Nova scotia duck tolling retriever

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Nova scotia duck tolling retriever hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Nova scotia duck tolling retriever.

Nova scotia duck tolling retriever fotos

Nova scotia duck tolling retriever

Nova scotia duck tolling retriever kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Nova scotia duck tolling retriever. Skriv en kommentar om hunderacen.

Nova scotia duck tolling retriever siger: hey, er der flere, der har haft problemer med en masse dominans? nogen der har tips? har en kvindelig tolder i tre år, og hun vil bryde alle ned til jorden, sparke hende, når hun har Tissa, knurren og "ride". alle typiske tegn på, at her er det mig, der bestemmer. er evigt taknemmelig for de råd og tips, eventuelt bøger om dette.
08.10.2012

toller siger: Den smukke, meget aktiv, elsker at gå ture, meget legesyg, nysgerrig alt hvad der sker, ikke kan lide at gå glip af noget, nuttede og meget glad. De kaster 1/1 forår og efterår. Kan være skvettne. De elsker at svømme. En hund race jeg anbefale den varmeste, de giver dig alt. For mig. Den perfekte hund :-D
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: En Toller egnet kamp godt både agility og lydighed. Yderst villig til at arbejde og mere end glad hund.
Min pige har meget lidt i at se dem. Er der nogen vide, når det kommer bekendte her. Er veeeeeeeeldig elsker alle mennesker.
Jeg har en toller pige på 1 år og kan ikke prise racen. Simpelthen den perfekte hund. Er altid når der sker noget, men er også meget rolig inde. Super Off knappen.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Relativt ny hunderace, som opstod i Canada. Racen er populært kendt for kroværten. Mere og mere populære i Norge. Livlig hund med et højt aktivitetsniveau. Middelstore, kraftfuld, kompakt og muskuløs hund. Meget intelligent og meget udholdende.
Trimmet, kileformet hoved. Næsepartiet er behåret. Mandelformede øjne, der er indstillet godt adskilt.Ørene er trekantede, ansat højt på skallen. Dog har en saksebid. Farven er forskellige nuancer af rød eller oransje.Tilbakemeldinger tyder på, at tolderen er velegnet som familiehund.
08.10.2012

nova fan siger: Nova Scotia Duck Tolling Retriever (skatteopkræver) kan være et resultat af en krydsning mellem en småvokst Chesapeake Bay retriever, golden retriever og en brun spaniel-type, men det vides ikke med sikkerhed. Andre teorier siger, at det kan være en krydsning mellem en lever-farvet flade coated retriever og en labrador retriever. Nogle mener også, at det kan være involveret Irske Settere og andre lokale hunde. Retriever Folk ønsker også gerne sige, at det bør have en mungolignende hund i sin herkomst, men det man skal nok ikke lægge særlig tillid. Sikkert imidlertid, at racen er formuleret i Canada. CKC anerkendt race i 1945 som den første kennel klub i verden. FCI anerkendt det som sådan i 1982, og den AKC i 2001.

Racen kom til Norge indtil 1986 ( Danmark / 1982 - Sverige / 1984 ). Det har i de senere år blevet stadig mere populære i Norge.

Udseende, anatomi og fysik

Tolleren er den mindste af retrieverne. Hannerne er normalt omkring. 48-51 cm i skulderhøjde, mens kvinder er ca. 45-48 cm. Vægten er normalt ca. 20-23 kg for en mand, mens hunnerne normalt vejer 17-20 kg.

Toller vil give en kraftfuld og kompakt indtryk, uden at være tung. Det er både mindre og lettere i kroppen end den anden retrieverne, hvilket gør det lettere og hurtigere end disse.

Hovedet er kileformet og er kortere og lettere end de andre retriever racer. Toller kan have både mørk pigment (sort) eller lys pigment (kødfarvet) på næse, læber og øjenlåg. Begge versioner er lige acceptable, men det er vigtigt, at farven på hunden på næsepartiet også bør afspejles i de læber og øjenlåg.

Pelsen er medium længde og består af en ruhåret dækpels (vandtæt) med tæt, blød underuld. Udtynding i brystet, og bagsiden af ​​forbenene og bagbenene. Halen er masser af fjer og vil give en tæt og busket udseende. Farven varierer fra meget lys orange til mørk rød (mørkere end ryggen, mod noget lysere på maven) med hvide aftegninger på brystet, på sine poter (sokker), hoved (blis), og spidsen af ​​halen spidsen. Brunrød farve, sorte hår i pelsen eller hvide aftegninger andre steder end fødder, bryst, hoved og halespids er meget uønsket.

Anvendelse

Tolleren er en meget vedholdende og energisk hund, og en meget talentfuld svømmer og retriever. Det er en alsidig brugshund med en række fantastiske funktioner, der gør den velegnet til stort set alle hundesport. For mange er det også en god og stabil familiehund, som også har vagthunde egenskaber, men det skal understreges, at skatteopkræver ikke er tænkt i forhold til at se og der er store individuelle forskelle i vagt instinkter.

Toll speciale er som en race kendt som navnet antyder tollingjakt / lokke jagt ænder og gæs, hvor det er legende natur og bevægelse af lokkemiddel spillet inden for skydebanen og derefter hente det fra vand eller jord. Det er denne form for jagt, at racen er avlet til, men det kan også bruges til alt fra duejakt til storvildtjagt (hovedsagelig sporing).

Det er en meget god tracking hunde og racen har haft stor succes som en sporing af såret vildt, redning, osv. Tolleren er dog meget alsidig, og er også velegnet til f.eks. lydighed, agility, freestyle og andre aktiviteter.

Lynne og adfærd

Toller hvalp (12 uger)

Tolleren er en meget loyal og viljestærk hund, der er velegnet til aktive familier, skal have en god hund oplevelse før. Racen kræver en hel del motion og hjernen for at trives, men det kræver også uddannelse i passivitet og ro ikke at være stresset. På grund af deres viljestyrke kræver en fast og fair leder, men det er også en blid hund, der ikke må behandles hårdt, da en sådan behandling ofte viser sig at have den modsatte virkning. Det er godt med børn, men kan blive lidt for energisk og aktiv for de yngste børn, og kan slet ikke sammenlignes med den mere populære Labrador Retriever i denne henseende. Racen kan være lidt på vagt over for fremmede og er kendt for at angive, hvornår sådanne besøg, men det er egentlig ikke en vagthund.

Andre

Pelsen skal børstes mindst en gang om ugen. Under røyteperioden bør du kun bruge bløde børster. Denne hund kan være rigtig god til agility, men du skal være aktiv og ikke mindst interesseret i at køre.
18.04.2012

golden siger: Nova Scotia Duck Tolling Retriever, også kaldet skatteopkræver, er en vannapporterende hunderace, der formentlig opstod i Nova Scotia distriktet i Canada sidste halvdel af 1800-tallet. Tolleren er Nova Scotia 's Provincial hund.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Nova scotia duck tolling retriever tror også at disse hunderacer var interessant.