Lancashire heeler

Lancashire Heeler er en hyrde hund for kvæg, oprindeligt fra England. I forbindelse med sin opgave, er meget lille, men gør et godt stykke arbejde.

Lancashire heeler fotos

Lancashire heelerLancashire heeler

Information om Lancashire heeler

Lancashire heeler Heel indehaveren er meget intelligent og har et stort lager af lyde, når du taler med sin ejer. Det er også humoristisk og det er fælles for de griner ved at vise tænder. Race alsidighed har gjort det meget populær som selskabshund. Både de ældre, der ønsker turfølge, og for de yngre, som måske gerne agility og andre aktiviteter.

Heel indehaver er en glad og positiv hund, som kan trives både på land og i by. I Danmark, der er ikke mange heelere satser. I dag (august 2001), men racen er stor i Sverige, med hans klub, og mange aktiviteter.

Lancashire Heeler temperament og opførsel: Dette er en hund, der er let at træne, men egnet til familier med flere børn, eller kun vokse, da det kan blive truet af små børn og kan være hurtig til at bide.

Affectionate over deres ejere og børn.

Lancashire Heeler ansøgning: oprindeligt avlet til at dræbe kaniner og rotter på gårde og farme, og til at passe kvæg.

Lancashire Heeler udseende: Lancashire Heeler er en lav og den lille hund, men kraftfuld. Øjnene er store og mørke. Ørerne er opretstående. Lancashire Heeler at have stærke kæber. Hale i en kurve over hendes ryg, når hunen er i aktivitet.

Pelsen er glat og farverne sort og brun eller sort med en rød-brun specials. Hvidt er ikke ønskeligt i farverne til racens standard.

Lancashire Heeler historie: Lancashire Heeler døde ud, men blev så igen op til at ligne det oprindelige kvæg hund. Dette var som i 1965, og når det catalanske Corgi krydset med Manchester Terrier.

I dag er det først og fremmest som en følgesvend hund, men nogle steder på ranchen i Nord Amerika, har det vedtaget med sin oprindelige opgave som hyrde for køer, kanin-drab, og rotte-fangst.

Lancashire heeler kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Lancashire heeler. Skriv en kommentar om hunderacen.

sinus siger: Lancashire heeler er et lille kugjeter fra England, indfødte amt Lancashire. Der har du det siden 1400-tallet været kendt som landmændenes hunde. Det har fået til opgave at drive kvæg og fange rotter og vilde kaniner. Det er også kendt for sin trofasthed til sin ejer.

Heel coach er meget intelligent og har en stor beholdning af lyde, når den "taler" med sin ejer. Det er også humoristisk, og det er normalt for de griner ved at vise tænder. Racens alsidighed har gjort det meget populær som en følgesvend hund. Både for seniorer, der ønsker at turnere kammerater, og for de yngre kan lige så agility og andre aktiviteter.

Heel coach er en glad og positiv hund, der kan trives i både landdistrikter og byområder steder. I Norge er der ikke mange heelere pr. I dag (august 2008), men racen er stor i Sverige, med sin egen klub og mange aktiviteter.

Oprindelse og alder

Når kvæg operationer ophørt, døde mange kvæg hunde ud, blandt andet, Lancashire heeler. Lancashire heeler blev opdrættet første gang i 1600-tallet, men dagens udgave blev fremavlet i 1960, den walisiske Corgi blandet med Manchester Terrier. Nu bruges det meste som en følgesvend hund.

racestandarden

Lancashire heeler er en lavstilt, kraftfuld og adræt brugshund. Den vogte kvæg og terrier operation for kaniner og rotter jagt. Lancashire heeler er en glad hund, som er meget hengiven over for sin ejer.

Hovedet skal stå i forhold til kroppen. Kronen er flad, bred og bliver smallere mod øjnene, hvilket er langt fra hinanden. Medium forstærket. Den næseparti er lig med længden, aftagende mod næsen. Crown og næseparti overlinie er parallel. Læberne skal være stramme. Øjnene skal mandelformede, medium og mørk. Drikkepenge Ører eller opretstående ører. Saksebid. Kraftige kæber med regelmæssigt bid. Over-eller underbid er ikke ønskeligt.

Halsen skal være middellang og godt på skuldrene. Breast Korgen skal være lange og godt hvælvede. Ingen af ​​parterne vil være kort. Tilbage linje skal være lige og glat. Fortrinsvis kropslængde 2 cm længere end skulderhøjden (målt fra manken til halen).

Skuldrene skal være godt afsondret og albuerne tæt til kroppen. Bone struktur bør være stærk. Forpoter tilladt vendte lidt udad, men ikke så meget, at de bliver svage eller hindrer den frie bevægelighed. Bagbenene skal muskukløse med lave sæt haser. Bagbenene skal være parallelle, både bevægelsen alene. Poterne skal være små, hurtige og har veludviklede trædepuder.

Halen skal være højt, ikke kuperet, og bæres i en let bue over ryggen, når hunden er aktiv. Hurtig, adræt og naturlig fri bevægelighed.

Afhængig af årstiden varierer pelsen alt, fra en glat, skinnende hår kort til længere hår med en lille krave, men aldrig fremtrædende (strittende). Tilladte farver er Black & Tan, sort med brune aftegninger på næse, kinder og ofte over øjnene, fra albuerne ned (såkaldt "tommelfinger aftegninger" kræves), på bagbenene, og inde i anus. Brown og tan er også tilladt. Tan kan aftage noget i løbet af årene. Hvidt er ikke ønsket, men en lille hvid plet på brystet er tilladt.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Lancashire heeler tror også at disse hunderacer var interessant.