Peruviansk nakenhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Peruviansk nakenhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Peruviansk nakenhund.

Peruviansk nakenhund fotos

Peruviansk nakenhund

Peruviansk nakenhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Peruviansk nakenhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

katrine siger: Hej, skal racen avle Munchin og lammeskind komme op :-)
Munchin er en gravhund kat uden rygproblemer, meget legesyg kat. Ikke så usædvanligt race.
Lammeskind er et Munchin med "får pels" Meget sjælden race.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: hypoallergen sige disse hunde er allergivenlige, men forstår ikke, hvorfor folk vil have en hund uden hår, hvis det ikke er på grund af allergi. ville have valgt en anden race.
2009/04/12

Tormod siger: Ugh... synes hunde uden pels er modbydeligt. en "peruviansk hårløs hund" Jeg ønsker ikke for noget i verden.
26/04/2009

Timon siger: Ugh! Mennesker med godt hoved nødt til at kommentere.... - og den eneste negative crap! Er en perfekt dejlig og optimistisk Firbeinte skat - med WONDERFUL temperament! Hav en super dag ellers, gutter!)))

Nøgen og ærlig knus fra mig!
2009/07/16

Henriette sagde Peruviasnk hårløs hund er ingen grimme hund.
Jeg kan virkelig godt lide den mexicanske hårløse hund, okay du har forskellige meninger osv., men er for dumme, at du skal gå efter udseende af hunden, er ikke det afgørende. Ikke underligt, at der er mange mennesker, at komme af med hunden, fordi de pludselig oplever, at de kan vælge den forkerte hund racen, det har en masse at med det faktum, at folk ønsker de "smukkeste" hunderacer. Det er forkert, hvis du spørger mig!
16/02/2010

vic siger: hvor stor er disse virkelig?
2011/11/01

Cathrine siger nogen, der kender nogen, der sælger denne race? Vi fandt det er virkelig rart og hund uden pels kan være Loke fint som dem, der har pels!
2011/01/12
10.10.2012

Peruviansk HÅRLØS hund siger: Det bør også bemærkes, at såkaldte nøgne hunde er særligt allergifremkaldende, som mange tror. Se artikel om hund allergier for at få flere oplysninger om hvorfor.
18.04.2012

Kalle siger: Peruviansk hårløs hund betragtes som en af inkaindianerenes hunde, men det bør ikke forveksles med den peruvianske inkahund. De blev oprindeligt brugt som jagthunde og vagt hunde og ceremoni hunde.

Denne hund oprindelse er meget omdiskuteret. Nogle mener, at det kom til Amerika sammen med kinesiske immigranter fra Asien via migration over Beringstrædet. I dette tilfælde må det have krydset Nordamerika på rejsen sydpå. Det er naturligvis ikke umuligt, men Alta på ingen måde bevist. Andre mener, at det kom til Sydamerika fra Afrika. Hvis det er tilfældet, må det have krydset Atlanten i en eller anden form for oceangående fartøj. Det er usandsynligt, indtil omkring år 1500 e.Kr., men i dette tilfælde kan det ikke være så gammel som mange hævder. Der er faktisk tegn på, at hunden typen som sådan har eksisteret i Peru siden før Inkariget opstod, bla. fra billedfiler på leret. Dagens hunde et eventuelt resultat af krydsninger mellem en ældre, nu uddød, og den iberiske inkahund podencoer de conquistadorer bragte på deres skibe.

Det siges, at de conquistadorer fandt denne hund på sine rejser til Peru i begyndelsen af 1500-tallet. De kaldte, at månen blomst hund, tilsyneladende fordi hundene var bare at kigge på om aftenen og dawn. De var ikke ude i dagtimerne på grund af den stærke sol op i de høje bjerge.

Hvis man glemmer, at det er hårløs, denne hund minder meget om både Basenji, podengo Portugues og thailandske Ridgebacks (og selvfølgelig den mexicanske hårløs hund ), især i hovedet og ansigtsudtryk er bekymret. På denne måde, viser forholdet til især den portugisiske podengoen at være tættere end tidligere antaget.

Kroppen er temmelig langstrakt og slank med en let buet højderyg linje. Benene er smalle og relativt lang, og den bevæger sig med korte hurtige trin. Brystet er dybt og bugen godt optrukken. Hovedet er kileformet og lidt aflang med et relativt bredt kranium. Næsepartiet er omtrent samme længde som skallen. En del er, at disse hunde er ofte manglende tænder i tanden sæt. Store, tynde, lav-sæt opretstående spidse ører. Halen er sat lavt, relativt lang og båret vandret. Det kan have nogle hår på hovedet, halespids og fødder. Nogle hår på ryggen er også tilladt.

Peruviansk hårløs hund kommer i tre størrelser varianter, kaldet grande, medio og Pequeno. Som sådan eksisterer i en række af farver, hvorfra peruvianske inkahund og Khala mange kynologer betragtes som uafhængige sorter.

Sorte hunde skal altid have sorte hår. Alle er enten fast eller fast med elementer af små lyserøde pletter. Hunde med en lys basisfarve med plet mønster er faktisk en række såkaldte Peruvian inkahund (måne blomst hund), men FCI og andre kennelklubber skelner ikke på dette tidspunkt.
Grande har en skulderhøjde på ca. 50-65 cm og en vægt på ca. 12-23 kg.
Medio har en skulderhøjde på ca. 40-50 cm og en vægt på ca. 8-12 kg.
Pequeno har en skulderhøjde på ca. 25-40 cm og en vægt på ca. 4-8 kg.

Peruviansk hårløs hund er nu først og fremmest en speciel familiehund og udstillingshund, men det har også gode egenskaber som en vagthund.

Peruviansk hårløs hund er en livlig, opvakt og meget hurtig hund. De er ofte en smule genert og mistroisk over for fremmede, men ikke fjendtlig og aldrig aggressiv.

Nogle hævder, at såkaldte nøgne hunde har generelt en højere kropstemperatur end andre hunderacer (op til 40 ° C nogle siger), men dette er ikke korrekt. Det er rigtigt, at kropstemperaturen til hunde er ligesom de fleste, der er omkring 38 ° C.

Alle nøgne hunde har et gen, der gør dem ofte mangler nogle tænder. Naked Hunde, der har lys hud solskoldning hurtigt i stærkt sollys og har brug for beskyttelse, enten i form af tøj eller solcreme med høj SPF. Mørk nakehunder tåler næsten lige så meget sol som hunde med hår.

For solcremer bør rådføre sig med en dyrlæge, før du vælger en mærke og type, eventuelt med andre, der har erfaring på dette område. Hårløse hunde kan (og bør) bades fra tid til anden, men ikke alt for ofte, og man skal bruge en meget mild shampoo uden tilsætningsstoffer af parfume, primært en shampoo beregnet til hunde.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Peruviansk nakenhund tror også at disse hunderacer var interessant.