Kleiner munsterlander

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Kleiner munsterlander hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Kleiner munsterlander.

Kleiner munsterlander fotos

Kleiner munsterlander

Kleiner munsterlander kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Kleiner munsterlander. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Jeg har den bedste ven i stolen Ved siden af mig nu! Bedste hunderace, som er på lange ture i skoven og på bjerget, Og hvem ville kravle under dynen, og de krøller op ved foden. Smart hunde, og verdens bedste turkammerat, især hvis dem løs.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Kleiner Münsterländer er en dejlig hund. Jeg har en selv, der er kort i benene og fedt omkring maven. Hun er ekstremt kraftfuld og får 3-4 dages lange ture. Kleiner munsterlender er en hund, de kan ikke klare sig uden. De er kjemepesosiale og elsker at blive nusset. De er glade og indbydende, det er umuligt ikke at elske dem. Med en kleiner munsterlender've fik en meget god jagthund og ikke mindst verdens bedste følgesvend.
2009/06/23

Boffa siger: Er rejst med dem at klare sig uden mig. nu har en tæve i 5 år. er nemme at træne, meget energisk der, at stille inde. Normalt træner vi arbejder hunde, agility og tricks. En hund, der er kendt for at ligge ved foden af ​​ejerne (som mine gør i øjeblikket), når Kleiner munsterlender, altid kleiner munsterlender.
2011/05/21

Ebba siger: Den lille hund med det store hjerte, bedste kammerat du kan tænke på.
21/06/2011

Hebe siger: En svær, men utrolig charmerende hund. Stor aktivitet behov. Fremragende tur og god ven til både dressur ig agility. Selv om det er en jagthund, er mindst lige så min mor Dalt, at han aldrig er langt væk - ikke noget problem med løs :)
2012/01/14

Camilla siger: Men de er ikke i stand til at købe, hvis du ikke skaber fuld af rifler
Brande er ikke dyr, men elsker denne hund racen
22/02/2012
08.10.2012

Kleiner Münsterländer siger: Kleiner Münsterländer er en indfødt tysk jagthund race. Münsterländer blev introduceret til Norge i begyndelsen af 1960-erne. De første år var primært Kleiner Münsterländer taget i, og det er først efter dette, at racen har bredt sig som jagthund i Norge. Racen er stadig en af de mindste opretstående fugl hunde -racer i landet. Siden midten af 1980'erne begyndte at nogle også tages Grosser Münsterländer, og i de seneste år, gjort flere individer af denne race sit præg på både lavlandet, skov fugle og bjergene prøver.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Kleiner munsterlander tror også at disse hunderacer var interessant.