Newfoundlandshund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Newfoundlandshund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Newfoundlandshund.

Newfoundlandshund fotos

NewfoundlandshundNewfoundlandshundNewfoundlandshund

Newfoundlandshund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Newfoundlandshund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Bernie siger: Jeg har en nuff blandes med Boxer! Dejlig hund med masser af personlighed!
Hendes navn er Bella og 10. Også have hendes barn er Alaskan Husky, nuff / / Boxer / irsk Setter mix. Dejlige hunde selvom ung hund er lidt for vild til tider. Han kaldte Nerjo og er 5 år. Desuden har jeg sefølgelig en af ​​hans hvalpe, hvilket han gjorde med nabo pige hund. Pigen jeg har navngivet Tinka og 1 år. Hun er en blanding af Nuff / bokser / Alaskan husky / irsk Setter / østebriks Laika og norske elkhound sort. Dejlige hunde, der gør en flue. Når Tinka er 3-4 år, vil hun være en mor :)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Mine erfaringer med Newfoundland hund er bare god. Selv om jeg har nogle nu, men min familie og jeg går ofte. De faldt for racen efter at have set min nuff han jeghadde for omkring 6 og et halvt år. Min hund var flytte, 2og et halvt år. Fik han fri. Til at begynde med, blev han forfærdet, og understregede, og jeg var nødt til at være i samme rum om natten. Men det var hurtigt overstået, om en uge, sænke så den tid og så gik jeg op. Det var den bedste hund jeg har haft, så tålmodig, venlig og human. Havde ham til byen, sommetider i sociale arrangementer, og til sidst på bussen. Men den sidste var en tivenning, og jeg først fik ham ikke i, i bussen, blev han bange og modstået. For en masse af det, men efter at have godt omkring bus station et par gange, og efter at have stjålet var blevet hjulpet til at løfte han undertiden gik godt. Stadig var der nogle skubber, da han så tung og havde hd. Men da han gik ivretfall med. Denne ene skal tænke på, hvis du ikke har en bil. Men det var sjovt at have ham på bussen, fik masser af opmærksomhed. Selv går ind i bilen ville han ikke først, da han havde været otte og en halv time i bilen, og derefter omfordeles. Men efter at have været rejst af to gange, så han, at de bare rider bagefter, og da han gik i frivillig, med nogle hjelp.børste bord han skulle løftes op, når han var for tung at få op selv og derefter havde vi at være to. Når man vejer over 70, har hd og korte ben, er det umuligt at gøre og løfte hans forpoterne op først. Men bestyrelsen til at hejse op kan overvejes. Men denne ulempe var jo en bagatel, og jeg vil gerne have en hund igen.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg voksede op med en ny fundet lander, og venligere hund skal lede længe efter Var barnet, da hun var hvalp, men hun var utroligt venlige, patient, lad os klatre på hende, faldt på hende, og andre ting småbørn! gøre, og hun har aldrig gjort noget. Det er et løb, jeg bør har forladt når jeg selv får børn!
2011/10/09

Nuff elskere siger: Nu er min brune nuff været 5 måneder, og jeg fortryder ikke en dag, jeg købte mig nuff. Men der er én ting, jeg vil sige, er der masser af grooming en nuff. Skulle en nuff være pæn og smuk, har en pensel flere gange om ugen, og det tager tid!
2011/10/12

Han siger: Havde en brun tæve ved navn Buffy, en elskelig hund, der døde ca. 2 år siden. Hun var 8 år gammel. Jeg straks købte en ny hvalp, denne gang en dejlig sort pige ved navn Tinka. Disse er meget gode og sympatiske hunde, du bare nødt til at være tålmodig og aldrig behandle dem groft. De er også varm og venlig velkomst andre hunde, jeg har haft både St.Bernhard og Bearded Collie mens Nuff og det fungerede fint.
17/10/2011

ida87 siger: Jeg vil have en nuff og vil formentlig købe det denne sommer. bit spændte på, hvordan det vil gå mellem det og mine små Tibetansk Spaniel 3 år. Nogen der har erfaring med Nuff og små hunde på en gang?
24/10/2011

VS siger: Er der nogen vide, hvor jeg kan købe en ny fundet lander i nærheden af Trondheim?
vil gerne have en, der er ikke så langt væk. og ved du noget om prisen?
2011/11/22

Sissel siger: Min nuff er næsten 8 år og verdens bedste ven kan være nogen anden for os. Alle er charmeret af dem.
slags med både børn og voksne og til andre hunde.
2011/02/12

Newfiegirl siger: Jeg vil virkelig gerne Newfoundland Hund, og jeg har læst, at de ikke spiser så ekstremt meget, hvilket er godt for sådan en stor hund. Men jeg har også læst, at du kun behøver grooming 1-2 gange om ugen. Men er det ikke korrekt? Hvor meget har du virkelig pleje?
2011/12/31

Newfiegirl siger: Og nogle siger en nuff koster 8 000 til 10 000, mens andre siger, at de koster 12 000 til 15 000 Hvad er korrekt? Det afhænger af, hvor du køber dem?
2011/12/31

nuffepia siger Newfoundland Hunde er vidunderlig! En ting du skal være forberedt på, er, at de har brug for meget mere end ofte beskrives. Under alle omstændigheder holder når de er i puberteten og ungdommen længe i disse hunde. Min nuff behov langt mere aktivitet end min fars golden retriever, for at tage et eksempel. Meget sociale hunde. Jeg har en fire år nu, har enormt stor personlighed og intelligens, der slår alt, hvad jeg har hørt om hunde. Men stædig som et muldyr til tider, men vi har alle vi ønskede kommandoer med en god portion tålmodighed, ros og godbidder. Fødevarer er den store lidenskab i livet, og hvis jeg kommer med en behandler han virkelig elsker, så han nogle gange får han så ophidset, at han gør alle de tricks, han kan efter den anden i håb om at det vil være hans. hehe :) Dog skal man huske møg, savle og MEGET hund. Hvis du gør, vil du ikke fortryde det og du vil få den bedste ven i huset!
2012/07/01

Nuff elskere siger: Jeg vil besvare nogle spørgsmål her: Nuffer spiser meget i vækstperioden, ordentlig att de skal ikke have for meget mad, så det er ikke meget godt for muskler og skelet af en stor hund Men vid dette opdrætter! handler om! Prisen varierer nok lidt, hvor jeg købte min brune Nuff Miss, var de brune lidt dyrere (17 000 ;) fordi der er så mange af dem, og hun blev tildelt efter vellykkede forældre!
Jeg er af den opfattelse, når det kommer til min egen Nuffer, der elsker vandpytter, søer og sne... har brug for en pensel ofte for at undgå sammenfiltring til div. Det går godt, afhænger af, hvor godt holdes For Your nuff også derefter.
2012/02/24

Newfie! sige hej: o) Prisen afhænger af opdrætteren, fra 12-17000 i dette land, som jeg har set. Mi nuffefrøken koste 14000. Grooming, beregning god tid på det. Køb hund blæser / tørretumbler, så du ikke får våd hund hudproblemer og stinker!
I øjeblikket venter de fleste hvid / sort nuffevalper.
Det er en aktiv hund, der kræver hjerne og fysisk kondition. Hold på med spor / felt søgning / lydighed og vand øvelser :) Dette at nuff er en "doven sofa kartoffel" er noget vrøvl og Vas fra ende til ende. Bruger mi tæve Vp (vandprøver) købt af opdrættere, der gør sådan, så det ikke kun afhænger af opdrætteren, hvis hunden er god i vand, men også (korrekt) uddannelse og idividet. Tjek linjer baglæns sygdomme, hd / ad. Lyt besøger forskellige opdrættere. Here I støvsuge hver dag, sommetider to gange om dagen. Du skal acceptere savle, hår, og en masse af hund, men det er det værd for at nuffefrøkna mi er verdens bedste hund! :) Det er også klogt at have et puslebord til hunden, så gemmer din ryg, når det kommer til at blæse tørring og opskæring / børstning. Vask hunden skal også være med jævne mellemrum, så det er klogt at have plads til hunden i brusebadet, eller et andet arrangement med varmt og koldt vand til rådighed. Newfoundland hund er efter min mening den fineste race, og verdens sødeste bamse! : O)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: nuff er et venligt bjørn! Min erfaring er, at de er tålmodige og gode. Men det kræver en vis Morson og pels fortælle. Dette er ikke en hund, der bare vil stå i gården. Kontakt Heartbreak kennel. De ynglende New Foundland hund og fungerer aktivt med denne race i vand. Store venlige og hjælpsomme mennesker! Du kan også kontakte Chiqui bjørn kennel. Inger har arbejdet med racen i en "levetid" og er hjælpsomme og nemt! Held og lykke.
08.10.2012

newfoundland hunde siger: nuff elsker: det forventes brun og sort nuffevalper i mit brune hund i august, hvis alt går efter planen.

Det eneste, jeg fortryder, når det kommer til nuff denne race er, at jeg købte min første Nuff 12 år tidligere ;) Det er en fantastisk race.

+ Af race: en vidunderlig temperament, rolig, selvsikker, let tilpasses, kan de bo udenfor, elsker vandet.

- Ved race: HD / AA opstår, våteksem, meget pels arbejde. Det er ikke en race for nogen, der ikke er interesseret i at børstning.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: mest tålmodige og godmodige race jeg kender!
Newfoundland skulder trives bedst med besætningen og er yderst børnevenlig!
NB: meget pels, har du sikkert moppe gulvet en gang om dagen. det skal være mig!
Disse er gode med børn. de er enorme og som med alle hunde skal være omhyggelig med at lade dem være alene med børnene, men de er en glimrende legekammerat for mine børn.
08.10.2012

newfondland siger: Hvor gammel racen er ved ingen med sikkerhed. Mange (herunder kennelklubber ) mener, at Newfoundland hunden og Landseer er varianter af den samme hund, men FCI forventer dem som separate racer.

Racen som sådan kan være en efterkommer af den nu uddøde St. Johns hund og en regelmæssig form for skandinaviske brune bjørn hunde, som blev bragt til Newfoundland af norske fiskere i begyndelsen af 1500-tallet. Det kan derfor godt (meget sandsynligt) har en fælles oprindelse med Landseer, men alt i slutningen af 1500-tallet og 1600-tallet er blevet observeret massive sorte hunde i Newfoundland, så de skal i så fald har udviklet sig i forskellige retninger efter de blev bragt til Europa i slutningen af 1700-tallet.

Udseende, anatomi og fysik

Newfoundland hunde er en meget stor og kraftfuld hund. Det er noget mindre end Landseeren både total kropsvægt og kortere ben, men meget til fælles med denne. Hovedet er massivt og bredt for at stoppe. Ørerne er mellemstore, tætsiddende og hængende tæt til hovedet. Kroppen er meget stærk, kvadratisk og har en muskuløs og relativt korte hals. Ryggen er bred, lige og robust. Skæringspunktet er bred og afrundet. Halen når til hasen og bæres lavt og busket.

Newfoundland hund har langt hår, tyk, glat og blød pels, der er vandafvisende. Coat farve er sort, sort med hvide aftegninger, eller brun, i nuancer fra chokoladebrun til bronzefarvet brun.

Hannerne er normalt 71 cm i skulderhøjde i gennemsnit, mens kvinder er 66 cm i gennemsnit. Vægten af ​​modne hunde er ca. 50 til 70 + kg, afhængig af køn. Også brune kan have hvide markeringer.

Newfoundlænder kan anvendes til en bred vifte af anvendelser. Og det er en dygtig redning, hvad enten det er i sne ( bjerg redningshund ) eller vand ( redningshund ). Det har også vist omfang (på grund af størrelse) er blevet anvendt som en vagthund, men ikke normalt ene er egnede til sådanne opgaver. Racen, men frem for alt en god og stabil familie - og udstillingshund.

Newfoundland hunde er meget lys, alarm, modig og meget loyale. Den elsker vand og er en meget god svømmer. Racen kræver en klar, men patientbehandlingen. Det er en slags, gomodig og tillid familiehund, der anses for stabil og god med børn. Det kræver 1/1 grooming og regelmæssig motion.

Ligesom alle ekstra stort huderaser, også Newfoundland hund har brug for et godt tilpasset og nærende kost for at undgå helbredsproblemer. Dette er især vigtigt i den lange vækstperiode, disse hunde har. De kan ikke betragtes som fuldt udvokset, indtil de er næsten 3 år gammel. Racen hører også de racer oftest ramt af arvelige skelet sygdomme såsom hoftedysplasi og albue slidgigt.
18.04.2012

aNewfoundlænder siger: Newfoundlænderen (også kaldet newfen) er typisk sort, men brune newfer findes også. I Danmark er newfen og og den sort/hvide landseeren to forskellige racer, men i andre lande er landseeren bare en farvevariant. Der findes også enkelte grå newfer.

Newfen er en stor hund, en velvoksen han kan blive 85 cm høj og veje over 80 kilo.

Newfoundlænderen er en større hund, som primært er familiehund, men som også bruges til vandredning.

Til trods for dens størrelse spiser en newf ikke en masse og kræver heller ikke enorme mængder motion.

Dens lange pels kræver en del pleje. Den skal børstes jævnligt, helst dagligt, for at holde sig pæn og fri for filt. En newf slæber også uanede mængder snavs med sig, og den fælder som alle andre hunde. Der er bare mere og længere pels at fælde. Mange newfer savler en hel del, og når den ryster sig kan der ende savl på loftet. Så der er altså en del rengøring forbundet med at have en newf.

En newf foretrækker kulde og vil helst være ude det meste af tiden. Men det er samtidig en nysgerrig og social hund, der helst vil være sammen med familien.
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Newfoundlandshund tror også at disse hunderacer var interessant.