en sikker afstand.

Her er et klip fra en avis i Storbritannien:

Bedstemor til en fem-årig pige dræbt af en pit bull terrier lade dyret ind her hjemme, da hun var højt på drikke og narkotika, en domstol hørte i går.

Jacqueline Simpson, 45, var på receptpligtig medicin, havde været ryge hash og havde drukket mindst fire glas vin, mens baby-siddende barnebarn Ellie på nytårsaften.

Barnet led 72 bites når pit bull, træ 5p 4LB der var to gange i vægt, her greb om struben.

Ellie, hvis skaden omfattede 37 sår to hendes ansigt, hals og hoved, råbte for "Nannie" lige en gang inden skambidt ihjel.

stakkels barn, mistede livet alt fordi nogen var så egoistisk at tænke en pitbull kunne være et kæledyr!!!

Der er mange pit tyre illegale i Norge og vores børn og hunde kan blive det næste offer for den kamphund racen pitbull.......!!

er du forsvare denne hunderace, du er med til at lette accepten af ​​disse monster hunde.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hvor dum er det muligt at være?! "Den nu mord anklaget mand stak blandt anden ende af en gaffel ind i ofrets endetarmen og slog ham med knyttede næver. Han har også tvunget 17-årige at onanere før han kom ind i lokalet med en pit bull og sagde, at offeret havde sex med den. "
Ja, f ***, kan du læse, tror du hunden ville være p *** af en mand? Nej. Pitbulls er smukke dyr, og hvis de er trænet rigtigt de er gode hunde. Ganske vist er der mange, der udnytter deres styrke for de penge, der af de 7 uger om at uddanne dem til at angribe andre, hunde ved ingenting, og de ved, at de ikke angriber ejeren sur. De er loyale nok til at dø for sin ejer.
Bør Schafer udryddet, fordi de kan trænes til at bide? Fordi de angribe når ejeren siger det? Ja, det Pitbull cut også Schäfer, malanois etc udryddet.
Fucking idioter. Det er ligesom afrikanere, medier sætter dem op som dræbermaskiner, der bare gør dumme ting. Jeg har selv set flere pit tyre (jeg har arbejdet for en kennel og alle, der er født før 04 bør ikke blive dræbt.), Og dyrene var gorgeous. God på en snor, venlige over for andre hunde, omsorg og god til katte. Så længe ejerne ikke er bastarder, hunde er gode, men det gør ikke skrive om medierne. Du kan ikke bedømme racen uden at være blevet rørt _flere_ for racen.
Hvis loyalitet er en forbrydelse, så Pit skyldig. Men det er ikke drabet maskine, der producerer alle lignende.
10.10.2012

PIT BULL DANGER!! siger: Et begrænset antal undersøgelser er blevet udført på antallet af døde som følge af at bide traumer forårsaget af hunde, og har generelt undersøgt nyhedsmedier historier for rapporter om hundebid-relaterede dødsfald. Denne metode er genstand for flere potentielle fejlkilder: nogle fatale angreb er måske ikke blevet rapporteret, og en undersøgelse kan ikke finde alle de relevante nyheder rapporter, og potentialet for fejlidentifikation af hunderacer, selv om domstole i USA og Canada har fastslået, at ekspert identifikation, når du bruger offentliggjorte racestandarder, er tilstrækkelig til håndhævelse af race-specifik lovgivning. Det er muligt at skelne hunde ved race bruge DNA-test, men testresultater for enhver hund kan variere meget afhængigt af det laboratorium, der udfører testen, og antallet af racerene hunde racer i laboratoriet DNA-database.

Der er en vis forvirring over den "låst kæbe" begreb med pit tyre. Der er ingen beviser for eksistensen af en fysiologisk "låsemekanisme" i tænderne eller kæben struktur af normale Pit Bull-type hunde, selv om en hunds kæber kan låses i lukket position ved kirurgisk korrigerbar kæbe abnormiteter. Men, Pit Bull-type hunde udviser "bide, hold, og ryste" adfærd, som ses i alle racer af hunde, og til tider afslå at udlevere, når bidende; metoder til at tvinge pit bull-type hunde til at frigive deres greb inkluderer at bryde en ammoniak-ampul og holde det op til hundens næse, eller ved hjælp af en "pause stick" til håndtag hundens kæber åbne, hvis den bider et menneske eller et dyr.
18.04.2012

PIT siger: Et pit bull er en af flere racer lignende historie, med oprindelse rod fra bulldog og en række terriere. Hundene kaldte bull terriere, før udviklingen af den moderne Bull Terrier i begyndelsen af det 20. århundrede også kan kaldes pit tyre. Den amerikanske Pit Bull Terrier er produktet af krydsning mellem terriere og en race af Bulldogs. Ifølge den amerikanske Temperament Test Society i deres februar 19, 2012 resultater, har den amerikanske Pit Bull Terrier en 86,8% passerer sats sammenlignet med en 82,8% sats for alle racer. 1
18.04.2012

Kristina de Faso siger: Muskelhunde og ikke mindst deres ejere må lægge ryg til megen kritik, fordømmelse og snart også forbud. Men er der virkelig noget om snakken?

Ja! Pit bull terrier og muskelhunde ER farligere! Døde barn... angreb på mennesker... monsterhunde.
26.10.2010

Mit Synspunkt siger: Alle de Pitbull hunde skal ikke forbydes, det skal ejerne af, uopdraget og dårlig opdraget pit bull hunde. !

De køber dem, som de køber tøj, dem der ikke er inttereseret i at opdrage dem ordentligt.
24.08.2010

Gud siger: Eva skod: Du er sikkert lige så klog som din udtagelse.

Forbandede pædagog!,.....
20.01.2010

eva skoj siger: Jeg hader pit bull hunde! de er farlige monster og bør holdes ude af Danmark. nej, nej nej til disse farlige hunde!
06.12.2009

Politiet skød pitbull siger: Politiet skød en pitbull med 15 skud på en trafikeret vej. Ejeren blev angrebet af hunden og bad politiet skyde den - se filmen her:

http://ekstrabladet.dk/112/article125093.ece
06.12.2009

Jeg hader pit bull siger: En dame gik udenfor med sine to piger, alderen 6 og 8. På fortovet var naboernes Pit Bull. Den yngste pige alderen 6 gik op til det og begyndte at kærtegne den. PANG! Den lille pige døde. Det sker i USA. Det sker i Danmark... Fuk alle pit bull hunde.
13.10.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Pit bull terrier tror også at disse hunderacer var interessant.