Leonberger

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Leonberger hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Leonberger.

Leonberger fotos

LeonbergerLeonbergerLeonberger

Leonberger kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Leonberger. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har lige monteret en Leonberger, mandlige 5 år i en uge, hvorefter familien (familie af mig, så jeg kender hunden godt) var på ferie.
Leon er naturligvis stor, men utroligt venlige og jeg vil sige - mest ekstremt kærlig og godmodig. Jeg var været hans "tante Candy" i alle disse år, men i denne uge er første gang vi har været alene sammen døgnet rundt.
Han tilpassede straks bo i en lejlighed i 3. etage, selv om han er vant til dyrke jorden.
Nu, efter at have læst 1/1 erfaringer andre har med Leonbergere Jeg har følgende:
1) Pelsen kræver en masse pleje. Ja, ikke kun pels, men kløer, poter og ører. Jeg tror, ​​det er ikke kun på grund af udseendet og praktisk sæt at have ham rundt i huset, men også for hunden til at føle sig godt. Især i den varme sommer.
I dette tilfælde er det Leon ikke meget pelspleje og kløer og poter er aldrig skæres.
Det første jeg gjorde var at børste pelsen, jeg gjorde hver dag i ugen. Der var også flere ledningsrod under bagbenene, som jeg var nødt til at skære - det er, hvad jeg kom for.
Leon stod tavs og syntes at lide at blive klippet. Jeg vil også gerne have givet ham et bad, men turde ikke, da det var stadig viklet ind i pelsen, og jeg havde ret til ikke at få det igennem tørret.
2) Vi gik en tur tre gange om dagen, men Leon hostel temmelig doven og ikke nag, så der var ture i, at også matchede tante tempo! Det eneste problem var, at han to gange brød fri og løb hen til et par andre hunde. Den ene var en bokser, og jeg var bange. Heldigvis Boxer ejer en stærk mand, der holdt dem begge.
Bagefter spekulerede jeg en smule om en lydighed kursus ville have været klogt for en så stor og stærk dyr.
3) Leon er også meget kælen ft?, Men dette er en naturlig drift. Der har været mange hunde af forskellige racer i vores familie, og hannerne vil parre sig. Så det er nu endnu. Men selv her er der dyrlæger, der nævner generelle aktivitetsniveau (spille, være sammen med børn...) for at hjælpe. IKKE kastrering som mange tror. Operation er nogle af hundens natur og kan være direkte skadelig for manipulere med.
4) Leon var efter alt på deres sommerferie med mig, så han selvfølgelig fik en masse god mad og ekstra godbidder. Men jeg kunne se, at han ikke forstår forskellen mellem arbejdsbord, sin egen spiseplads eller board jeg lavede til mig selv. Uanset om du kan lære dem ikke at snuse og spise mad / tallerkener overalt, ved jeg ikke.

Efter denne uge, for mit vedkommende er jeg kommet frem til en konklusion:
- Leon er den mest skånsomme hund jeg har oplevet. Han kravlede lige ind i fucked hjerte, og jeg virkelig savner ham (selv om lejligheden var fuld af hår og sand bagefter).
- Leon kan ikke lide at være alene, og det var tydeligt, at han elskede at vi var så meget sammen.
- Pelsen kræver masser pleje REGELMÆSSIGT! Personligt mener jeg det er dyremishandling at lade hunden gå uvaskede, ubørstet etc.
Hvad med os mennesker efter et par uger uden at vaske dit hår og en tot........
- Hvis jeg skulle have en Leonberger, foruden jeg ville opsøge en specialist i behandling af pels for en professionel behandling og lederuddannelse, også taget det på nogle aktivitet kurser sammen med andre hunde.
- Jeg vil ikke anbefale en Leonberger til nogen, der er på arbejde det meste af dagen. Ikke kun Leon, men også to boksere og en golden retriever, vi har haft i familien, kunne ikke lide det alene. Hunde er flokdyr! De trives som en del af en familie, og med andre dyr.

Jeg synes, vi skal huske på, at hunde er levende væsener, som er helt afhængige af, hvordan vi behandler dem. De kan ikke tale med os, kan de ikke gøre det alene. Det er vores ansvar at sikre, at de klarer sig godt. Og hvis vi passer godt på dem, får vi forstørret. En ven for livet.
Jeg er plaget af migræne og forblev næsten en dag. Leon lå ved min side og ville ikke rokke. Bare slikkede min hånd, når jeg endelig fik op!

For enlige mennesker i lejlighederne er efter min mening mindre hunde nemmere at håndtere på en god måde end store, især en så stor som Leonberger. Uanset hvor rolig og venlige de er, er det mere problematisk. Overvej også, hvis du har brug for nogen til at se dem i en uge. Det er lettere med små hunde.

Når det er sagt - der er en kugle af pels of Leon siden af ​​mig her, da jeg ikke nænner at smide væk. Og temmelig snart jeg har tænkt mig at besøge familie på gården med frankfurters i posen........
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en rehomed Leo her på anklagebænken. Har hund før og er godt vant. Han er 2 1/2 år gammel, og som art, som han er stor. Ikke en ounce af aggression i denne bjørn.
Problemet er, at han har ingen grænser indeni. Han leverer fra køkken / bænk, og slikke pladerne på bordet. Det bliver hurtigt lidt udholdenhed kamp, ​​da han ikke kender sin plads, og hoppe tilbage til "åsstedet".
Dette er vores første Shelter hund. Han sandsynligvis levet meget i buret, noget vi ikke vil have ham til at fortsætte.
Brug for nogle råd fra erfarne ejere i forhold til, hvad vi kan forvente fra læring i en 2 1/2 år gamle Leonberger. Og på hvilken måde kan vi hurtigt og bedst til at opnå gode resultater for os.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej! Har det en masse positive kommentarer her. Jeg troede, at Leonberger var min drøm hund, men måske jeg valgte hunden fra den forkerte retning. Jeg hævede min hund, fastsatte grænser, socialiseret og trænet hendes omgivelser, og trænet med positive metoder. Jeg forsøgte at balancere sit liv, så det ikke bør være for meget (stress) og ikke for lidt (kedelig). Det tog temmelig lang tid at få hende husren og hun tyggede på stort set alt, hvad hun kom på tværs. Jeg kunne ikke være alene med hendes sko indtil hun var næsten to år. Hun havde meget jagtinstinkt, men ikke barking på dørklokken eller noget. Fordi jagtinstinkt ikke var mange steder var det let at få hende løs. Trods socialisering fra en tidlig alder, var hun aggressiv for mange kvinder. Hun var meget selvstændig, da hun var lille, og det var svært at komme igennem. Hun havde en masse energi, da hun var lille, næsten som man skulle tro, at hun havde ADHD. Hun dulmer med alderen, men på tre år, var det bare for udmattende at få hende, da hun blev bange for at være alene hjemme, kunne ikke passere andre hunde (på grund handler ud), kunne ikke have hende løs så mange steder, hun lod ikke andre hunde i huset, og hun var aldrig helt stille hund jeg ledte efter. Nu i bakspejlet jeg se, at hun har to forældre, der er også meget aktive. Min Leonberger var også meget vanskeligt at motivere i uddannelse. Nogen har lignende oplevelser. Gør mig en rolig Leonberger der kan håndtere og er ligetil med andre hunde!
08.10.2012

Leonberger siger: Hej. Jeg vil købe en hund og overvejer en Leonberger, men spekulerer på, hvad der er behov for indstillingen. Jeg bor i Oslo i en 60-kvadrat lejlighed på 5. sal med ingen elevator. Vi bor tæt på parken og skoven er blot en metrotur væk. Men er det nok? Vil det trives i en lille lejlighed uden fri adgang til haven?
08.10.2012

Leonberger siger: Efter at have haft to Leonbergere og kan ikke sige nok pæne ting om denne hunderace. Det er biiig, men meget rolig, kærlig og har en stærk holdning. En stor familie hund, der elsker børn og en god følgesvend. Da Leonberger er avlet på vagt over jagt, så holder det op med besætning / ejeren på ture i skoven i stedet flygte til andre dyr.
-Behandling af Leonberger din respekt og hæmningsløse masser af cuddles, så du får mange kilo kærlig og glad hund tilbage...

er vokset op med hunde, og vi har været vært for mange forskellige racer i årenes løb.
Det endelige valg faldt på Leon Berger og det er en helt super fantastisk race. Min tæve (3 år) hele familien og naboerne bamse. Hun elsker børn i alle aldre, heste, kaniner, høns og katte, alle er velkomne! Sne er meget sjov og vandet er helt uimodståelig. Alt fra små til store vandpytter, alt badet i skal: o) Hun har aldrig brudt eller tygges i stykker et par ting og har været alene hjemme med adgang til huset fra da hun var hvalp. Det er en meget glad hund, hvis hun får et par timer gå en dag, men hun er så rolig og venlig om det bare er en lille pee skød omkring marken et par dage i træk.
Altid går væk på en tur, men er aldrig langt væk: o)

Leonbergere drools ikke, og det er meget lækkert!

Kan ikke prise denne race nok, men stadig jeg er nødt til at tage de få "cons", der er: Der er en masse pels og meget kaste perioder. Sneen fast i stoooore klynger og er lettere at umuligt at få ud, derfor er det verrrry våd inde, når det smelter. Pelsen også indeholder en masse sand og mudder (i det mindste for os, der er i naturen). Små racer kan få en hurtig bruser, når de kommer hjem, så dette problem er løst, men en Leonberger er ikke så let at blive vasket ordentligt i en trange bruser. På samme tid, det tager en evighed indtil de er helt tørre.

Kan stærkt anbefales fra nogen, der ikke tager snavsede sokker meget alvorligt:
Jeg ved ikke, hvorfor du mener, at denne hund Marta beskriver en Newfoundland Hund, for ved sin egen erfaring med Leon Berger, mener jeg, at det passer temmelig præcis.. De er familie hunde til det punkt, men noget jeg så Marta skrev, var, at de havde brug for lidt motion.. Åh det er så langt fejl. De har brug for en masse motion, fordi de er store nok til dermed få større smerter i ben og hofter. Så Marta, tror jeg ikke du skal ignorere opnå en Leonberger, hvis du har en hund.. Uanset hund bør du have, så jeg råde dig til at læse om det og hund pleje =).

I sidste ende, til den sidste hunde er en avl dem de er hvalpe.. Så det er op til ejeren, hvordan de får hunden ;)
08.10.2012

Leonberger siger: Jeg ønsker at få min hund, når jeg flytter ud (ca. 2/3 år Så jeg er ved 19/20.). Jeg har ikke haft en hund før, så det havde derfor været lidt klog med en hund, der har brug for en ejer med så meget erfaring med hunde: p Jeg har noget ønske om en stor hund, og efter hvad jeg har læst og hørt om Leonberger, så det virker som en meget kærlig familiehund. Det ser ud til, at det er ganske tålmodigt, og var bestemt ikke farligt, når det kommer til børn. Det faktum, at det kan lide vand er også en positiv ting! Jeg elsker hunde, der gerne vand: p Og at det er relativt stille og gør lige så meget motion som jeg har mulighed for at give det er perfekt! Jeg agter ikke at bruge hunden til andet end selskabet, og det ser ud som om, det er den perfekte følgesvend hunden. Så i sidste ende, hvad jeg spekulerer er: Er Leonberger en egnet hund til en person, der har haft hund før?
08.10.2012

Leonberger siger: Leonberger er en fremragende race for folk, der elsker hunde, efter min mening, jeg har en tæve ved årets 4 (Freia) selv, og det er den bedste hund i verden. Hun er meget rolig og bekæmpe art, er det også en fordel, at de kan være meget sporty opfattelse er, hvad du ønsker, og gøre det fra starten, men kan også være tilfreds uden at skulle gå på en dag. Jeg kender mange andre, der har Leonberger der er også meget tilfreds med racen, men personlighed og energi er forskellig fra hund til hund. Der er opdrættere forsøger at opdrætte Leonberger der er mere aktive og har mere energi, end jeg mener, de bør have, ligesom de fleste traditionelle version, der er rolig og venlig og den perfekte familie hund. Det er også vigtigt at vise, at de er, hvad du gør det, men lære meget hurtigt. Jeg anbefaler denne hudnerasen til familier og singler, der ønsker et ekstra medlem, som er let at elske, du har brug for en masse kærlighed, elsker at lære nye ting, men ikke nødvendigvis så meget motion.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Leonbergere er nogle vidunderlige hunde. De er stille, blid og godmodig. Da jeg fik min første, var der kun 300 i hele Danmark. I den race beskrivelse erklærede, at den elsker vand og du enten nødt til at være stærk, og har gode kustus på det, at være i stand til at holde det fra svømning i alle så af vand. Jeg har haft to stykker og begge hadede vand. Når det er sagt, må jeg også sige, at den sidste jeg havde, Bamser, reddede min datter fra at drukne! Det gjorde det hele på egen hånd uden andre velvidende at hun var i fare!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Leonbergere er nogle vidunderlige hunde. De er stille, blid og godmodig. Da jeg fik min første, var der kun 300 i hele Danmark. I den race beskrivelse erklærede, at den elsker vand og du enten nødt til at være stærk, og har gode kustus på det, at være i stand til at holde det fra svømning i alle så af vand. Jeg har haft to stykker og begge hadede vand. Når det er sagt, må jeg også sige, at den sidste jeg havde, Bamser, reddede min datter fra at drukne! Det gjorde det hele på egen hånd uden andre velvidende at hun var i fare!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Leonberger er en rolig race. den har brug for lidt trim, men det er hvad du gør det til den lille, gå langt med det er den jagthund hvist går så så det ikke behøver megen motion. Leonberger er lys og motion. den har en masse pels, så det kræver meget af grooming. Jeg kan godt lide hunde meget godt, fordi de er så rolige og kan lide at kæle. det kræver en masse omsårg, og du skal have tid, så det er vigtigt, at du tænker grundigt, før du køber en Leonberger. der er én ting, du bør ikke skubbe det ind og træk heller ikke når den er ung, fordi de ofte kan få Haaften lidelser hvist du skubbe dem, når de vokser.
08.10.2012

leonberger siger: Det skal regelmæssig motion for at trives for en leonberger. Man må også regne med en vis pleje, især i røyteperiodene i foråret og efteråret.

Leonberger er et resultat af det tyske Heinrich Essigs kryssavl en Newfoundland hund / Landseer (sort og en hvid kvindelig) og en St. Bernard hund lige før midten af 1800-tallet. Lidt senere blev det også krydset Pyrenæerne. Nogle mener også, at den oprindelige hunden kan have haft en god portion af Tibetansk Mastiff i år, men det har ikke været muligt at bekræfte, andre at det har de blodlinier fra Grosser Schweizer Sennenhund. Det vides, at Essig forsøgte at skabe en hund, der lignede en løve, fordi Leonberg har en løve i sit våbenskjold. Den første afkom var meget lys i pelsen, hvilket tyder på, at andre racer skal være avlet ind.

Det hævdes, at de første "rigtige Leonbergere" blev født i 1846, men året har ikke været muligt at bekræfte. Det blev hurtigt populær i staten, hvor tiden blev brugt som en gårdhund og slædehund / hund vogn. Ligesom mange andre hunderacer blev også Leonberger kraftigt reduceret i antal i løbet af 1. - og anden verdenskrig, men løbet taget op igen. Den første standard for racen stammer fra 1895. Dette blev opdateret af FCI i slutningen af 1973.

Udseende, anatomi og fysik

Leonberger er en meget stor og kraftfuld hund molossertype. Det har et relativt stort hoved, der er længere end bredden og har en moderat hvælvet kraniet med en udtalt stop. Den har en kraftig snude med sorte stramme læber. På high-hængende ører og MEID relativt store øjne. Kroppen er længere end højden (rektangulære). Halsen er stærk og brystet dybt. Terræn er robuste og stærke rygge. Stærke, muskuløse ben med stærke knogler. Runde fødder med kompakte tæer og sorte poter (hund svømning mellem tæerne). Halen er lang og fyldigt hår. Det er inspireret delvist hængende ned.

Pelsen er medium fin til grov, tæt, lang og klar (bør være op til hunden). Findes rundt om halsen og brystet, og "bukser" (rigelige hår på bagsiden af ​​baklårene, som kan være lysere i farven). Underulden er rigelig og vandafvisende. Farven er lys brun (fawn), fra gul-brun til rødbrun. Også sable med sort i løbet tilladt. En lille hvid plet på brystet er tilladt, men det bør altid have en sort maske på ansigtet.

Hannerne er ca. 72-80 (76 cm i gennemsnit) cm i skulderhøjde og vejer som 70-80 kg. Hunnerne er ca. 65-75 cm (70 cm i gennemsnit) i skulderhøjde og vejer som 55-65 kg.

Anvendelse

Dag Leonberger er primært en familie hund, men det har også en række egenskaber, der bruger hunde. Den vandafvisende pels og svømme hud mellem tæerne gør det en fremragende svømmer. Det er derfor særdeles gode egenskaber, såsom redningshunde, men det kan også være en god lavine hund, idet fur isolerer også selv om vinteren. Desuden kan det naturligvis anvendes til en række andre formål, såsom pakker hunde, og ikke mindst en udstillingshund.

Lynne og adfærd

Leonberger siges at være livlig, rolig og selvsikker som type. It sjældent gøer undtagen for at advare om fare. Den betragtes som loyal, lærenem og trofast over for sin ejer, og det skal være godt og robust hund for en familie med børn.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Leonberger tror også at disse hunderacer var interessant.