Norsk elghund sort

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Norsk elghund sort hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Norsk elghund sort.

Norsk elghund sort fotos

Norsk elghund sort

Norsk elghund sort kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Norsk elghund sort. Skriv en kommentar om hunderacen.

elghund siger: Sort elghunde er avlet til samme formål som den grå type, men er mindre og meget yngre, så som, race. Det har sine rødder i 1800-tallet og anses også for at være mere rigeligt og mere stædig.

Sort Elkhound er en typisk spidshund, med tæt kort krop, kvadratisk bygning, god rækkevidde. Fuld af kraft og stolthed. Mørke sikre øjne, opretstående spidse ører. Halen bæres stramt oprullet over ryggen midterlinjen. Tæt og fyldig, men ikke strittende pels. Det er meget robust, hårdfør, vedvarende, og kan modstå regn, såvel som kulde meget godt. Racen har en ideel højde på 47 cm (3 / -4) for mænd og 44 cm (3 / -4) for kvinder.

Elkhound har været brugt til næsten alle former for storvildtjagt, men er primært avlet til jagt elg og bjørn. Det er også en meget god bane og vagthund, og har i mange århundreder har været vores primære gårdhund.

Sort Elkhound kan være stædig. Det kan lide at have en stærk leder og har brug for konstant motion og hjerne til at trives. Det er let at træne, men først og fremmest en god jagthund og følgesvend.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Norsk elghund sort tror også at disse hunderacer var interessant.