Labrador retriever

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Labrador retriever hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Labrador retriever.

Labrador retriever fotos

Labrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retrieverLabrador retriever

Labrador retriever kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Labrador retriever. Skriv en kommentar om hunderacen.

manden siger: Har haft nogle forskellige hunde, men nu min første labrador, sort kvinde på lidt over et år. Jeg har aldrig lo så meget med en hund nogensinde som hende, hun spreder en god stemning! Hun vil gerne blive involveret lidt mere end en masse af alt og alle, så træner vi en del af at være "ligeglade", og acceptere, at der skete noget uden hendes deltagelse... Ellers super hund for en regelmæssig exerciser og rart at arbejde hver dag lydighed.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en sort mand på 52 kg - ikke fedt overhovedet, men lige siden han var lille været hyppigt taget på lange vandreture og er vidunderlige og muskuløs. Venlig hund til alle tobenede og for det meste også alle firbenede. Med selv store hunde til tider kan være en smule mannjevning men dybest set vil han undgå ballade. Det er virkelig sjovt, når han møder andre af samme race - det ser ud som om de har noget til fælles med hensyn til humor og glæde, der bobler over, hvis de får mulighed for at spille lidt. Det er sjældent den samme i lyset af andre racer eller anden grund. Min erfaring med denne hund og andre jeg har haft (ikke Labs) er, at hundene er en afspejling af, hvordan de bliver behandlet - man er venlig over for hunden og lade den deltage i aktiviteten, er resultatet ofte en harmonisk hund, som du har nydt off. Labrador Jeg kan helt klart anbefale og vi har ingen dårlige erfaringer med hunden. Han kan lide opmærksomhed, men er roligt kun han får nok motion og er en fremragende følgesvend. Evne til at gå med spaltning, men elsker at hoppe i vandet med eller uden spaltning, så de fleste tendens til at være våd. At der er en forskel mellem sort, brun eller gul, jeg tvivler lidt, selv om vores sorte passer glat til beskrivelsen af ​​sorte i at han kan lide at være aktiv.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en Labrador hund 3 år. Super slags. Men han har en filosofi over for andre hanhunde. "Så du er imod mig, jeg er imod dig." Han er bare sammen for sjov at spille. Er der nogen kjekkasser så smækker det! Han er lydig og stor ellers. Har enorm energi og er en smart hund. Han er meget "valpete" endnu, og det er faktisk begyndt at få lidt trættende. Er en barnlig løb med en masse liv til at nyde. Dyrlægen sagde, at der var en forskel mellem sort og gul og sort, der virkelig kan vise sig at være "en af ​​de fyre på gaden", og det er min erfaring også. hvalpe og tæver vil gøre, hvad det vil med ham, og han reagerer ikke det.Han tror, ​​han er en af ​​de børn og ønsker knus fra dem næsten hele tiden.. :)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Labrador er en vidunderlig race og jeg ville ikke være foruden. Det er dybest set en munter, nem hund. Men som mere også har nævnt her, da det både arv og miljø spiller en rolle. Så det er forkert at sige, at alle Labradors er "sådan og sådan". Man skal behandle med respekt og gået sammen med hunden (som med alle andre), bør du vejlede dem og være konsekvente. Når du har en hund, skal man ikke tænke på dominans og undertrykkelse, men opdragelse og vejledning (mennesket ikke slå hans barn, bør du ikke råbe på det, og det sker ikke med sin hund! Man forklare / vise, hvad er " rigtigt og forkert ").
Min kvindelige Labrador på 3 år, den første Labrador minen, og hun er absolut dejlige. Men sandt nok, der var en masse arbejde med hende, når hun var omkring 6 måneder til 1,5 år. Der er ingen hund for dovne mennesker. De har brug for en masse af stimulation både fysisk og mentalt for at trives. Jeg vil anbefale det til dem, der ønsker at have en glad og meget "fysisk" hund (viser tydeligt, hvor lykkelige de er og kan være en smule meget for nogle), men vil også være aktiv med det. Min pige får 2-3 timer gå en dag ud over psykiske stimuli. Passer mig og min livsstil perfekt! :)
08.10.2012

skiløber siger: Labrador er godt for både skiløb og spaltning, men jeg havde været oppe, så jeg havde en lille tøddel søger labrador. De er meget slankere porre de "sædvanlige". (Dette er jagt Labradors bliver brugt i politiet og militæret). Når det kommer til kulde, da det kan få kolde hurtigt, hvis du vil rasede for en time 20minus men så er det bare at sætte på ham et tæppe. Det lader dig vide, hvis du køber en tolder. Det har en smule mere hår :) chow-chow, havde jeg droppede jeg var dig.. de er bare alt for tunge og pladskrævende til lang skiløb..
08.10.2012

lab = pit bull siger: Jeg leder efter en ny hund til mig og min familie. Har haft Pyrenæerne i 11 år og derefter en Newfoundlender som jeg desværre måttet sende til de glade jagtmarker nu i maj. Amazing hunderacer både dem jeg har haft, og de savner meget.
Ville tage en pause fra livet som hundeejer, men efter lidt over to måneder uden en hund, så jeg bemærker, at der ikke er noget for mig..
Jeg overvejer Labrador, Chow-Chow, eller Nova Scotia Toller Retriever.
Vi er en temmelig aktiv familie med en hytte i bjergene og i skoven, og vi bor lige ved siden af ​​Østmarka i Akershus. At deltage i ski og opretholde os meget udendørs hele året.
Hvordan er laboratoriet, når det kommer til kulde, og skiløb (spaltning og pull)?
08.10.2012

max siger: Når det kommer til aggressive labs, så det er muligt at få det. Alt afhænger af ejeren. Der er desværre ingen "venstrehåndede" opdrættere derude, der sælger hvalpe for rå og forfald, og mange, der opnår en lab tror de får en rolig og stille hund uden for meget besvær. "Børn har så god til at forbinde med dyr." Så problemet er, at hunden er ofte børnenes legekammerater og alle de mentale træning og socialisering md andre hunde er ikke-eksisterende.
Vi var usikker på, hvad race vi vælger. Hæves med gyldne og skyldtes fast besluttet på at vælge det, men vi besluttede at nulstille os helt. Vi læse en række bøger om hunde, utallige udstillinger af alle former for løb og snakkede meget med andre, der havde en hund (herunder opdrættere.) Det tog os 4 år før vi besluttede labrador. Nogle vil sige "once retriever retriever altid" - og det kunne muligvis stemme. Men det mest vigtige ting at huske, når de vælger race, og hunde i almindelighed, er, at alle er forskellige! Labrador er ikke dette eller hint - men det er typisk for racen, at de er ved at udvikle dette eller hint. Alt er på dig som ejer, når det kommer til opdragelse, og hvad du vil have ud af din hund. Én ting er til avl, en anden ting er miljøet.

Så alle kan opleve de aggressive, dominerende eller nervøs Labradors jeg tvivler ikke et sekund - men kaster ligesom et andet blik på ejeren så :) Og lad ikke en dårlig oplevelse ødelægge hele din outlook på dette løb, som du kan hæve og træne til være helt awesome! De har det i dem, er det bare at bringe det bedste frem i enhver hund!
08.10.2012

minnu siger: Har en vidunderlig mand, der er tre år gammel. Kommer fra en lille svensk opprettog er min tredje retriver. Har fremragende funktionsegenskaber bevaret - det betyder en sikker, psyisk stærk og fleksibel hund.Er stædig, har brug for motion og stimulering for at trives. Endvidere har en ejer, der humorist risiko fornuft og endda til at klare en hund med aktiv adfærd og glede.Ikke en hund sofa arbejdende, men mennesker, der nyder at give hunden hvad den har brug for at trives.Det betyder ca 2 timer pr dag ture + + +.
08.10.2012

nor siger: En venninde til min sammensatte Boer har en dejlig sort Labrador, det har hun født et par uger siden, og det er 8 måneder gammel og vært aaverlatt meste faar sei selv. Her i Spanien vi lever VOR er mentaliteten hos hunner ærekrænkende forskellige end Norge. I dag da jeg tog mand i øret af mandlige ikke-LOD bet hanner i maj, og jeg fik raseri og loftsrum af mandlige ører. Har had Shefer under min oppveksk sort elgehund finskestover mm. Alldrig Jeg er blevet bidt. se faar May that aaverlater et barn til sei selv og begjynner opdragelse på 14 år. Er det muligt at få denne kvinde eller er det ved at blive sent. Denn maj lyder elendige og gaar egne veje va gør jeg vor stærke shell Dette reagerer, maj faar denne sertilfelle, glad råd
08.10.2012

dani siger: eeg kan modbevise dette, det er bare en overdrivelse. "Alle" Labradors er nice og støjsvagt, og faktisk ganske smart. Men som hos mennesker, er det en meget sjælden tilfælde, hvor laboratoriet er kendt for at pludselig "klik" og være aggressiv, som jeg bør sige igen, det er meget sjælden og er sandsynligvis kun en 1% chance. Min labrador er bare venlig og sød! : D
08.10.2012

re siger: Har været involveret i mange Labradors og de ​​har været helt fint undtagen én :)
Det afhænger af hundens ejer, hvordan tingene er.
Hvis du er meget positiv og ikke for stresset, så der er noget der.
For folk i dag er for det meste stresset, og det smitter af på hunden, nogle tilfælde, der ikke er helt som de skal, og der er en masse roadkill de havde det som meget unge hvalpe..
Jeg har holdt øje med en masse hunde, og Labrador jeg passer var rart, men var ikke helt som det burde, og det kunne ikke være sammen med andre hunde, men det var venlig overfor mig og ejeren.
Det kommer Assen man avl dem, og at de er "med" hele tiden, og de får den trim ordentligt..
De kan blive neurotisk, hvis de ikke er socialiseret.
Så det er med alle hunde.
De er meget sociale hunde efter hvad jeg har oplevet.
Håber dette var til nogen hjælp :)
Ikke alle er ligesom du kender :)
08.10.2012

glad hund siger: Jeg har nu labrador for tredje gang, har haft to sorte og har nu en chokolade brun. De er vidunderlige hunde, er jeg en socialrådgiver, og en af ​​disse, jeg brugte aktivt i mit job, det var den bedste miljømæssige arbejdstager i relation til både voksne og børn, var det ikke brug for så meget træning på dette, virkede det som om han forstod, hvad det hele gik videre. Alle hunde kan være aggressive mm, de fleste af alt dette afhænger af ejeren, ikke hunden. Det gælder også avlsforholdene, de tobenede har ødelagt meget der.
Min labrador har været helt fantastisk, men de havde også en god grooming, blirt elsket og respekteret og taget i betragtning. Hvis en hund skal have en tilstrækkelig forlade del, det er et valg man skal foretage en vil være hundeeier.Denne racen er dybest set en meget godmodig hund racen, er det op til ejeren og bringe det til at fortsætte med det. Jeg har også en masse, jeg kunne sige, men uygangspunktet er meget vigtigt, så ejeren skal lære lederrolle.
08.10.2012

glad hund siger: Labrador altid synes at være glade og tilfredse. Det har en rolig men meget energiske væsener og er kendt for at være meget kære mand. Racen betragtes også i blandt de racer, der er bedst kvalificeret til at være en god, solid familie hund for en familie med børn, men man må aldrig glemme, at labrador er et rovdyr. Racen er kendt for at være glad for mad og har brug for en masse motion for at trives og ikke være overvægtig. Som sådan også er behov mentale udfordringer ved at være harmonisk hund.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg tror labrador hunde er fantastisk på alle måder, og har tænkt på at få mig en. Indtrådt let skeptisk, når jeg kom på tværs af en fornyet undersøgelse på labrador retriver hvor de skriver, at det * brugt * at være en af ​​de sikreste og mest kærlige hunderacer, men det er ikke tilfældet længere. Nu Labrador neurotisk og hyperaktive, eller dominerende og aggressiv. Den rare temperament af en labrador, ikke længere kan tages for givet i henhold til artiklen. Det passer ikke på alle med det billede jeg har af laboratoriet. Kan nogen venligst aflive dette?
08.10.2012

lab siger: Labrador hunde er normalt meget glad for vand og er ofte dygtige svømmere. Desværre er de også uddannet i vandpytter og sådan, så man må forvente noget rengøring. Labrador genetiske disposition til hoftedysplasi (HD) og albuleddsartrose (AA). Mange mener også, at racens genetiske disposition til fedme. Ear øreeksem også forekomme, ligesom labrador er så glad for vand.
18.04.2012

labrador siger: Utroligt nok, har ikke navnet Labrador noget om oprindelsen at gøre. I dag er de fleste kynologer enige om, at racen stammer fra Newfoundland i Canada. Det var dog sin endelige form i begyndelsen af 1900-tallet, efter at det kom til Storbritannien. Den britiske krydsede også ind i andre racer. Formentlig nedstammer fra labrador såkaldte St. Johns hunde, der engang boede i Newfoundland.

Racen blev anerkendt af den Kennel Klub i 1903 og den første race klub, British Labrador Club, blev grundlagt i 1916. Det siges, at det burde have været en labrador (besøgende) i Trondheim, alt i 1908, men det var først efter anden verdenskrig, at nordmændene gjort en særlig interesse i racen. I dag er det dog en af vores mest populære tamhundraser.

Labrador Retriever er en kraftig og muskuløs, rektangulær krop med en bred ryg. Det er en stor og meget energisk hund. Skallen er forholdsvis bred, hængende ører og forholdsvis bred, kraftig hale og i bunden, af middel længde. Pelsen skal være kort og stram og uden rynker, og sammen med vandtæt underuld løsning. Coat farve er sort, eller gul lever-/sjokoladebrun. Gul farve kan variere fra creme til næsten reverød. En lille hvid plet på brystet er tilladt.

Hannerne er normalt 56-57 cm i skulderhøjde, mens kvinder er 54-56 cm høj. Vægten ligger fortrinsvis fra ca. 25-35 kg, afhængig af alder og type.

Der er stadig linier Labrador Retrievere, der er opdrættet primært i form af jagt. Dette er lidt mindre og mildere end de hunde, vi normalt ser, men skal ellers være ens. Det hævdes, at disse linjer ikke er så arvelig disposition til sygdom og fedme.

Labrador er en meget alsidig race, som er blevet meget populært på grund af sin venlige og stabil karakter. Det er en fremragende familiehund, men det er også en meget attraktiv brugshund. Racen som sådan er ofte brugt som førerhunde for blinde og svagsynede, hjælpehunde og terapi hunde. Det har også en meget veludviklet lugtesans, og er derfor ofte brugt som narkotika hunde og sporing.

Labrador altid synes at være glade og tilfredse. Det har en rolig men meget energisk karakter, og er kendt for at være meget menneskelig kærlighed. De kan være meget aktiv og er kendt for at bide som en hvalp, men vil være komfortabel som en voksen hund. Racen betragtes også i blandt de hunderacer, der er mest kvalificeret til at være en god og stabil familie hund for en familie med børn. Racen er kendt for at være glad for mad og brug for en masse motion for at trives og ikke være overvægtig. Som sådan også er behov mentale problemer ved at være en harmonisk hund.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Labrador retriever tror også at disse hunderacer var interessant.