Malinois

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Malinois hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Malinois.

Malinois fotos

MalinoisMalinoisMalinois

Malinois kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Malinois. Skriv en kommentar om hunderacen.

træner af hunde siger: Malinois er store hunde, men bestemt ikke en første gang hund. Jeg tror faktisk det burde have været en form for certificering at besidde nogle skarpe hunde, herunder malinois. De kan nemt blive problematiske hunde, hvis de ikke i deres opvækst, kan det gælde for alle løb, men alle racer er forskellige og Malinois er en race, bør ikke tages let dressur med.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har 5 belgisk hyrdehund, hvoraf 3 Terve, 1 malle og 1 Laeken.
Det er klart de har brug for motion, men det er ikke så vigtigt!

Hvad de har brug for mest af alt er puslespillet.
Hvis Belger, eller enhver anden hund for den sags skyld, ikke kan bruge deres hoved, finde kærligheden i selve opgaven.

Så drev ankommer, og de kan ofte jage der er i bevægelse, uanset hvad det er......

Belgierne kaldes også hund verden Emil Lønneberget, og det svarer til en prik!
Du behøver ikke have meget træt Belger huset. :)

Malle er ofte delt op i showet og brugshunde. Brug linjer er helt klart "mere" af alting.

Hvis du kender de risici, ser jeg ingen grund til at Malle kan ikke være en dejlig hund, der også passer ind i en familie. :) Har selv 3 børn, og har haft flere katte på en gang uden problemer. :)

Er du sikker på, har god tålmodighed, og ved, hvad du vil, så du får præcis den hund, du ønsker. :)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg fik min første hund nu, en Malinois / schæfer dreng på 18 måneder nu. Ikke valgt race, men hunden. Han er min første hund. Jeg elsker ham over alle ting, men det er krævende hunde. Det første år var hårdt! MEGET hårdt!

Kræver en masse motion og stimulering.

Når det er sagt, Mallen er en vidunderlig hund at træne med. Let at lære, opmærksomhed, elsker at arbejde og er ikke så skarp på hunden socialiseres godt fra start.

Elsker denne race, og vil uden tvivl købe mere senere. Nu har vi to havkat i huset. Gode ​​vagthunde, selv om de ikke er uddannet til at gøre det. De passer huset og ejer. Meget blid med børn, i det mindste dem, vi har.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Er det ikke at man ikke kan have en malle som en første gang hund... Grunden folk synes, det er ikke en egnet 1.gangshund skyldes, at disse hunde er utrolig hurtig i hovedet. De kommer ind i lokalet bare tænker det, er du ikke sige det én gang. Og da de tager tingene så utrolig hurtig i tillæg til, at de har en masse drev og motor, er det meget nemt at lære de fejl også.. Hvis du har en malle kun som familiehund, så jeg tror ked af det! Det er et løb, der skal arbejde.. Har selv været i militæret og uddannet dem, og de har en masse magt. De bliver hurtigt stressede, når de ikke bliver brugt! Ligesom den tyske hyrde fra at bruge linjer Rottis fra at bruge linjer border collie + + + + + + De skal bruges.. Derfor kaldes de bruge hunde :)

Ingen racer er "forkert" som 1.gangshund så længe du gøre derhjemme lektier og følge op og give din hund / race, hvad den behøver. ;)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Når man siger, at havkat (eller andre krævende løb) ikke er en første gang hund, der klarer sig godt i praksis, er ikke en hund for nogen. En anden ting er nok, når folk siger familiens hund, de tror rigdom er ikke primært hunde, rart at bo i en familie viser, at de får fire timers motion hver dag, men snarere på det faktum, at hunde ikke behøver timers motion. Derfor betyder det ikke, at f.eks malle ikke er en hund for en familie, men blot at det ikke er en hund for Soffa arbejdende eller for dem, der har nok med familien selv. Det kræver, at du har noget fritid og bruge det, og det kræver lidt mere end bare og gå en tur i skoven, behovet udfordringer i livet.

Jeg kan godt lide mall og skal have en selvstændig i fremtiden, og bare fordi jeg kan lide racen, jeg tror, ​​det er vigtigt og understrege, at dette er faktisk ikke en nem hund.. De fleste af os kan sikkert få en malle, hvis du er interesseret i det, godt forberedt og yde tilstrækkelig hjælp undervejs iform af kurser osv. Men det betyder ikke, jeg ville anbefale Gud og med alle andre og købe en malle, fordi alle kan ikke blive generet og forberede, behøver alle ikke, hvad de går til, og alle er ikke i nærheden af ​​at vide, hvad hund holde sig selv kræver, og ikke alle bryder sig om det.

Til dem af jer, der er trætte af at det er talt lort om mall, om det tro om igen.. Hvorfor er det at tale lort og sige, at dette ikke er en nem hund? Det er sandt. Det betyder ikke på nogen måde, at der er en stor hund, en god hund eller en venlig hund, betyder udelukkende, at folk, der ønsker havkat bør tænke to gange, før de køber en, og kun positive. Det betyder, at der er en større chance for, at hundene ender med alvorlige og talentfulde ejere, der bringer det bedste frem i racen og derved deltage i og bidrage til en positiv anmeldelse på hunden! Hvis vi vender os fra tanken om en hund, fordi intet andet siger så vil du ikke nok.

Forestil dig, hvad omdømme mall havde haft om Gud og med alle andre havde haft et hjem.. Møller ingen bindinger som en fighter / dræbe husdyr, dyreliv og kæledyr. Møller truer folk på gaden. Catfish der ødelægger hus osv.

Malle er en brugshund og bør forblive det, og det skal først og fremmest være forbeholdt folk, der ønsker at bruge hunden og bør ikke fremme udstillingen linjer, som derefter normalt har mindre drev. Nu ser lige, hvad der skete med den tyske Shepherd avl. Man skal selvfølgelig have en vis fokus på fysik, men dette er en brugshund og det bliver for fjollet og dreje væk fra landbruget avl og skabe en hundeudstilling.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Når Malinois anbefales ikke for første gang hundeejere, som det er for en grund. Jeg arbejder i retshåndhævelse for over 60% af vores service hunde er Malinois. Disse hunde har en naturlig ekstremt jaktinnstinkt (aktiveringer), hvilket er grunden til, at racen er meget gavnligt for træning i faktisk "fange skurken." Lad os sige, at en familie på fire beslutter at købe en Malinois, uden at have erfaring med hunde før. Jeg vil advare mod en situation, hvor vi har følgende problem:

1: Under stimuleret hund.
Mange hundeejere er meget ansvarlige og holde deres hunde i snor. Nogle gør det endda for evigt. Dette er desværre i øjeblikket ses som "en god hund holde" af mange. En "gå tur med hunden" kalder mange, når de går fjerdedel på sporet med hunden i snor. En Malinois som aldrig får at løbe frit omkring, udforske og socialisere bliver stimuleret.

2: Manglende disciplin.
Jeg vil tørre argumentere for, at måske 80% af alle hunde fundet i Norge er ikke en (god nok) er uddannet lydighed. Sure, kan de fleste mennesker sidde og give pote i forventning om en godbid. Men tænk over det:
Hvis din hund ser en kat springer frem fra en parkeret bil, løs og chase. Vil det tilbage med det samme på kommando? Katte, bold, jogging eller whatnot...

3. Jaktinnstinkt.
Her har vi en hunderace med meget stærke instinkter i naturen, der ikke er lydig og under stimuleret. Jeg behøver vel ikke rigtig komme med konkrete eksempler her på, hvorfor dette ikke er gavnligt for den uerfarne.

Men få mig forkert...
Jeg har selv to børn og havkat, og kunne ikke have drømt om en bedre familie hund. Men min Malle stopper indspillet af katte på kommando. Min malle kører spor, trænet i lydighed, uddannet i IPO og med cykel / ski næsten dagligt.

Sådan Malle Boy: Min første hund (bortset fra de familiehunde) var en labrador. Jeg var 18 og valgte det, fordi det var så søde, det hvalp. Labrador brummede på mig et par gange når jeg forsøgte at rette det, fordi det gjorde noget forkert. Et tip jeg fik fra en ven var at jeg skulle knurre tilbage, var der en sprog forstod hund. På denne måde, sagde jeg at udfordre hunden og "kræver lederskab tilbage". Jeg ved, jeg griner ad det selv i dag. Men min pointe er:

Gud så glad jeg er, at min første hund ikke var en Malinois.
08.10.2012

malanios siger: har en havkat på 2 år, og er træt af at høre din datter til negativ omkring familiens hund mm.alt afhænger af ejeren til ikke hunden.min trives blandt fem katte og en perfekt familiehund.lærevillig så meget som du selv vil.ingenting forkert at sige om hunden.værre med kloge hoveder, der ikke kender en dritt.hvert individ har personlighed, ligesom vi mennesker.hvis er noget galt med den hundeejer er d kun én at bebrejde.. en vidunderlig hund.rett til Slet!
08.10.2012

malinois siger: Mall er en super familiehund, hvis du overlever de første 18 måneder. Mallen elsker deres egen frem for alt, og det omfatter alle i gruppen (familie). Jeg læste en masse vrøvl, at det ikke er en hund for første gang ejere??? men faktum er, at hvis du ønsker en malle så du burde få en anden hund i de første 10-15 år, før du kan få den hund, du ønsker? der generede det en eller anden måde. Jeg har meget erfaring med havkat, og jeg kan berolige nogen tænker på maller og har ikke haft hund før, at hvis du kun har gjort dit hjemmearbejde på forhånd, løb at købe! Jeg er faktisk begyndt at blive trætte af alle dem, der gør malle til en bestemt race, har 3/4 del af alt det afskrækker folk mall sikkert kopieret nogle linjer fra canis, og kender ikke en skid i praksis! malenois er en konge hund, der kan bruges til alt!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: har selv en malinois tæve. Er en fantastisk race, elsker sin familie, bevogtning familien, frygtløs, næsten aldrig hviler, og desværre nogle overdominant mod andre hunde.

Hvis du tænker på at anskaffe en malinois, bør nok tænke aktivitet behov først. Det er en race, der kræver en masse fysisk aktivitet og nogle mental motion for at trives. IPO, lydighed eller noget lignende er godt at holde på med, fordi hunden har noget at arbejde med. Jeg træner mine malinois op til 3-4 timer dagligt vandreture, kaste bold, IPO og ture, så det kræver tid og er absolut en hund, der har brug for en fast hånd og specifik ejer, for hvis ikke, vil de snart finde på at tage ledelsen af familien. Der er naturligvis forskelle i brugen malinois og dem, der er avlet til show, men har aldrig selv set en udstilling malinois.

Husk en malinois er utrolig let at lære, og tager næsten alt, så det er vigtigt at være tålmodig og lære det rigtigt første gang.
08.10.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Malinois tror også at disse hunderacer var interessant.