Komondor

En Komondor skaber opmærksomhed, og nogle ville sige det ligner et får, andre, at det ligner en moppe af udseende. Men bag denne facade er en imponerende hund.

Komondor fotos

KomondorKomondor

Information om Komondor

Komondor Komondor temperament og opførsel: Denne hund race kan beskrives som en god hund, selv om det er modig, når husdyr, eller familien skal forsvares. Det er velegnet som en vagthund for husdyr og ejendom, og kan ikke nemt skræmme af udefrakommende, men forsvarer det som en familie.

Selv om det er en god familiehund, er meget skeptisk og hurtig vred ovenfor fremmede. Selv de, der er gode at læse hundens sprog vil have problemer med at se, hvornår en Komondor eventuellt vil angribe, nogle fordi den har dækket en stor del af ansigtet og på kroppen med en masse hår, og derfor er det ikke let at fortolke kropssprog, men også fordi det ikke viser kropssprog på lige fod med mange andre hunderacer.

Komondor ansøgning: Komondor er primært en fårehund, men bruges nu mere som en sportslig hundeudstillinger og agility .

Komondor udseende: Racen varierer 45-55 kg inden for racens standard, henholdsvis for kvinder og mænd. De kan blive op til 80 cm høj og har en rektangulær kroppsfassong.

Komodor ser lidt som et får, og lidt af en moppe, er mange menneskers første kommentar. På trods af en lidt sjovt at se, så skjuler mange kvaliteter i denne hund. Udseendet får det til at blænde dem i flok, men kan skræmme både en ulv pack og den store brune bjørn, når den bryder ud fra flokken med sin voldelige forsvarsinnstinkt til kvæg.

Komondor historie: Komondor har været en fast følgesvend og kollega til den ungarske hyrdehunde i hundreder af år. Passet husdyr og skræmt væk rovdyr med sine majestætiske udseende.

Komondor kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Komondor. Skriv en kommentar om hunderacen.

Minken siger: Har to Komondor er nu 7 måneder gammel. Hannen og hunnen fra Den Tjekkiske Republik fra Tyskland, og dem er ikke relateret. Det er skrevet om størrelsen ikke passer, kan Komondor mandlige være et godt stykke over 80 cm, og 75 kg er ikke uvalnlig. Komondor er sød, indtil de får denne foferdelige pels.
Det har pels, fordi de KSAL som får jeg tror (Sheepdog)
Når en bunke eller coyote hund vil hoppe ud af mængden og dræbe rovdyr.
Du ønsker en, klippe det (10000000 gange så sødt som) nødt til at være meget ubehageligt at gå rundt med pels.. nødt til at afveje et ton.. ikke at tale om snebolde om vinteren.. pels ikke er upraktisk no.
Komondor kommer fra Ungarn, hvor den vogte får.
Den lå i midten af ​​flokken.
Når en ulv eller noget kom til pluk et får Komondor sprang ud og angreb ulven.
Pelsen gør de ord, således at ulven ikke så det.

I dag kan du klippe pelsen.
08.10.2012

Jui komondor siger: Det er blevet antaget, at Komondor forfædre kom til Ungarn med magyarerne i slutningen af 800'erne, men dette kan være forkert. En anden teori er, at det kom med kumanerne (også kaldet vestlige kiptsjaker ) i 1200-tallet, da de flygtede vestpå fra Tyrkiet i et forsøg på at undgå den mongolske invasion. Faktisk er denne teori blevet styrket i den seneste tid, gennem arkæologiske fund af hunde fremstillet i bosættelser for kumanere. Resultaterne minder stærkt om den Komondor og Kuvasz, men dette kan endeligt bekræftes. Navnet Komondor (eller Komon-dor) blev fortolket som kumanernes hund András Horváth Pálóczi- i 1989, yderligere som styrker sidstnævnte teori.

Racen skal derfor formentlig betragtes som en efterkommer af de store hvide hunde, der udvandrede til Europa fra Asien gennem migration fra øst, men meget mere vides ikke om racens oprindelse.

Udseende, anatomi og fysik

Komondor er en kæmpe rektangel lidt stor hund race med en meget karakteristisk ren hvid pels. Hele kroppen er dækket med rigeligt lange, blonde-lignende eller moppe pelsbehåring, der er 20-27 cm lang på terrænet, 15-22 cm på ryggen og over skuldrene og langs siderne af brystet og 10-18 cm lange på hovedet, halsen og ned lemmmene. Faner er grov i konsistens og sammentvinnet i lange strimler lisselignende hvilket i sig selv ikke bør fusionere med hinanden. Underulden er tyndt og uldent. Håret må ikke børste, men kun "ryddet / separeret" med fingrene. Adskil ikke starte ud med i 8 måneder. Det skal ikke vaskes mere end højst to gange om året.

Hannerne er omkring 80 inches i skulderhøjde og vejer som 50-60 kg, er kvinder omkring 70 cm høj og vejer som 40-50 kg.

Anvendelse

Komondor er en god vagthund og vagthund af natur. Til højre er også en meget god familie hunde og pak hunde og slædehund eller udstillingshund.

Lynne og adfærd

Komondor er en hund til avancerede studerende. Dette er ikke en hund, men det er både loyal og hengiven ejer og bør være forsigtige omkring børn. Det kræver en masse plads og motion for at trives, og kan være både territoriale og dominerende.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Komondor tror også at disse hunderacer var interessant.