Mexikansk nakenhund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Mexikansk nakenhund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Mexikansk nakenhund.

Mexikansk nakenhund fotos

Mexikansk nakenhundMexikansk nakenhundMexikansk nakenhund

Mexikansk nakenhund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Mexikansk nakenhund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Fik en stor medium Mexikaner med pels til at flytte et par år siden. Er meget glad for, at han er ekstremt nemt at lære, nuttede, sjove og loyale. Den perfekte vagthund advarer uden at gå overbord. Til lydighed kun kræves ansigtsudtryk, kropssprog, håndbevægelser og lav stemme. Dette er min første hund, så jeg havde brug for en nem race. Han gør mig til at se meget klog når det kommer til forældrerollen: D Men det er ham, der er så klog
08.10.2012

Mexicanske hårløs siger: Xoloitzcuintle navn er taget fra den gamle aztekerguden Xolotl, en gud, der fulgte sjæl i verden, når de døde. Præcis hvor gammel denne hund er stadig ikke kendt. aztekerne brugt det i deres hellige ritualer, og som sådan blev spist, hævdes det, fordi aztekerne mente, at det havde helbredende egenskaber. Det siges også, at de conquistadorer havde sådanne hunde, men der er ingen beviser for, at det var netop denne hunde, de spiste. I begge tilfælde kan det være et spørgsmål om forvirring.

Der har været stigende, med hensyn til oprindelse, interesse i den såkaldte eurasiske teori. Det har været en hypotese, at den hårløse gen oprindeligt fra Eurasien og vandrede (sammen med mennesker ) fra Asien over Beringstrædet, mens den stadig var forbundet til fastlandet til Nordamerika, og derfra spredt sig sydpå til Sydamerika. Denne hypotese understøttes nu af de seneste DNA- forskning, som blandt andet Xoloitzcuintle underskrevet. Denne hund har påviseligt eksisteret i Mexico for mere end 2 000 år 1 2, og kan derfor ikke nås med de europæiske søfolk i 1500-tallet. Genet skal have fundet sted enten i USA eller er kommet på tværs af Beringstrædet fra Asien. Da du nu vide, at hunden er en efterkommer af den ulv, lad hypotesen testes. Hvis det havde fundet sted i Amerika havde det i så fald være en efterkommer af den amerikanske ulv, men det var ikke.

Undersøgelser af mitokondrie-DNA viser, at den mexicanske hårløs hund nedstammer fra eurasike hunde, på linje med alle andre nøgne hunde. Affinitet til andre hårløse hunde er så fjern, at det ikke kan være stamfader (forfader) af de andre nøgne hunde i Amerika 3.

Mexicansk Hårløs hund har en sjælden glukose-phosphatisomerase allel B ( GPI B ), som ellers ville eksistere i afrikanske paria hunde ( Bush og senjihunder ) og greyhound løb azawakh og Sloughi, og en håndfuld af sjældne asiatiske racer (mest japanske). Ellers handler GPI B kun afrikanske ræve og sjakaler og italienske ulve. Tilstedeværelsen af GPI-B foreslår en gammel differentiering af mexicanske hårløse hunde fra andre populationer af hunde nær oprindelsen af hundens familie (ulve og hunde delt op). 4 Konstateringen understøtter således en ikke-europæisk oprindelse.

Racens moderne historie begynder i USA. Den havde sin egen racestandard af American Kennel Club i 1933, som den første. I hjemlandet Mexico var du først starte 1950'erne, og standarden blev accepteret i 1955.

Udseende, anatomi og fysik

Den lodne variant findes i mange farver og kombinationer. Pelsen er kort og tilstødende. Den type minder om paria hunde, der findes i Asien. De hårløse sorter giver et lidt anderledes indtryk. Hvis man glemmer, at det er hårløs, ligesom denne hund meget på både Basenji og Thai Ridgeback, især hoved og ansigtsudtryk er bekymret.

Mexicanske hårløse hunde findes i tre størrelser sorter, med en skulderhøjde på 45-60 cm for de største og 35-45 cm i mediet, og 25-35 cm på mindre variation.

Kroppen er temmelig langstrakt og slank med rank ryg linie. Benene er smalle og relativt lang. Brystet er dybt og bugen godt optrukken. Hovedet er kileformet og lidt aflang med et relativt bredt kranium. Næsepartiet skal være så lang som kraniet. Store, tynde, lav-sæt opretstående spidse ører. Halen er sat lavt, relativt lang og båret vandret. Det kan have nogle hår på hovedet og halespids, men ellers, det er hårløs. Alle farver og farvekombinationer er tilladt, men mørk bronze, elefant, grå-sort eller sort foretrækkes.

Alle tre størrelse varianter af mexicanske hårløse hunde er også i en mere kompakt type, der kaldes elefant hund. Denne variant, som mange siger er minder om en gris, at have en tykkere hud og mere retfærdigt. Det er ikke anerkendt af internationale kennelklubber.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Mexikansk nakenhund tror også at disse hunderacer var interessant.