Papillon

Papillon er en lille og elegant race. Det er let at genkende de karakteristiske butterfly-like ørerne (sommerfugl på fransk er papillon).

Papillon fotos

Papillon

Information om Papillon

Papillon Udseende om hunden:: Det mest karakteristiske udseende Papillon er dens store ører, der er farvet (ikke hvid) silkeagtige hår. Den farve, der dækker øjne, ører og forsiden og bagsiden af ørerne for at give den ideelle sommerfugl look. Næse, øje-kapsler, læber og Trædepuder skal være sort.kræver minimal pleje:: Papillon anses for at være en race, der kræver minimal pleje. Papillons har en fin, blød pels med lange hår. Hvalpe har naturlige NOK kortere hår, og "skind jakke vises først i voksenalderen.To race varianter af Papillon:: Der er to varianter af denne race, som Det DADA har helt opretstående ører (dette er den mest almindelige Papillon i Danmark), og den anden variation har hængende spaniel-lignende ører (Phalene).American Kennel Club og Fédération Internationale Cynologique overveje Phalene, og Papillon samme race.Størrelse: Højde: 20-28 cm (8-11 inches), over 11 inches er en fejl, og over 12 inches er et forbud mod at kropsbygning udstillingsringen. Vægt: 7-10 pounds (3-5 kg), men de kan også komme til (14 - 16), pounds på de tungeste.Temperament:: Papillon har udseende af en typisk legetøj hunderace, men mange ejere vil hævde, at deres hunde er store hunde i miniature-jakkesæt.Nogle hundeejere oplever, at deres Papillon er meget dygtige til at håndtere en tur til flere mil.intelligent hunderace: Et aspekt af Papillon, der skal nævnes, er racen overraskende atletisk kunnen . Papillon er meget energisk og intelligent hunde. Stanley Corens bog The Intelligence of Dogs Papillon er beskrevet som et af de mest intelligente hunderacer.

Papillon kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Papillon. Skriv en kommentar om hunderacen.

daniel siger: Jeg har en pappilontispe på en gang to år :) En stor hund i de fleste måder.. Er også enig i, at de er børnevenlige, til en vis grad, men mine er lidt nervøs over 1åringen min. Og når hun føler sig "truet" snap.. Så bider ikke, men fortæl.. Forsøger at tage hende dette. Og ja, den gøende del. Men det er og tage den fra dem. Mindst en del. Må jeg høre nogen komme, så jeg ser strengt på hende, så hun ved, at hun ikke vil gø, til at styre det for det meste. Men jeg er ikke i samme rum er der en salig mayhem hvis nogen kommer, skal en eller anden måde tage dem på forhånd. Hun elsker også ture, og kan gå meget langt. Har ikke fundet ud af, hvor langt endnu, så jeg har bestemt ikke gået så langt, at hun er blevet rigtig træt :) Så det er virkelig en hund de fleste behov, tror jeg, fordi de kan væltes over på sofaen og nyde en hel dag for. Også de er ekstremt villige til at lære, og lære hurtigt! :) Men dette ved sprøjtning nogensinde genkende mig selv med ja.. hun var verrrry langsom, sandsynligvis næsten 1 år... og det var endda for mange "ulykker". Det var ikke en ulykke enten, men med vilje. Men nu kan jeg ikke se nogen af ​​dette længere :) Røyter Jeg tror ikke, hun gør så meget... Selvfølgelig nogle, men bestemt til at leve med :) Kan gået anbefale denne race ja :)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har mit andet papillon nu, og han er lige så dejlige som min første. Jeg har aldrig haft hunde, der er så glad for mennesker, især børn. De kan være lidt for begejstret for børn, der er bange for hunde, men jeg har helbredt tre drenge med ordentlig hund fobi med min første, så papillon er ikke børnevenlig, er noget vrøvl. Det gneldring med individuelt. Den 1. min hund var næsten målløs, men den ene jeg har nu, er mere snakkesalig. Begge har haft lange ture, og er helt sikkert store hunde i en lille krop. De skal behandles og opvokset i den samme Maar som store hunde. Held og lykke til alle jer, der har til hensigt at skaffe dig en papillon, du vil ikke fortryde det.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en Papillon-dreng på næsten 2 år. Ogvi har de samme oplevelser som de fleste andre her. Vores er en super familiehund og barnevenlig som dette. Han er ca. 4 relativt korte tisse ture om dagen, og lange gåture og løbeture en 2-4 gange om ugen ekstra. Han elsker lange vandreture også. Men vi har naturligvis været heldig med gneldring som mere kommentere her. Vores hænder hører vi en lille boff måske en gang om ugen. Vi havde ikke problemer med at få ham stueren. Der er ikke meget pelspleje med ham, men at blive kæmmet hver dag røyteperiodene. Vi købte vores kid fra en kennel i Sverige, og fik at vide, at han kunne være for stor til udstilling. Men viskulle ikke bruge ham til det, så det ikke noget for os. Og han er en stor dreng nu :-) Han vejer 5,5 kg. og er virkelig en smule for tynd.... synes mor så :-)
Held og lykke til alle jer, der overvejer denne store race.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: En bra hund! Det er den bedste beskrivelse =)
Det er en familiehund, børnevenlig så absolut. De, der siger noget andet har gjort noget fælles. Det er en aktiv, atletisk, lettlärt hund, der er super for alle hunde-aktiviteter. Kan lide at vise så det er en stor show hund med en masse selvtillid. Og meget lidt peeling / gøen i forhold til mange andre småraser. Dette er min erfaring med racen, og jeg tror og håber, at de fleste mennesker deler denne erfarne enhed racen Papillon.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Papillon er den fineste løb i verden! med sine smukke ører! Jeg kunne få en som en fødselsdag gave!

Silje Kasandra siger, at de er søde og jeg vil have en, vil det være en dreng ikke pige. børnevenlig hund tænker du få hund, så det er en stor race. prompt lydighed tur.. Jeg har lyst til en papillon! Jeg er elleve år gammel og spekulerer på, om papillon er det rigtige for mig? Jeg er meget fortrolig med hunde og synes selv jeg er ret god. Hvad synes du?

papillon racen er meget glad for mennesker. Jeg har en papillon som er kid og det er meget aktiv og nice, men er nødt til at ramme en pige. Har været til tegnebrættet i mange år nu ang hund. Min mand ville ikke have, men han er gået det meste af året, så jeg komme til at beslutte. Jeg er selv opvokset med hunde og har haft hunde hele min barndom og virkelig savne den hyggelige komfort og glæde et kæledyr kan give. Børnene er 7 og 12 år og ville elske at have en hund, fortrinsvis papillon sige. Tog testen og papillon faktisk kom op som et alternativ til, hvad jeg havde forestillet mig. ¨ Nogle gode råd ", hvordan skal du fortsætte? Vi er en aktiv familie og en del på tour, så det passer ind i os have en hund, der kan håndtere ture, hvordan annoncere men for hunde, hvor købe og hvor man skal ikke købe Hvad skal måde at betale for sådan en hvalp?
papillon er en fantastisk race, jeg og min partner har 3 :) 2 hanner (5,5 år og 2 år) og en kvinde (5 år) livlig, lyse, intelligent og dejlig :)
Mine papilloner kan meget vel være på lange ture :)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en papillon hund efter 4 måneder, og han er den smukkeste i hele verden! Bliv så knyttet til ham allered. og det er virkelig en stor hund i en lille krop, der sætter selv store Doberman på plads :) Hurtig og hære og lydig og ligetil. Min gøen ikke meget, selv om jeg kender mange racistiske beskrivelser nævner disse "gneldrebikkjer". men nogle gange kan du få nogle bark, hvis han ønsker at tale ud om, at her var noget skræmmende. Denne race lærer så hurtigt og er så sjovt og dejligt. perfekt løb for de fleste! en "rigtig" hund uden og være halv meter høj :) elsker dem :)

En meget venlig og blid hund.
Det kan være lidt bjefete mig meget intlegent og smart hund :-) Jeg har barnebarn af vores tidligere papillon og han er sååå dejlig.. papillon er meget smart og opmærksomme, glade næsten hele tiden og bekæmpe social. papillon er en af ​​de mest naturskønne racer jeg kender.. papillon for alt er det værd! : D

Jeg er selv vokset op med papillon, havde hende siden jeg var 3 år gammel, indtil jeg var 19 år gammel, da vi desværre måtte aflive hende.. Det er tre år siden, og jeg stadig savner de små energiske super glade furballs! :) Da jeg var så lille, da vi fik hende, dem vi købte hende lidt skeptisk, men jeg har ikke noget men positive erfaringer med racen! Ja, hun var lidt jaloux på mig og ikke meget glade for mig første gang, men mine forældre var strenge om, hvordan jeg skulle opføre mig omkring hende, og senere var vi bedste venner! : O) Det er virkelig en ven, du har for livet! Nu overvejer jeg og min partner til at købe vores hund, men vi er lidt uenighed om, hvad slags løb.. Jeg stopper ikke, jeg har en papillon (selvom det aldrig vil være lille Happie..) Enig med dig over, Papillon for alt er det værd! Vi har 4 børn og papillon.. det har aldrig været problemet... men det skal stimuleres og udnyttes lidt... ikke være til pynt ;-))

jeg virkelig uenig i, at papillon er ikke egnet til børn. Vi har helt modsatte oplevelse. Har en papillonhund på snart 4 år, og han elsker børn og de elsker ham. Han er meget omhyggelig og behandle dem med respekt. Elsker at lege med dem, og elsker. Jeg er uenig, at papillon ikke er børnevenlige. Jeg kender nogen, der har en 2 årig og en papillon. de nyder at arbejde sammen. Jeg har ikke bemærket nogen problemer med dem, når jeg møder dem.
Har ejd papillon, der blev 14 år gammel og havde ham før vi havde børn. Han elskede børn, og har forladt dem, kæle og lege med ham så meget som de ønskede. Børnene er naturligvis kendt for at være forsigtig på grund af sin størrelse.
Vores erfaring er, at papillon er en meget kærlig familiehund.
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Papillon er en aktiv, Intelligente, loyal, smuk, charmerende, venlige og en god vagthund. Mit 10-årig pige er ansvarlig for mine to papilloner, hvilket er utroligt trainable, meget lydig og nogle bjeffete.Bjeffete hunde er ofte gode vakthunder.Tror min papillon er en stor hund i en lille krop. Han gør store hunde på plads.

At se, at nogen har skrevet, at papillon ikke børn selv alle hunde her. Jeg vil tilføje, at det skal være meget individuelt fra hund til hund. Jeg har selv haft en papillon som gik meget godt med børn. De er meget legesyge og livlige, og da det er lille i størrelse, de går meget godt med bare børn. Men det kan selvfølgelig afhænge af både hunden og barnet er vant.

Ellers en dejlig papillon hund, som vil være din bedste ven med det samme. De er ekstremt knyttet til deres ejere, og min papillon aldrig viste en aggressiv side. Denne race Jeg anbefaler i den stærkeste. Jeg købte en papillon for bekræftelse mine penge, og hun fulgte mig i elleve dejlige år. Hun var sammen med mig gennem tykt og tyndt, var nemt at tilpasse sig nye situationer (jeg var i de tidlige stadier af leveren selv). Hun var min lille cirkusforestilling (god til agility), bedste ven (læs mig som en bog). Da jeg var gravid, vidste hun, at jeg skulle til at føde, jeg selv gjorde det. Jeg kom hjem om eftermiddagen, og hun var virkelig stresset, ville ikke falde til ro, og jeg vidste intet før tolv timer senere :) når første Rie kom. Desuden vil jeg dele den vidunderlige oplevelse at komme hjem med barnet fra hospitalet. Hun kom løbende ud af huset, imod mig, standsede to meter væk, før brum løb ud på plænen i store glade cirkler. (Normalt hun kom lige til mine ben), og hun var automatisk under baby i rang. aldrig prøvet at få i mit skød, da jeg holdt barnet. Når barnet sov, hun var rolig, når barnet vågnede (uden gråd) TASS hun Mellon stue og soveværelse, indtil jeg bragte det vække barnet. Barnet voksede op og jeg har aldrig oplevet i de syv år, hun viste aggression mod børn. Men jeg var altid meget streng på, hvordan børn blev associere med hende. Man bør respektere dyret, og du skal undervise børn og respektere dyrene, uanset arten eller race. ALLE hunde kan bide. Det er ikke løb specifik. Så min erfaring er, at Papillon er en venlig hund på lige fod med de fleste andre racer. Tænk og lidt på ejeren, opdragelse, socialisering, ikke bare løb... Held og lykke til alle papilloneiere og held og lykke til dem, der er på udkig efter den rigtige hund.
10.10.2012

MALIN siger: Papillon er IKKE en barnevennelig hunderace bare så du ved :-)
10.10.2012

Hunderacer gæst siger: Denne hund racen er meget sjovt. Har haft to eksemplarer af racen, og de er fine ledsagere. Hans navn er blevet givet på grund af de store butterfly-lignende ører (papillon = fransk for sommerfugl). Kunne sandsynligvis skrevet mere, men kort sagt: en sand ven, let at træne i lydighed, og aktiv. Bange for de store katte!
10.10.2012

papillon siger: Papillon og PHALENE er med undtagelse af ører indstilling den samme hund. Den type har længe været populært i Europa og har været kendt i Frankrig og Belgien siden 1500-tallet. Man kan forestille sig, at det oprindeligt kommer fra Østasien, og at det kom til Europa via Italien og Spanien, og derfra videre til Frankrig og Belgien.

Continental legetøj spaniel blev oprindeligt kendt som Epagneul Nain, der betyder dværg spaniel. De er afbilledet adskillige gange fra 1500-tallet og fremefter, herunder verdensberømte kunstnere van Dyck og Rubens. Marie Antoinette blev siges at have båret på en lignende hund, når hun mødte guillotinen, men det er næppe mere end en meget troværdig legender.

Det blev anerkendt i slutningen af 1800-tallet, at den type med opretstående ører (papillon) blev populær. Før at det var mere almindelige type blev hængende ører. I dag er det mest almindeligt med opretstående ører.

Papillon blev anerkendt først ved AKC i 1935, mens Papillon Club of America blev dannet. I USA og England er Papillon og PHALENE stadigvæk dømt sammen, men FCI siden 1967, har adskilt dem som separate racer.

Beskrivelse

Continental Toy Spaniel er en lille, let rektangulær dværg spaniel med et luftigt, langhåret pels og enten stående eller hængende ører. Papillon er sort med opretstående ører, som giver denne hund en sommerfugl-lignende udtryk. PHALENE er variant med hængende ører.

Den type findes også i to størrelse varianter, tekop og legetøj. Tekoppvarianten er typisk 1,5 til 2,5 kg tung, og der er ringe eller ingen vægtforskellen mellem kønnene. Toyvarianten er typisk 2,5 til 5 kg tunge (hanner: 2,5 til 4,5 kg, hunner 2,5-5 kg). Hunnerne er derfor en lidt tungere end mænd. Skulderhøjde er typisk 20-28 cm, afhængigt af varianten.

Anvendelse

Continental legetøj Spaniels er typiske familie kæledyr, selv om de også har mange andre gode egenskaber. Typens agile bevægelser gør det blandt andet velegnet til agility.

Lynne og adfærd

Papillon og PHALENE er livlig og legesyge hunde, men stadig robust i lyse, elegante og hurtige bevægelser. Den type er velegnet til de fleste, men proportioner taget i betragtning, bør de ikke være første udvalgt til familier med små børn. Typen er meget aktiv og har brug for både regelmæssig motion og mentale udfordringer at nyde det maksimale. Det bør ikke være den første på behovet for at tilbringe meget tid alene. Størrelsen gør det dog, velegnet til både små lejligheder og større huse.

Pelsen skal plejes til daglig, men det er ikke særligt krævende. Ørerne skal efterses regelmæssigt og om nødvendigt rengøres.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Papillon tror også at disse hunderacer var interessant.