Mops

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Mops hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Mops.

Mops fotos

MopsMopsMopsMopsMopsMopsMopsMops

Mops kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Mops. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har en mopsevalp på 5 måneder gammel, kvinde. Hun er husren og sover hele natten. Undervist tidligt.

Hvad jeg kæmper med, er at gå på turné, og hun springer op og bider. Hun gør en masse andre måder også. Det er nok en form for leg, men ved ikke, hvad de skal gøre for at få mening ud af det. Nogen der har nogle råd? Det er en stor hund, men skal plukkes denne vice af hende. Greetings én ny mopsemamma.

Amalie: Hvis du tænker på at erhverve dine mopper og tænker på at tage den med dig til de sydlige distrikter, kan jeg fortælle dig, at pugs ikke kan tåle varmen så godt. De får hurtigt hedeslag. Hunde bør ikke være hjemme så længe som 5-6 timer ad gangen, det er for lang tid for en hund. Mops kræver en hel del, i hvert fald det første år. Held og lykke med dit valg. Hilsen Karina.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har endda virkelig godt lide pug og det lyder som en hund, der er perfekt for mig og min familie.
Men det er ikke desto mindre spørgsmål, jeg spekulerer og jeg håber, jeg får svaret :)
-Kan det selv 5-6 timer om dagen?
-Der er mange katte i nabolaget, så hvordan det behandler dem?
-Jeg har læst, at vi skal gå med hvalpene natten, så de ikke tisse inde, er det sandt?
-Vil det trives med mange børn rundt?
-Skal vi / jeg vil være hjemme de første par uger med din hvalp?
-Nogle skriver, at fortet kan få sygdomme, andre skriver, at de har haft deres pug i 16 år! Se der er ingen sygdom i familien måske ikke opstå så mange sygdomme? (Hvalpen)
- Vi er ofte i Sydfrankrig og har tendens til hyppigt og flyve væk. Men har hørt, at pugs kan have vejrtrækningsproblemer, når det er meget varmt omkring ham, det er en hund, vi kunne tage med os?
Jeg håber virkelig, at nogen vil tage tid og besvare de spørgsmål :)
08.10.2012

pug siger: jeg kalder mopsefrøkna mi for "lykkepille på fire ben." Og det er ikke noget vrøvl. Før jeg fik hende, jeg blev indlagt for 25% af året på grund af bipolar lidelse, efter jeg fik hende, ikke engang en gang! Lille pige er endelig et lægemiddel, der virker. Hun er altid glad, altid med på, hvad der er sjovt, ligetil størrelse til at bære overalt også fordi hun er lille og sød og ikke opfattes som en trussel af nogle, udover at hun kan lide alle og aldrig knurren eller barks, og dette er typisk for racen. Hun har sin egen fanklub huse, og vi hele tiden får besøg fra børn, der vil lege med hende. Raper højere end den sjældne Boff hun kommer med, og det er bare at lade dig vide, at vi har gæster, og når vaskemaskinen begynder at spinde :) Pugs er hunde med masser af personlighed, som det er let at lide!
08.10.2012

pug siger: Jeg har selv en mopsehann for næsten et halvt år. Pugs gøer lidt, den lille tæve, sove igennem om natten uden at vågne, kræver lidt omhu, men er altid klar til at slutte sig til dig på turen! Min pug er meget glad for den "seng" sige. Der er et stort bur med masser af puder, et tæppe og masser af legetøj. Han renser sig selv ind i hans legetøj i kassen, når vi er klar til at spille, og selv går ind i buret i seng, når han er træt.

Når du køber mopper skal være opmærksomme på, at de er meget hypre i begyndelsen. Når det hænger ud på dit ben og hoppe og hoppe hele tiden. Vær opmærksom på at dette calms ned betydeligt efter at hunden har bosat sig i sit nye hjem.

Det er meget trist, at pugs er så smalle luftveje, i fremtiden ville det være rart, hvis du fik avlet mops med lidt mere snude. Selvom min hund er "egnet som en violin", så vi ved, at du de har nogle problemer. Så igen, køb af en seriøs opdrætter, hvor du kan spørge om hundens historie, familie sygdom mv
08.10.2012

pug siger: Jeg har selv en mops, og har haft det i et år og en halv. Han har givet mig så megen glæde, latter og kærlighed! Han er lydig og høre næsten altid på mig (npr han vil ikke rode rundt med min mor stædig så: P).

Jeg faktisk se, at min pug er meget venligere og lydig end andre hunde, han kommer når jeg kalder, lyt til mig, aldrig starte en kamp med en anden hund (og har aldrig været i en). Han er simpelthen fantastisk! Og jeg er 16 år gammel og har lært ham alt. Trods det faktum, at jeg aldrig har haft hund før det gik problemfrit, og jeg har læst er fordi pugs er kloge og lyst til at lære.

Ja, selvfølgelig, kommer noget minus racen, men det gør det med alle racer? Han drives hans hofte, da han var 7 måneder. Men det var strålende! Han snorker hele tiden (som jeg er helt vild med!) Og kan lejlighedsvis få nogle vejrtrækningsproblemer, men det går hurtigt over :)
08.10.2012

pug siger: Det er en kendsgerning, at pug og nogle racer kæmper med arvelige sygdomme. Det er helt op til opdrættere til at tage ansvar for alle de racer i spørgsmål og vælger at opdrætte sunde dyr. Scottish Deer hund blev for et par år siden, påvirkes meget kardiovaskulære lidelser. Landmænd her har taget ansvar og i dag er racen er sundere end nogensinde. Men måske er det lettere at komme til et løb, der aldrig avlet på grund af popularitet. Der er ikke tale om at tjene penge, når Skotsk hjortehund er ringe efterspørgsel... Desværre nok, mange racer, der er populære kamp med opdrættere, der avler den syge individ.. Og arvelige sygdomme kan ikke udøve eller kost væk, desværre...
08.10.2012

pug siger: Når det kommer til sygdomme: Alle racer har deres problemer og specifikke ting at holde øje med. Men hvis man ser på den gennemsnitlige alder for en hund, pug kommer højt på listen. Der er lidt drab af denne race, de normalt dør en naturlig død af alderdom mellem 12 og 15 år. Hvis du er en ansvarlig ejer og holde dem i form med motion og fornuftig kost, samt pleje, de har brug for, forhindrer man parti. Pug kræver meget lidt pleje. 2 min hver dag + kloklipp hver uge, så du er i havn.

Alle har hørt horror eksempler om pugs. Men vi har også schafere, settere og andre populære retriever hunde, uden derved generalisere ud fra det. Min påstand er, at pug er så sundt som enhver anden hund. Kun det vil være godt taget sig af, og det fortjener den, nemlig verdens bedste og mest loyale ven :-)
08.10.2012

pug siger: pug kan bare fint derhjemme alene, når det sover, og det er meget godt. Det er ikke usædvanligt, at de sover op til 18 timer i døgnet, gør det ikke ondt at gøre det alene :) Men når du er hjemme, vil det snarere være med jer alle. Hvis du forlader rummet hopper op, selvom det tilsyneladende i søvn og komme efter dig. Stikning gerne hoved ind under bruseren for dig at kontrollere, at du har det godt: o) pug som alle mennesker, børn og dyr, jo flere mennesker elsker det og give det cuddles, jo lykkeligere det, og det er venlig mod alle. Men det elsker sin ejer overalt på jorden, og relaterer virkelig til dig.

Min hund synes, det er dejligt at gå på tur, og vi er glade for at rejse i 2-3 timer i godt vejr. Ekstra pynt er, når hun kan gå vild, og pugs er aldrig langt væk fra sin ejer. Desuden har de nul jagtinstinkt, så det er nemt at slippe dem. Skal altid pack posen i sidste sekund, da jeg finder ud af det hun ved, hvad der foregår, og er helt vild, trav pendulfart mellem mig og døren og vil ud.

Men det er ikke en race, der kræver en masse øvelse, men vær forsigtig som smed med foret, så de ikke er fedt. En halv time gå en dag, plus et par korte ture for at tisse, holde partier om du har tid eller vejret er dårligt. Pug er faktisk ikke særlig glad for at være våd og hjemve, når den silende regn. Men med mindre motion, de har brug for mere aktivering i skal energiforbruget være ude alligevel, medmindre de finder den (charmerende) fortræd. Når jeg underviser mine hund tricks inde i stuen gulvet. En pug gøre næsten alt for en godbid, og gerne have at bruge dit hoved! Men undertiden kan være frygteligt stædig og "glemmer" alt, hvad de har lært. Så skal du bare give op og vente på nissen bygen går. Når du starter igen, næste gang alt er i orden og bare sjov. Min hund kan f.eks. vinke farvel, giver High Five og lægger sin pote over hans næse, når jeg siger, at nogle "stink". Min hund er helt i 100 af glæde og entusiasme, når hun indser, at vi kommer til at spille sådan.

Håber dette indlæg kan bidrage til at skabe en positiv og realistisk billede af, hvad det er at have en pug :-)
08.10.2012

pug siger: Fremskridt i at købe en hvalp: (det gør jeg i det mindste)

1. Ring omkring, snakke med forskellige opdrættere og fortælle dem, hvad du leder efter i din hvalp. F.eks show, lydighed, agility, brug mv.

2. BESØG opdrættere du tror lyder det mest interessante ud, der passer dig og virker mest alvorlige. Besøg noget mere! (Når du får sættet fra forskellige linjer)

3. Watching dyr opdrættere har derhjemme. Tror du, de var fint? Er de sunde? Temper, hvordan er det? Hvalpene tager efter deres forældre, husk det!

4. ASK opdrætter af sygdom, hd, ad osv osv. Er rart at vide lidt om "sygdom historie" at avle, så du er forberedt.

5. DRA-on udstillinger og tale med folk, der har racen, du ønsker. Udstillingerne er også mange landmænd.
08.10.2012

mops siger: Ved ikke om jeg skal tilfredsstille dem, der søger feedback på negativ dækning af pug. Men kan ikke gøre for det. Der vil altid være forskelle i hunde folk og "din" race er hjerte. Jeg har været så heldig at have fem pugs, og de sammen med andre store hunde som store puddel og gyldne, min erfaring er, at pug skaber god harmoni i en gruppe. De har aldrig gør ballade, men er glade og livlige hunde. Jeg har været mopsetreff hvor vi slap 45 mopper i et felt, og de spillede og løb uden nogen "nudges". Hvorvidt nogle mennesker Manglende viden udsagn om sundhed for racen, vil jeg sige glem ikke, at der er sygdom i alle racer, turbulente og rolige hunde. Jeg har mødt mange dejlige hunde i mit liv, med stor ejere. Så mødte jeg mindre store hunde, men ejerne har været hertil ikke egnet til dyrehold. Hunden kan være menneskets bedste ven og mand kan være hunds værste fjende. Har du en god mopsedag!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har haft en mopsvalp ca. 1 måned. En hyggelig hvalp indtil mælketænderne begynder at klø, men det er den samme for alle hvalpene. Den største forskel fra andre racer, jeg har haft, er, hvordan vild hun er for mad! Tigger så det gør ondt at se, når folk spiser noget, hun ikke fik. Vi skal naturligvis være uddannet hende fra det, men så smertefuldt at se, hvor lyst hun er mad, selv om hun lige har spist sin portion med sin hvalp tørfoder. Ikke underligt denne race har tendens til at være tyk, er det svært at sige nej til en mops.
26/12/2008

Minnie siger: Hej. Jeg har en mops, 3 år. Det bruges til at være meget hjemme for sig selv, og det kører bare fint. Hvad der er vigtigt er, at du er hjemme med hunden de første par uger efter du har fået det. Det er meget vigtigt, hvis du ønsker en sikker hund.
2009/02/09

Sydolf siger: At betale ublu for en mops, er sindssyg! Vi taler brønd af en af ​​verdens mest urolige hunde med hensyn til sygdommen.

Den særlige spin på halen kommer fra defekte rygsøjlen! Knæskaller bagning tendens til at springe ud af samlingen. Det har sådan en kort snude, at øjnene er i fare for at blive ødelagt, hvis det var at ramme noget.
Det har så meget blødt væv i munden / halsen, der har store vejrtrækningsproblemer, når det bliver betændt og kan passere ud (for lidt luft)

Jeg havde tænkt meget nøje, før jeg betalt penge for en syg hund.
2009/03/23

Eivind sige, hvis du er en sand hundeven køber du en mops! Disse stakkels dyr er syge, alle sammen. løb bør ikke eksistere, og kun eksisterer, fordi nogen er egoistisk nok til at avle disse hunde. tænk på hundens bedst ikke at avle standard eller udseende. dyrene er syge!
2009/04/22

Smart siger: pris på pug hvis du køber i Norge er omkring £ 15.000.
God shop for disse racer. Pugs har mange "fejl". Du skal forvente yderligere udgifter til lægebehandling..
24/04/2009

Nayru sagde: Til dem, der siger, at pugs er syge hunde er helt syge selv.. Du har sikkert aldrig haft en pug alligevel, så du ikke har meget at sige.

Bestemt, nogle af dem har nogle vejrtrækningsproblemer. Men det kunne nemt blive behandlet. Dette er normalt først, når hunden bliver meget ophidset, og så snart det køler ned, det bliver normal igen. Hvis kæmper meget, kan man gøre en simpel oprasjon på det, og hvis du har en forsikring, gå oprasjonen på det ofte.

Vi har en kvindelig, 4 år gammel, og hun er absolut gorgeous! Hun elsker at sidde på sofaen og falder i søvn på vores skød. Hun har ikke brug for så meget mad, kan hun være meget tyk meget hurtigt. Hun er også helt doven, så nogle gange er vi nødt til at "tvinge" hende på turné.. ;)
14/05/2009

binderdondatt siger: Nayru en hund, der får vejrtrækningsproblemer, når det bliver betændt, og kan blive tvunget til at gå, er ikke sundt? Pugs er avlet til at være sød i NONS øjne. organiseret dyremishandling på et højt niveau.
14/05/2009

Einar siger: Kind som dagen er lang. Stor hund, og det kan ikke anvendes til noget som helst undtagen hvor
28/09/2009

Tidligere pug ejer siger: Jeg tror ikke, folk bør være så egoistisk at fortsætte avl pugs. Dette er på grund af de arvelige sygdomme og sundhedsproblemer for denne race.

Opdrættere af pug tænker kun på at producere hunde, der passer til racens standard (og de penge, de tjener gode til at sælge mopper!). De prioriterer dyrevelfærd. Selfish! Jeg vil gerne have et svar fra en opdrætter, der vover at forsvare sig selv og deres kennel.. De ved, det er egoistisk, men de fortsætter kun fordele de kan lide racen, de ikke tror, ​​at mange af hundene vil have sundhedsmæssige problemer....
2009/05/10

Tina siger: Kære sydolf: Skal vi holde op med at avle Elkhound? på pommeranian,... Malamute, slædehunde, samt Jeg kan fortsætte i lang tid.. som er godt Schaferen forværres, hvis nogen rent faktisk har besvær med at gå på grund af ryg? hvorfor du ikke tjekke fakta, det er faktisk ikke skyldes mangelfuld rygsøjlen... hvis en rygrad er brudt, vil det ikke være i stand til at fungere normalt, og det gør hende pug. Rygraden til pug er meget lig andre racer rygrad (se langt væk fra Schafer her).

Vejrtrækningsproblemer: igen bokser, kavaler og en hel masse mastiff racer... ja pug har nok også, men det har også en retriever hvis det er for fedt! pug er ikke mere generet end andre med dette, så længe du holder en hund i god form!

Pug kan gå så lange ture som enhver anden hund, men er nødt til at tænke praktisk. Man kan ikke tage en hund på en cykeltur oftest, de har korte ben og dermed de ikke kan tåle ture som et sæt gør, heller ikke i skoven i flere timer. men det så ikke en grand danios, på grund af sine lange ben? (tarmslyng osv) pug min er ofte i skoven, faktisk vandreture, men skal bæres overalt, men det skal være med et barn også har korte ben at kravle over klipper og træstammer! Hun går op til tre timer hver dag og trives. En lur på sofaen, og hun er i brand igen.

Hudfolder: Sharpei nævnt, men hvorfor pug nævnt her overhovedet forstår jeg ikke, hvorfor mastiffs? Napolitansk mastiff derefter har notorisk MEGET mere hængende skind end andre hunde..

og kære smart, nej det er ikke en god forretning for landmændene, Traditionelt det koster mere med registrering, vaccinationsudstyr fødevarer osv end hunden selv koster hvis man racer. Vedligeholdelse af kennelen, regnskab... Pugs er heller ikke så mange hvalpe som et eksempel dalmatiner får så nej det er ikke god butik! pris bestemmes af markedet og popularitet, for ikke at nævne mængden af ​​hvalpe...

Som det også er nævnt heri pug er på niveau med alle andre racer, når det drejer sig om spørgsmål... Det kan få en del, men det skaber også få.er noget, der hedder allergiske børn, vil denne sag blive blæst op og pludselig alle partier problemer. Trist at høre, at alt for mange grimme fordomme... Jeg er sikker på det skal kontrolleres og øget fokus på de opdrættere af pug racen ikke muligt at flade næse eller de største øjne, så at disse undtagelser fjernes.. men de fleste landmænd i dette land vil ikke have disse problemer, og det er ikke, hvad der er "korrekt" ifølge NKKs racens standard.

gør mig syg at læse de stillinger, der alle jer, der sluger alt, hvad du læser rå, så længe det er negativt om en race du har besluttet ikke at lide. Tror du virkelig, folk ønsker at have en hund, de risikerer at bruge 10.000 dollars på vetrinærregning bare fordi en hund er sød?

Ikke at sige, at pug er fejlfri, men der er ingen hunde..
2009/10/06

Tidligere pug ejer siger Tina, dit indlæg består af modsætninger fra start til slut. Selvfølgelig er der andre racer, der også er syg, men pug er i en klasse for sig selv. Tina er måske en mops opdrætter eller en hengiven ejer og tager kursus løb i forsvaret.. Jeg mener, at vi bør ændre racens standard for mange racer, ikke kun pugs. Det hjælper ikke at pug hunde schæfer eller grand Diano også har problemer... Du behøver ikke tage dig noget af, hvad der er væsentligt her... Har set flere eksempler i Norge pug der har elendig sundhed, eller fik beskadiget øjne efter vandreture i skoven eller andre steder på grund af den særlige stilling, fordi hovedet og øjnene, det er bare en af ​​mange spørgsmål ALLE pug hunde. Du skriver, at pugs kan gå så lange ture som enhver anden hund, at de ikke gør!
2009/10/06

Hop siger: Der er mange race-relaterede spørgsmål med racen, ja, men norske landmænd (den alvorlige, der er) arbejder hårdt for at opdrætte sunde linjer og løse disse problemer. Jeg synes, det er en overdrivelse at kalde for den sygeste pug race, og hævder, at det er dyremishandling at opdrætte dem. I alleste dage, hvor mange pugs du selv mødt? Eller er det bare baseret på eksempel stamtavle dokumentarfilm på BBC og andre horror eksempler? Er så grusomt med sådanne fordomme.

Alle løb kæmper med deres stilling, men pug har for nylig været særligt sårbare på grund af stor efterspørgsel og lille kul, der ikke tilfredsstille efterspørgslen. Når resultatet smugling div. hvalpe (især populære miniature) uden stamtavle, som du så ikke har nogen kontrol over, hvem deres forældre dyr osv. Har også været store problemer med indavl i England, fordi de har så strenge importregler, er det svært at komme ind i nye linjer (og der er Disse English pug BBCdokumentaren er baseret på).

Jeg har selv en lille mopsejente på 3 måneder, som er heelt fantastisk. Hun er ligesom de fleste hvalpe med masser af energi. Hun elsker at løbe, lege og sove med mit ansigt i halsen pit mine :) Hun øvrigt pårørende, der er 15 og 17 år gammel :)

Lidt langt indlæg, men havde at komme ud nogle aggression mod disse fordomsfulde bedreviterne der altid har noget at sige bare Mops nævnes! :)
2010/01/22

Iselin siger: Jeg er helt enig mig Tina og humle.. alle racer har deres sundhedsfare! vi ophører med at avle hunde i almindelighed på grund af, at de fleste kvinder oplever at uterin infektion i løbet af sit liv? som kan være dødelig...

For at få en sund hund, uanset hvad race, som krævet motion, den rigtige kost, regelmæssig basis kontrol med dyrlægen og masser af kærlighed, og især lydighedstræning.. Sammensætningen af ​​dette giver dig en glad og sund hund, og risikoen for alvorlige sygdomme falder drastisk..

Den grimmeste man kan gøre for at en hund er at lade det være overvægtig, det er det samme som grusomhed dette ofte resultaterne med de sygdomme, lidelser, smerte og i værste fald død..

Jeg har aldrig set en mops, der ikke vil tænde, når det er i dette tilfælde "uddannet" til ejerne af..

Og man skal have Pug, så køber alvorlig opdrettere.. ikke gå efter prisen, men kvalitet.. på denne måde understøtter man kan ikke skadelige former for opdrætteren

Regards hundeven
2010/02/10

Bea3 siger: Jeg har fire pugs, jeg jog næsten hver dag i 4 mile, plus de har mig på alle ture ud af hvem vi er, fra skov ture, fiskeri, skiløb mv. De elsker og tage en tur, men de er, og glade for at være hjemme.
Leste længere op her, at nogen havde at tvinge pug på en tur, hvor jeg kender mig mere. Når jeg klæder jeg uteklærne, så mine hunde hyler, og er meget klar til trim. Og mine hunde ikke får åndenød, når de løber.

Jeg vil også konkurrere i agility og kropsbygning, og har vundet masser af præmier, så Kortere at være inenfor terrier standarder, så vil jeg sige, at de er sunde også.. For det syntes at nogle højere oppe i debatten, at alle pugs, der var indenfor terrier standarder var syg indivit, stemmer overhovedet..

Er utrolig glad mops, vil sandsynligvis aldrig ændre race. En mere kærlig og sjov løb bliver nødt til at lede længe efter den opfordrede til hundeværdens klovn, og det er velegnet til det. Og en kommentar til dem, der mener, at de avlere sko fast i landbruget, det koster en masse for at få de gode dyr, udviser omkostninger, dyrlægeregninger omkostninger, vaccinationer, Chipper, ormekur, hvalpe packs osv. osv... Listen er lang over udgifter før en hvalp kan sælges, tror nok gain går op spin...

Jeg har haft 2 schæfere, 4 border collie og 3 norske Lundehunde før, og vil sige, at pugs ikke er mere syge end andre racer. Border collie havde problemer med øjnene, og hofter, havde schæfer HD, Lundehunde modtog IL, så det lyder: ". Vinden blæser alle retninger"

Så til jer, der fancy mopper, held og lykke i din søgning for at finde en vidunderlig ven.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Pugs er en race af ukendt oprindelse, men forskerne mener, at det er af orientalsk race og stammer fra den kinesiske Pekingeser. Den sorte pug "syntes" på 900-1000 er i Japan. Det blev brugt som en domstol i hunden omfatte Nederlandene og kom til Holland med sejlere og spredes derfra til resten af ​​Europa. Pug anses for at gå godt med andre hunde. Racen har mange alvorlige helbredsproblemer.
08.10.2012

Steffan siger: Racen er ofte sammenfattet som multum i Parvo ("Meget i Little"), som beskriver mops bemærkelsesværdige personlighed på trods af lille størrelse. En stor hund i en lille krop. Mens Pug beskrevet i det attende århundrede udskriver en tendens til at være lang og tynd, er de moderne racen præferencer beskrives som et kvadrat, kompakt form, med en dyb brystkasse, og med veludviklede muskler. Pug har to forskellige slags ører, "Rose" og "knappen". "Rose" ører er mindre end standard style "knappen" og foldet med forsiden mod siden af ​​hovedet. Avl præference går til "knap" stil mopper. Benene er meget stærke, lige, af moderat længde, og er placeret godt ind under kroppen. Skuldrene er moderat afslappet. Fødderne er mindre end foden af ​​en hare, og ikke så rund som en kat, med godt adskilte tæer og negle sorte. Mops er en lille tanke i biddet. Det har også en meget kort snude, og man kan ofte høre snorken Pug.

pels og farve

De har fin blank pels, og kan være fawn, abrikos, sølv eller sort i farven. Der er også en mere sjældne sorte mops, der får sin frakke gennem avl eller albinisme. Silver Pug er meget lys, med en række sort hår. En sølvmops typisk har en meget mørk hoved, uden nogen klar afgrænsning i masken, og mørke forben. Tegningerne er klart defineret. Også har et spor af en sort linje strækker sig fra hals til hale. Halen er normalt oprullet stramt over hoften. Fawn, der har både over og under pelsen, er mest berygtet for deres kaste. Pug behov moderat med pleje og regelmæssig børstning kan kaste holdes ned til mådehold. Fælder varierer fra pels til pels, men mops kaste 1/1 år. Pelsen af ​​Pug er kort.

Sort mopsevalp.

Sundhed

Øjenlåg problemer er ikke ualmindelige. Mange har problemer med øjnene. Hjertefejl og hjertesygdomme er en hyppig gene i denne race. Hedeslag forekommer oftere end andre racer. Problemer med åndedrætssystemet kan forekomme. Det er også blevet bemærket en række andre sundhedsproblemer i racen.

Regelmæssig motion og ordentlig ernæring hjælper med at forhindre fedme.

Anatomi

Hanner ved en højde af 30 til 36 cm høje. Hunnerne er 25 til 30 cm høj. Hannerne er 6 til 10 kg. Hunnerne er 6 til 8 pounds. Racen kan let blive overvægtige, hvis ikke får den rette ernæring og tilstrækkelig motion.

Temperament

MOPS er typiske hunde. Stærk vilje, men sjældent aggressive. Passer godt med de store hunderacer såsom den engelske Mastiff. Pug er velegnet til familier med børn. Størstedelen af ​​racen er meget glad for børn, og er robuste nok til at spille med. De kan være rolig og medgørlig, men også fuld af liv, og drilleri i den mest afhængig af ejerens humør. De er altid på vagt, så du er i trygge hænder med en Mops i huset.
18.04.2012

Ulrik siger: Mops er en lille hund med en rynket, kort næse ansigt. Oprindelsen er ukendt, men forskerne mener, at det er af orientalsk race og stammer fra den kinesiske pekingeseren. Den sorte Pug "syntes" på 900-1000 har i Japan. Det blev brugt som en domstol i hunden omfatter Nederlandene.

Det menes, at Pug kom til Europa fra sejlere (i Holland ).

Pug får det godt med andre hunde (især store hunde).
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Mops tror også at disse hunderacer var interessant.