Norfolkterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Norfolkterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Norfolkterrier.

Norfolkterrier fotos

Norfolkterrier

Norfolkterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Norfolkterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

RASESTANDARD siger: Kendetegn: Hurtig, livlig, opmærksom, selskabelig, frygtløs og loyal. Aldrig aggressiv.

Hoved: Skallen er bred og let hvælvet, med god bredde mellem ørerne. Næsepartiet er kileformet og stærk, snude længde lidt mindre end halvdelen af ​​skallen længde, stop veldefineret.

Øjne: Ovale, dyb, mørk brun eller sort med et livligt udtryk.

Ører: Middelstore, V-formet med let rundede spidser. De skal transporteres frem og hængende tæt ind til kinderne. Det bør være godt bredde mellem ørerne.

Mouth: små læber. Stærk kæbe. Stærke og relativt store tænder. Saksebid.

Næse: Snuden skal være kileformet og stærk. Næse længde skal være ca. 2/3 af afstanden fra stop til at lede partiet.

Hals: Middellang og stærk.

Krop: Kompakt med en kort ryg, vandret overlinie og godt hvælvede ribben.

Ben: Godt skråtliggende skuldre, korte og lige forben. Parallelt med muskuløse bagben, bøjet i knæ og hase, lavt ansatte haser.

Bevægelse: Parallel lave bevægelser, med stor fremdrift.

Poter: Runde, med tykke trædepuder.

Hale: Bør ikke bæres ikke for højt.

Pels: Hårdt, ruhåret og lige og velsiddende, let skægget og markant øjenbryn. Det skal være længere og mere Shaggy på hals og skuldre, kort og enkel på hovedet og ører, med undtagelse af overskæg / skæg og øjenbryn. Overdreven trimning ikke er ønsket.

Farve: Alle nuancer af rød, hvedefarvet, sort og brun og grå. Hvide aftegninger og pletter er uønskede.

Skulderhøjde: Ideel højde er 25 til 30 cm.
18.04.2012

ekil siger: Norfolk Terrier stammer fra små røde og sort-og-tan-farvet Terriers, der fandtes i det sydøstlige England i 1900-tallet. Af denne type blev blandet i forskellige andre terriere. Hybrider mellem Dandi terrier, glat hår Foxterrier, Yorkshire Terrier, Irsk Terrier, Staffordshire Bull Terrier og Bedlington Terrier dannede oprindelsen af både Norwich Terrier og Norfolk terrier, som vi kender dem i dag. I 1932 er denne hund anerkendt som Norwich Terrier fra Kennel Klub. Selv Norfolk Terrier har samme baggrund som Norwich Terrier, det var i 1957 forsøgte at etablere et register for hunde, henholdsvis hængende og stående ører. Norfolk Terrier er variant med hængende ører.

Norfolk Terrier er blevet en populær hunderace og vente på hvalpe kan undertiden være lang. I 2007 blev der registreret 15 nye Norfolk terriere i NKKs stambokregister.

Anvendelsesområdet

Norfolk Terrier har en baggrund som en jagthund, men er i dag mest populære selskabshund hund. Den er velegnet til hundesport som lydighed, agility og spor, men det er også godt jeg turvenn.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Norfolkterrier tror også at disse hunderacer var interessant.