Old english sheepdog

Old English Sheepdog er en mellemstor hyrde hund med masser af pels. Det er en sjov og meget snillt udseende, men det har stadig hundens instinkter, og det må ikke glemme.

Old english sheepdog fotos

Old english sheepdog

Information om Old english sheepdog

Old english sheepdog Temperament og opførsel af Old English Sheepdog: Old English Sheepdog føles som et positivt hund med godt humør. Det er intelligent og kan modstå harddisk i al slags vejr, uden at være stædig, vred eller irriteret.

Old English Sheepdog er bedst egnet til erfarne hund mennesker. Der er behov for en daglig lang tur, og du skal være aktiv og ikke bo i en lille lejlighed til at holde sådan en hund race.

Ansøgning om Old English Sheepdog hunde: hovedsagelig anvendes som fårehund , men nu også bruges som en ren show hunde og familie hunde.

Old English Sheepdog se: udseende er labbetuss. Lange ben, en masse pels, hvid og grå pels, med store faste felter og ikke udtværet farve. Blikket er sjovt og snillt, der på mange måder afspejler denne hunderace.

Old English Sheepdog Historie: Der er kun få oplysninger om oprindelsen af Old English Sheepdog. Det var oprindeligt avlet som en fårehund. I Danmark, var der omkring 500 biler fra 80 erne, og racen har siden da været forholdsvis lav i dette land, men ikke af de mest sjældne racer.

Old english sheepdog kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Old english sheepdog. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Old English Sheepdog er en stor hunderace, det er et kendt hunderace, som de fleste mennesker kender. Mange opkald racen kun labbetuss, de bor i de 10-12 år, så de skal have kernesund ejere, der kan gå sammen med dem hver dag. Denne type er ikke egnet til dovne mennesker eller nogen, der bor i en lille lejlighed. Ejerne bør ikke have job, hvor de er ekstra meget væk fra hunden, så de ikke får tid til at tilbringe med hunden. Old English Sheepdog kunne godt være med babyer, småbørn og andre dyr.
08.10.2012

Dansken siger: Old English Sheepdog er en kraftfuld mellemstor hyrdehund, der har en masse pels. Karakteristisk for racen har stor udholdenhed og en rullende bevægelse, energibesparende, når din hund pasform og overhead. Disse hunde er intelligente, de har en robust psyke, og de er altid i godt humør. Siden 1988 har der været registreret 507 Old English hyrdehunde i Norge. I 2006 lige under 200 registrerede personer i Norge.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Old english sheepdog tror også at disse hunderacer var interessant.