Pekingeser

Pekingeser er en hunderace, der blev opdrættet i oldtidens Kina at efterligne udseendet af løver og drager.

Pekingeser fotos

Pekingeser

Information om Pekingeser

Pekingeser Man mente oprindeligt, at pekigneseren kunne skræmme onde ånder væk. I dag pekignesere er udsat for alvorlige sygdomme. Overvejer du at anskaffe dig en pekigneser? Se bbc dokumentarfilmen først, så du ved, hvad de kan forvente af de sygdomme i denne race.

Pekingeser kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Pekingeser. Skriv en kommentar om hunderacen.

ADVARSEL siger: I BBC-dokumentar Stamtavle Exposed Hunde vises (hvis jeg husker korrekt) en Crufts-vindende Pekingeser matadoravl-mand, som var blevet opereret for patella. En anden matadoravl-mand, af racen Cavalier King Charles, var blevet testet for en arvelig sygdom, syringyomelia, som ejeren nægter at udlevere resultatet. Begge hunde blev avlet i bakspejlet.

På nogle hundeejere er eller har været lykkelige ejere af sådanne. Pekingeser der ikke har haft helbredsproblemer - eller at "kun" har kæmpet med øjenproblemer - betyder ikke, at racen som helhed er sundt. Hvis opdrættere racer af hunde, som de kender har helbredsproblemer, så går lidelser ofte passeret ned gennem de stiftende hunde, der synes sundt. Og de hemmelige lidelser er ikke ude for at bruge en stamtavle.

Dette er også grunden til, at British Kennel Klub har inkluderet Pekingeser hvem løb under særlig observation. Fordi de ser, at avlen er gået over stokke og sten, og at noget må gøres.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Der er problemer i alle racer.. hvis du forventer og kræver test og fokus på sundhed og hvorvidt købere sat i, hvad de skal vide, kan man finde gode sunde hunde af alle racer. Nogle problemer kan ikke forudsiges, men det kan gøre sit bedste for at finde raske personer.

Absolut sandt, hvad de siger, at det ikke er lavet statistik for blandede hunde, så det er nemt at sige, at de er sundere. Jeg tror ikke, det er rigtigt, og jeg tror ikke, det er okay at producere mix hunde.

Ansvarlig opdrættere har et stærkt fokus på sundhed, og en masse viden om sundhed deres racer. Hvalpekøbere bør forvente det og styre væk fra dem, der ikke tager sundhed alvorligt.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Min favorit hund Pekingeser, har haft det i over 25 år. Så her er mit hjerte varmeste. Meget ked af, at det var så let øjenskader, at vi havde ofte. Jeg har ingen hund nu, finder det så trist, når de er væk, så jeg ved ikke, om jeg kan holde det ud flere gange. Jeg savner virkelig min søde små hunde, Sussi, Buster og Kjell. Jeg er meget glad for alle gode år vi havde sammen
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Nej brakykefalisk (kortsnutet næseform) racer er sunde, de er avlet freaks.
Det er ikke normalt for en hund snorke, ligesom mest ekstreme brakykfaiske hunde har, havde der været en schæfer snorken, som det havde modtaget velvoksen eftersyn af dyrlæge og ejer.

Brakykefaliske racer har ofte problemer med deres tænder, de hælder og sidder hele munden.

Fordi øerne sidder som rager en peking nemt kan komme til at skade dine øjne. derudover kører øjne næsten konstant, hvilket kan føre til formdannelse.

Peking er ligesom andre små racer også tilbøjelige Patella luxasjon.

De har store personligheder, men ender desværre i mange tilfælde op med smerte og lidelse af disse hund på grund af den måde, de er avlet.

Håber alle har hunden eller vil få en hund at se filmen Pedigree hunden udsat!
10.10.2012

Pekingeser...NEJ!! siger: okay, hvis du ønsker en syg hund, så er hunden for dig. De dokumentariske racehunde udsat bekræftede, hvad jeg allerede vidste.

Toy hunde jeg ikke ville have haft på grund af lidelser og sygdomme er shih tzu, Lhasa Apso, Mops, maltesisk, Cavalier king charles spaniel, littavvert hørt om disse hunde. Ikke engang Chihuahua, de er så skrøbelige. Lidt bedre med hund racer Papillon eller Pommerns, er de ikke så generet.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Ps Pekingeser findes i flere typer og størrelser, ikke blot den ekstreme, at folk ser, når di di søger at pege på internettet. Er peger som det oprindeligt så ud først, som en Tibbie, men kun med næsen fløj adskiller di. så lang tid i kroppen og bena.En top hund på alle måder. Di ekstrem med næsen ind i hovedet og benene er forkert for dem, der ikke mange af disse problemer og gane og gangart, men ikke alle.Har havde en Doberman og fugl hunde i flere år og har haft flere fejl på en di pekingeserne har alle i min pointe blevet meget gammle.Den der levede længe, ​​17 og di mennesker har været langt over 12 år, ikke mange racer, der praler.
10.10.2012

hunde siger: Det er også grunden til den britiske kennelklub har inkluderet Pekingeseren som, race under særlig observation. Fordi de ser, at avl er gået over stokke og sten, og at noget må gøres.
18.04.2012

rot siger: Det faktum, at nogle hundeejere er eller har været de lykkelige ejere af en sådan. Pekingesere som ikke har haft helbredsproblemer - eller at "kun" har kæmpet med øjenproblemer - betyder ikke, at racen som helhed er sundt. Hvis opdrættere race med hunde, at de kender har helbredsproblemer, er en sådan lidelse ofte gået ned gennem de overordnede hunde, der vises sundt. Og de hemmelige lidelser ikke fundet ud af ved hjælp af en stamtavle.
18.04.2012

bbc documentar siger: I BBC dokumentar racehunde Udsat vises (hvis jeg husker rigtigt) en Crufts-vindende Pekingeser matadoravl-mand, der var blevet opereret for patella. En anden matadoravl-mand af racen Cavalier King Charles, var blevet testet for en arvelig sygdom, syringyomelia, som ejeren nægter at offentliggøre resultaterne af. Begge hunde blev avlet efterfølgende.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Ps Pekingeser findes i flere typer og størrelser, ikke blot den ekstreme, at folk ser, når di di søger at pege på internettet. Er peger som det oprindeligt så ud først, som en Tibbie, men kun med næsen fløj adskiller di. så lang tid i kroppen og bena.En top hund på alle måder. Di ekstrem med næsen ind i hovedet og benene er forkert for dem, der ikke mange af disse problemer og gane og gangart, men ikke alle.Har havde en Doberman og fugl hunde i flere år og har haft flere fejl på en di pekingeserne har alle i min pointe blevet meget gammle.Den der levede længe, ​​17 og di mennesker har været langt over 12 år, ikke mange racer, der praler.
18.04.2012

SYGDOM?! siger: Der er INGEN tegn af patella i nogle af de seriøse opdrættere af pekigneser i Danmark!
18.04.2012

Pekingeser siger: Jeg har været der peger i mange, mange år, og kan ærligt sige, at jeg ikke har haft knæskallen på nogen af mine hunde, og når de får at vide. Er de virkelig vigtige og ikke parre sig på enhver race, der er blevet diagnosticeret patella, uanset i hvilken grad.
De er meget farlige og tage alle de hunde under de samme kam.Dårlige tænderne og vejrtrækningsproblemer kan være fare i nogle linjer, men ikke alle. De er vigtige, og sørg for, at linjerne er sunde.
Og de er mange ansvarlige opdrættere, der får en masse PES for nogen blot at tjene penge på hvalpe og ikke bekymre sig om sunde linier.
18.04.2012

SOL siger: De har store personligheder, men ender desværre i mange tilfælde med smerter og lidelser for hunden, fordi den måde, de er avlet.
18.04.2012

inna siger: Peking er ligesom andre små racer også tilbøjelige til at Patella luxasjon.
18.04.2012

janne siger: Da øerne er som fremspring på den pegende let kan komme til skade dine øjne. desuden løber øjne næsten konstant, hvilket kan føre til skimmeldannelse.
18.04.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har ikke haft sygdom i enhver af de hunde, og jeg har haft, men der er mange useriøse Opdraettere PÅ MARKEDET, så jeg anbefaler og hørelse
DU lidt rundt sikker på at du vil give dig en Peking. KONTAKT en miniature hund klub. DETTE ER EN hær, som mange løb og kritiseret for at være dovne. Men prøv og "Fang" En PEKING, der ikke vil være "fanger."
PEKING er en hund der er legesyg, Kind til Santander dyr, som elsker sin familie. Nogle siger, at PEKING ikke er et BØRNS hund, kan denne race jeg anbefaler i Højesteret Men alle små hunde er lidt mere skrøbelige end de store virksomheder. Der er ingen problemer til familien er dette i tankerne.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Pekingeser tror også at disse hunderacer var interessant.