Napolitansk mastiff

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Napolitansk mastiff hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Napolitansk mastiff.

Napolitansk mastiff fotos

Napolitansk mastiff

Napolitansk mastiff kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Napolitansk mastiff. Skriv en kommentar om hunderacen.

Napolitansk mastiff siger: disse hunde kan have problemer med deres øjne, røde øjne. pelsen er meget speciel, god / blød at røre ved. Napolitansk mastiff kører sjældent, normalt går noget rolig.ikke følgesvend til lange ture.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: En napolitansk mastiff elsker at løbe og gå ture! Fremragende følgesvend i øvrigt, er det nødvendigt at bruge sin energi og hoved til at være rolig og afbalanceret hund. Og han snorker. :) Virkelig. Og nogle slevete. Og måske nogle grise, mens man spiser / drikker vand. Men en perfekt hund ellers.
Den, der hævder en napolitansk mastiff elsker at løbe og hike've aldrig haft en napolitansk mastiff. Jeg har. Mange mennesker, og i mange år. Og jeg kan love dig, at en nip er ingen glimrende følgesvend. :-)) Måske postkassen og en runde af 15-20 min, men de har ikke fysik og udholdenhed at rejse rundt i skoven eller løbe med cyklen. Gør det stadig øger chancerne for fælles problemer, der fører til nedsat livskvalitet og kortere levetid. Hvis du har ledsager, skal du vælge en anden race.

En neapolitansk mastiff er en vagthund og en meget god vagthund! Det er kærlig over for deres ejere, men tilknappet og noget lidt imponeret fremmede. Og ja, de kan være aggressive over for fremmede og mennesker, han sjældent ramt. At antyde andet er helt forkert. Individuelle forskelle er naturligvis mange, og der er undtagelser til enhver regel.

At det kræver mental fitness stemmer, men ikke desto mindre er det en meget fysisk rolig hund at have i huset. Indtil de hører en lyd. Når de går fra sovende til fuld alarmtilstand på få sekunder. Deres mission i livet er at forsvare din egen, hus og hjem.

De behøver ikke diskriminere på de lyde og ting til at reagere på. Ting, lyde, mennesker, de har set eller hørt utallige gange før, også reagerede på. Hver gang! Med de mest ængstelige individer kan denne adfærd være meget trættende. At træne det væk er en utopi.

Men om træning, kaste en håndfuld godbidder på jorden, det er populært, og det bærer dem ud mere end man skulle tro. Neapolitans er ikke blandt de dygtigste racer, men med praksis og masser af tålmodighed, så hold det rigtigt eller bare til intern brug. :-)

De savle. Nogle mere end andre, men vælger du plukke, kan du forvente savle overalt! Selv når den ikke hænger slapt sikker fra hans læber, da de efterlade våde mærker på alt fra møbler, dørkarme af dine nye rene bukser i det at forlade huset. Det er ikke så charmerende i et stykke tid...

De prutte og snorke, ofte samtidig, og spilde når de spiser. Håndklæder er en ejer bedste ven. :-) De sætter i et latterligt beløb af mudder og lort og har en unik evne til at generere støv.

Fur-wise der er en stor forskel. Nogle har mere fedtet hår end andre, og denne olie kan lugte en smule ubehageligt, når du ikke er vant til det.

Med hensyn til de øjne, så sande, at de kan have problemer, men det mest rammer Cherry øje. Det er en kirtel, der popper op i øyekanten. Dette skal fjernes af en dyrlæge. Obs. det skal skæres, ikke syet ned, virker det ikke på de snatch med dig Elastic bindevæv. Resultatet er ofte, at den dukker op igen, og du er nødt til at operere igen.

En anden ting ejere bør huske på er, at racen er kendt for at tolerere anæstesi dårligt.

For at opsummere: den napolitanske Mastiff er en unik og vidunderlig race, hvis dets karakteristika passer ind i dit liv og din livsstil. Det er på ingen måde en perfekt hund eller perfekt løb. Bestemt ikke en race for folk med små børn og et aktivt liv, der konstant kommer og går i huset. (Dette er fremmed set fra hundens synspunkt)

Igen er der naturligvis forskelle i individer, nogle er mere fleksibel og rundere kanter end andre, nogle mindre. Hvilken type du ender med, er aldrig let at sige...
Personligt ville jeg ikke anbefale racen til folk med børn under 13 til 15, afhængig af barnets modenhed og niveau af "hund venlighed". Vil du have en typisk stor, venlig, "bamsete" og venlig hund, der ikke er napolitanske Mastiff racen for dig. Dette er ikke den korthårede udgave af Newfoundland, for at sige det på den måde.
Der er en race af særlig interesse i et vist omfang er villig til at tilpasse deres liv til hundens egenskaber og krav, og der er ikke mange, hvis sandheden skal frem. vi har en nu, og har haft en forudgående! den bedste løsning jeg kan anbefale til indkøb af napolitanske Mastiff er at kontakte Kennel Hunde af mørke i Sverige. deres egen kuld og er meget nyttigt med at henvise dig til andre, der har hvalpe, hvis de ikke har hvalpe på det tidspunktet.
08.10.2012

napo siger: Mange kynologer hævder Neapolitan Mastiff kan arbejde deres rødder tilbage til 100-tallet efter Kristus, da det skulle være udløbet den tibetanske mastiff gennem en stor romersk Molosser beskrevet af Columella på dette tidspunkt. Neapolitan Mastiff skulle have været en kamphund romerne tilbringer i løbet af deres erobringer i Europa. Nogle hævder også, at Alexander den Store, der har modtaget to sådanne hunde af asiatiske kongens Porus, som han besejrede i en kamp i det nordlige Indien i 326 e.Kr. Der er dog, så der er ingen beviser til støtte for disse erklæringer, er dog sandsynligvis nok racen meget gammel.

Faktum er, at denne hund meget lig den manglende tibetanske mastiff, hvilket giver en meget anderledes udtryk. Med alle sine folder, og de ​​enorme hængende læber, den mere visuelle, ligesom Shar Pei og blodhund, men sådan et forhold er ikke dokumenteret.

Dagens napolitanske mastiffer, men resultatet af arbejde, der udføres i Italien i 1940'erne, hvor løb kan siges at være blevet genopdaget nær Napoli. Det er fra denne hændelse er det blevet navngivet.

Neapolitan Mastiff er en kæmpe stor molossser tung og massiv bygning. Det giver de majestætiske former, tykke og masser af hud, som normalt danner hudfolder på dele af kroppen. Det har en bjørn-lignende gangart og langsom galop sjældne.

Hovedet er kort, massiv og imponerende. Skallen er bred og flad. Udtalt stop og kraftige kæber. Læberne er tykke, tunge og hængende. Øjnene er brede medarbejder og helt rund i formen. De vil være mørkere end pelsfarven og har sorte kanter af øjenlåg. Ørerne er forholdsvis små og trekantede, og er anrunda udenfor. Det hænger fladt ind til kinden. Legemet er rektangulær i form og masse. Halsen er stærk og bliver smallere mod hovedet, altid med meget løsskinn og dobbelt halsfolder. Manke er brede, men ikke udtalt. Stort bryst og godt hvælvede ribben. Bred ryg og en bred og kraftig montering kors. Stærk knogler og store runde poter med hvælvede og kompakte tæer. Halen er brede og tykke ved basis, og lidt tilspidset mod spidsen af ​​halen. Det er normalt slidt hængende ned til haserne i en lille bue.

Pelsen er kort (ca. 1,5 cm), rå, hård, tyk og klar. Foretrukne farver er grå, blygrå grå og sort, brun, tawny, hjorte, undertiden med små hvide pletter på bryst og poter. Alle farver kan være stribet.

Hannerne er normalt 65-75 cm i skulderhøjde og vejer som 60-70 kg. Hunnerne er typisk 60-68 cm i skulderhøjde og vejer som 50-60 kg!!

Neapolitan Mastiff er et godt arbejdsmiljø hund, der ofte bruges som en politi-hund og sporhund i de mere sydlige regioner i Europa. Det har også en række ejendomme i hundesport, men det skal først og fremmest som en god og støding familiehund er bedst kendt. Det er også et spændende show hund, da det ikke er så almindeligt.

Neapolitan Mastiff er en rolig, loyal og kærlig hund, der er særlig tillidsfulde mod deres ejere og er velegnet til familier. Det er normalt ikke aggressiv og bider kun hvis det er til at forsvare sig, men det kan være farligt i visse situationer. Den store størrelse og imponerende udseende i sig selv kan være skræmmende.

Racen kræver til tider en masse motion og godt for et sted, så det kan bevæge sig frit så ofte som muligt. Det bør trænes fra hvalpen, da det er en stor hund, der skal kontrolleres. Håret normalt kræver vedligeholdelse (1-2 gange om ugen).
Som så mange andre ekstreme racer vil også have denne hund stadigt større og mere hudfolder, der forårsager alle racer oftere blive behandlet på dyrlægen for deres hudproblemer med eksem. Den enorme størrelse og tyndt lag lag gør det også modtagelige for liggesår, så bør disse hunde altid har adgang til at skabe en blød sub til at hvile på.

Ligesom alle ekstra stort huderaser, skal også napolitanske Mastiff veltilpasset og nærende kost for at undgå helbredsproblemer. Dette er især vigtigt i den lange vækstperiode, disse hunde har. De kan ikke betragtes som fuldt udvokset, indtil de er næsten 3 år gammel. Racen hører også de racer oftest ramt af arvelige skelet sygdomme såsom hoftedysplasi og albue slidgigt.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Napolitansk mastiff tror også at disse hunderacer var interessant.