Pinscher

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Pinscher hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Pinscher.

Pinscher fotos

PinscherPinscher

Pinscher kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Pinscher. Skriv en kommentar om hunderacen.

IKKE dvergpinscheren siger: Pincher er meget let og lære nye tricks!
når de bliver lidt ældre, begynder de og PIIP mere, når du er nødt til at gå turen!
De er meget venlige og kan lide og har været under dynen!
de ofte sove med hovedet på puden og resten af ​​kroppen i en dyne!
de hader vand! Hunde er til hvad du hæve dem til at være:P Næsten samme her ja Inga.

Er Doberman Pinscher og den samme hund?
Hvad er forskellen mellem denne?
10.10.2012

pincher siger: Pinscher er en gammel tysk hunderace, der tidligere fandtes i både glat hår og ruhåret sort. Nogle mener, at racen oprindeligt kan have sin oprindelse fra de gamle tyske tørv hunde, men det er svært at dokumentere. Det findes stik til Pinscher så langt tilbage som 14 - og 1500-tallet.

Pinscher blev anerkendt som en selvstændig race i 1879. Den første race klub (Pinschere-Schnauzere Klub-1895 eV) blev dannet i Tyskland i 1895. Typen blev herefter beskrives som en blanding af hunde med forskellige pels, farve og størrelse. Den strihårede variant var i slutningen af 1800-tallet udskilt som en særskilt race og og navngivet Schnauzere, mens variant glatthårede stadig kaldes Pinscher. Oprindelsen kan siges at være en forfader til alle Pinscher og schnauzerrasene.

Racen blev bragt til Norge af Adrian Berg (Berg Kennel jump) omkring 1966. Det første kuld blev født den 13 Marts i 1968 og var et resultat af import to år tidligere. Lang var racen under navnet mellompinscher dette land, men fra efteråret 2000 er den eneste race navn Pinscher.

Anvendelse

Pinscher blev oprindeligt brugt som gårdhund ( stabil hund, vagthund ), og det vil fortsat være en fremragende rotte jægere. Det er ubøjelig forfølgelsen form af rotter og andre skadedyr. Tidligere fugle som disse hunde med deres ejere, når de gik på markedet med en hest og vogn. I dag er racen er først og fremmest en god familiehund, som ofte kan se på hundeudstillinger. Det er også særligt egnet til en række forskellige former for hundesport såsom smidighed og brugshund sport.

Udseende, anatomi og fysik

Bargain Call af ører og hale er nu forbudt i de fleste lande, men dette var fælles for denne race før.

Pinscher er en muskuløs mellemstor hund med en manke højde på omkring 45-50 cm. Pelsen er glat og kommer i to farvevarianter. Hvad enten sort med brune aftegninger eller farvet røde. Pinscher er en all-rounder og udmærker sig ved sin styrke, elasticitet og smidighed. Pinscher er en meget smart hund. Den er harmonisk bygget og har bløde linjer.

Det var engang almindeligt at bakkede begge ører og hale, men det er da forbudt i de fleste lande.

Lynne og adfærd

Race standard siger følgende om temperament, "Lively, højt humør, sikker og harmonisk. Intelligent og bæredygtig ", hvilket gør det til en ideel familie og vagthund for retten.

Pinscher er en hunderace der er bedst til aktive mennesker. Racen har et begrænset behov for pleje og en handy størrelse. Det anses for at være mentalt hård og er sædvanligvis meget af mennesker og andre dyr. Hvis det stimulerer sindet, træne og kærlig. Racen skal også være meget rent ud, og som regel har lidt kropslugt, selvom sidstnævnte sandsynligvis har en vis forbindelse med kosten. Det kan tilpasses til et liv i byen såvel som på land.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Pinscher tror også at disse hunderacer var interessant.