Malteser

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Malteser hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Malteser.

Malteser fotos

MalteserMalteser

Malteser kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Malteser. Skriv en kommentar om hunderacen.

Malteser siger: Jeg har en maltesisk pige er fra: Lietuvos Respublika, hun er ca: 24cm høj og 30cm bred og vejer ca: 4,5 kg
Hun er ikke helt stor til at være malteser så? Hun er en tæve, hun får 1 år på 2012/12/22
Hun går rigtig godt vi andre hunde, hun er simpelthen hæren...
Men jeg kunne ikke være mere glad, at vi maltesiske race, de er så tryg og glad...
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Først vil jeg gerne rette op på nogle stavefejl. det er fantastisk til alergikkere. Det er ikke kun de unge kvinder, der kan stå med sin røv ud i sådan en ring med 5-14 hunde, men ældre hunde. Se også tit mor og tanter hun har temperament ved blot at stille sig i sådanne forsvar.
derefter over til Elsa. Maltesisk ligger ofte forsigtigt på toppen af ​​de syge legemsdele (uanset om du har slået en arm eller du har en lille bronkitis) til sin ejer, og i England blev det troede i oldtiden blev dette helbredelse.
Ufuldkommenheder. Typiske svagheder i udseendet af denne race er halen, tænder, og også Swinx. Især svenske landmænd har stille og roligt iblandet andre små hunderacer med den maltesiske at styrke pels og andre svagheder, knogle / tænder. En svensk landmand basis Oslo, der havde lånt sin hund til en af ​​vores hunner (vores tæve var fra en anden svensk opdrætter) forsøgte at presse os til at dræbe en hvalp, der havde træk af en anden race (plettet pels, opretstående ører, overdreven i kroppen, og ikke ganske typisk hale af racen). Vi ikke dræbe hvalp, men ingen fortalte, at hunden blev givet væk uden papirer til en person i et andet land, der troede, at tæven havde på egen hånd parret med en papillon basis kvarter.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har haft flere maltesiske tæver gennem min barndom, og havde også flere kuld (vi også havde to Samojed og newfoundlender). Jeg havde selv en voksen kvinde Maltese i bopæl på universitetet og i hele deres tunnel var glad lille Askepot. Dette er ingen grimme hund, hvis du kun er i stand til at bruge nok tid grooming, og fortrinsvis ved anvendelse af curler (ikke ønsker at bære pels) på den, mens den er udstillingshund. Denne hund blev betragtet som en meget smuk og populær blandt adelen og royalties (som Elizabeth den første) i England.
Jeg ville ikke tælle det som en pensioneret hund for grooming kræver deres tid hver dag, og ældre, der bor alene, bør forvente at være syg til tider. Du kan ikke lade den søde lille nabo piger lufter det, Davila kommer hjem fuld af lort,
Pelsen er meget speciel, for hund mangler underuld (de stive korte hår, som holder pelsen i strukturen) - det forårsager ledningsrod nemt, men ekstreme alergikkere. Hunden er en typisk en-mands hund, og ofte vælger sin ejer / far, men somme tider et andet familiemedlem (som regel som en voksen af ​​det modsatte køn). Hunden er meget arogant, og kaldes derfor aristokrat af hunden familien. Hunde har brug for meget lidt motion, og det er her seniorer kan værdsætte det. Se en udstilling Maltesisk stående i side udgør. Det er pænere end en hvid mink. Bemærk, at den maltesiske er lidt forskellige i udseende, og Norge har hunde, der ligner noget om det engelske, mens den italienske er meget større og grovere ansigtstræk.
De arbejder begge fint som eneste hund, og som pakdyr. Men du skal have den eneste hund, jeg kan give et tip til valg af tæve. Maltesisk oprettet i ringen med oppfretteren at forsvare sig. De har så deres hoveder, og de bunde. Sikre, at de har stort hår, der skjuler ansigtet og hoved og hale stiger en smule højere. I spidsen af ​​ringen har potentiale forsvarsløse småhvalper. Nogle kvinder vil stå op med dit hoved ind og stange ud - de holder småhvalpene stille og kan bide eventuelle angribere mod midten. Disse unge tæver denne linje op med deres æsler ud ofte er den mindst arogant og dominerende.
Maltesisk foretrækker at bære deres hår foran dine øjne, men du lader den gøre det hår i mine øjne få dem til at køre. Jeg formoder ikke malet holder at have den bedste vision i hundens verden - uanset om håret er sat op, eller ej. Lola, jeg spekulerer på, hvad der kunne være årsagen til gøen, men unge hunde har undertiden (uanset race) kaldes en bange for den mørke periode, hvor de kan gø
08.10.2012

Intu siger: Maltesisk er en blid, venlige og følsomme hunde. Den er velegnet som en følgesvend hund såvel som følgesvend. Det tager let lydighedstræning og er velegnet som et selskab af børn.

Maltesisk er den ældste europæiske miniature hunderace. Den findes allerede beskrevet 200 år under navnet Canis f.kr Melitaeus. Det nuværende navn er en fejloversættelse. I 1600 - og 1700-tallet blev maltesisk avlet ned i størrelse så kraftig, at dens vitalitet og evne til at gengive i høj grad blev reduceret, men med innkrysning fra andre miniature hunde var det muligt at rekonstruere racen.

Udseende, anatomi og fysik

Maltesisk, med sine smukke hvide kitler en meget smuk hund. Den lange pels kaster ikke, ligesom en puddel hund, og Bichon frise. Racen kan være på trods af sin størrelse håndtere en masse motion, men kan også fint tilpasse sig en roligere tilværelse. Pelsen er meget fyldig uden underuld, og silkeblød. Stoires mørke brune øjne med sort øje og saksebid. Korte, hurtige trin. Hannerne er 21-25 cm høj, hunner 20-23.

Anvendelse

Racen er avlet til brug som en følgesvend hund og dens anvendelse i dag. Racen er en populær følgesvend og udstillingshund over hele verden.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Malteser tror også at disse hunderacer var interessant.