Landseer

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Landseer hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Landseer.

Landseer fotos

LandseerLandseer

Landseer kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Landseer. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: denne race er meget selvstændig, hvis du ikke ønsker at den skal køres væk, når du kalder det, når det er en voksen, du nødt til at træne lydighed, når det er en hvalp.
2008/08/12

Leah siger: Racen er ikke kendt for at være svær at træne. Jeg har en lapsk Vallhund løber frit udenfor, vil han være der, når jeg fløjter eller råbe og der har aldrig været et problem. Det er meget loyal og meget glad for mennesker.

Jeg vil hellere ikke sige Lapsk Vallhund er noget særligt uafhængig. Dette er en hund, der ikke kan være alene, det er meget selskapssyk og afhænger sin flok.

Jeg er meget tilfreds med denne hund. Familien er dyrt og let lært, havde klart valgt den samme race, hvis jeg skulle vælge igen.
25/02/2010

Thjahppe siger: Jeg har lidt erfaring med dem, men en af mine venner til et år på ferie til Rhodos og så endte det med att de fandt nooen til passe'n.
vi havde en hund før og troede, at hun skulle være aggressiv, hvis det fik en anden hund.
men vi forsøgte et par dage før hun gik i tilfælde af det ikke gik godt, men det gjorde dengang. så når vi sætter "babysitte" en hel sommer.
2011/08/02

elrep14 siger: Denne race er uafhængig, tror jeg! Jeg har en lapsk Vallhund, og han er overalt omkring os, hvis vi går, men når han ser en hjort, etc. så han er gået i ca 10 minutter eller mere. Han er en meget venlig hund og ikke aggressiv overhovedet. Jeg kan godt lide racen meget godt, og jeg synes det er en smuk hund!
2011/08/03

loveu siger: Jeg har en lapsk Vallhund og han er meget selvstændig! Han har stukket af hjorte, osv. mange gange, men altid kommer tilbage efter 5 eller 10 min. I manerer han er absolut gorgeous. Han har aldrig vist nogen tegn på at være aggressiv eller næsten samme over for mennesker eller andre hunde. Han har brug for nogle tur og bliver ked af, hvis han har fået nok! De fleste mennesker, der ser ham synes det er en blanding for dem, der ikke Vande racen og vi købte vores i Finland. Han er meget smuk og har fået BIR og cert på alle shows, han har været igennem. ;) Det er ikke en nem hund, men han er forbløffende.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Newfoundland Dog & Landseer er faktisk den samme race. Bare at Landseer er sort og hvid og en lidt lettere på benene end nuff. Verdens mest børnevenlige indenlandske race, der har brug for nogle motion og pleje, havde en jord seer 23 år siden. Hans navn var trofast, han var en vidunderlig hund. Nu har jeg en fri Bichon navn Tuffy, men jeg planlægger en jord seer snart.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: når jeg havde en newfoundlender. Beklager det måtte aflives på grund af sygdom. senere Jeg passerer et land seer, der er lidt forskel på disse hunde! fantastiske dyr! Min næste hund vil sandsynligvis være en newfoundlender!
30/01/2009

Find siger: Fantastic temperament og en absolut dejlige race. Havde min hund med mig på lange jagt ture i bjergene og skove med pack, som han håndterede uden problemer.

Venlige med andre hunde og dyr. Men svaret naturligvis. Den provokation

Rart med børn, elsker familie og ville hellere være sammen mig mig hele dagen.
25/08/2009

Erna siger: Min elskede land seer døde af lesmaniasis i Sicilien.Det var den bedste hund jeg har hatt.Kommer aldrig at glemme hende.
Vi boede sammen i 10 år.
08.10.2012

landseer siger: Hvor gammel racen er ved ingen med sikkerhed. Mange (herunder kennelklubber ) mener, at Landseer og Newfoundland hunde er sorter af den samme hund, men FCI betragter dem som separate racer.

Racen som sådan kan være en efterkommer af den nu uddøde St. Johns hund og en regelmæssig form for skandinaviske brune bjørn hunde, som blev bragt til Newfoundland af norske fiskere i begyndelsen af 1500-tallet. Det kan derfor godt (meget sandsynligt) har en fælles oprindelse med newfoundlænderne, men alt i slutningen af 1500-tallet og 1600-tallet er blevet observeret hvide og sorte Newfoundland hunde, så de skal i så fald har udviklet sig i forskellige retninger efter at de blev bragt til Europa i slutningen af 1700-tallet.

Som sådan omfatter den hvide og sorte hund for første gang i "The Field" i 1865. Fem år senere, nævner "The Country" race som en slags halv-bror til newfoundlenderen. Samlet set 1886 var den første hund, som klart siger, at: "den hvid-sort, Landseeren, stående på ben højere end den sorte."

I begyndelsen af ​​1900-tallet holdt racen at forsvinde. Det blev reddet af tyske landmænd, såsom krydsede ind i nyt blod fra det kontinentale europæiske fjellmolossere. Som sådan blev det anerkendt som en race af FCI i 1960.

Udseende, anatomi og fysik

Landseer er en meget stor og kraftfuld hund. Det er større end newfoundlenderen, både kroppens totale masse og længere ben, men meget til fælles med denne. Hovedet er massivt og bredt for at stoppe. Ørerne er mellemstore, tætsiddende og hængende tæt til hovedet. Kroppen er meget stærk, kvadratisk og har en muskuløs og relativt korte hals. Ryggen er bred, lige og robust. Skæringspunktet er bred og afrundet. Halen når til hasen og bæres lavt og busket.

Landseeren have langt hår, tyk, glat og blød pels, der er vandafvisende. Underulden er normalt ikke så tæt som i newfoundlenderen. Coat farve er ren hvid med tydelige sorte pletter på kroppen. Den hals, bryst, mave og ben skal være hvide. Hovedet skal være sort med hvide på næsepartiet.

Hannerne er normalt omkring. 72-80 cm i skulderhøjde. Hunner ca. 67-72 cm. Vægten af ​​modne hunde er ca. 50-70 kg, afhængig af køn.

Anvendelse

Landseer som rednings-

Landseeren kan anvendes til en bred vifte af anvendelser. Og det er en dygtig redning, både i sne eller vand. Det har også til en vis grad blevet brugt som jagt - og vagthund. Racen er også en god og stabil familie - og udstillingshund.

Lynne og adfærd

Landseeren er meget opmærksom, vagtsom og modig. Den elsker vand og er en meget god svømmer. Det er en slags, gomodig og tillid familiehund, der anses for stabil og god med børn. Det kræver 1/1 grooming og regelmæssig motion, og masser af plads.

Andre

Ligesom alle ekstra stort huderaser, skal også Landseer veltilpasset og nærende kost for at undgå helbredsproblemer. Dette er især vigtigt i den lange vækstperiode, disse hunde har. De kan ikke betragtes som fuldt udvokset, indtil de er næsten 3 år gammel. Racen hører også de racer oftest ramt af arvelige skelet sygdomme såsom hoftedysplasi og albue slidgigt.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Landseer tror også at disse hunderacer var interessant.