Kishu hund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Kishu hund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Kishu hund.

Kishu hund fotos

Kishu hund

Kishu hund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Kishu hund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Mina kishu hunde siger: Kishu hund minder mig om en husky hund i billedet. Ifølge kilder på internettet, er det en fed, sikker og meget opmærksom hund. Har du brug for en klar og ubestridelig leder og bør behandles med en fast hånd og tålmodighed. Tydeligt utehund, men det har også gode egenskaber som en familiehund... Brug en masse motion for at trives.
Minder mig om den sibiriske husky i adfærd fra hvad jeg har læst, alle, der kan bekræfte dette? Vil du vide mere om racen og private avlere.

Jeg har en Kishu hund! Importeret fra en opdrætter i USA. Det er muligvis den eneste Kishu hvad jeg har hørt. Er der andre, der har denne hund racen?
Kishu er en japansk jagthund til store spil og bjørne, men er også en utrolig dejlig familiehund.
Hunden er utrolig sjælden i Norge, men jeg ved, at der er nogle kopier. Efter min mening burde den have været meget mere. Men faktisk er der ingen opdrættere i Norge, som jeg kender, så muligheden er faktisk at importere.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Denne hund kommer fra Wakayama og Mie præfekturet på øen Kyushu i det sydlige Japan, hvor. Det er næsten umuligt at være sikker på, om oprindelsen af denne hund, som mange mener kan have været noget mere end 3000 år siden. Det vurderes, at den japanske indfødte jæger store spil. Det har en række fælles træk med Hokkaido, men er mere rektangulær form, og (efter 1934) skal være ensfarvet. Inden da, kan det få markeringer i både røde, sesam, og brindlet farvet. Racen er en fremragende vagthund og en god slædehund.

Udseende, anatomi og fysik

Kishu er en mellemstor, fast, ædle og hurtig angriber hund, men livlige bevægelser. Det har en lang, effektiv fysik. Kraftig hals uden løshud og udtalt skuldre. En noget fremtrædende bryst og brystet dybt. Buklinjen er gemt, og bagsiden linje er lige og fast. Muskuløse ben og knogler. Meget kompakte, godt rundede poter. Halen er sat højt, tyk og bæres over ryggen, enten i en bue eller krøllet. Hovedet er kileformet, næsten revelignende og skallen bred og flad med en tydeligt markeret stop. Næse lige, kraftige kæber og stramme læber.

Pelsen er tæt, kort, lige og stiv. Lidt længere på halen. Underulden er tæt og blød. Farven skal være ensfarvet hvid (mest almindelige), rød sesam farve (rødbrun med sorte hår ender).

Hanhunde normalt måler 49-55 cm høje i skulderen og vejer normalt 20-25 kg. Hunnerne måler 43-49 cm generelt høje i skulderen og vejer normalt 17 til 23 kg.

Anvendelse

Kishu er en typisk brugshund, herunder en meget god storvildtjagt hund, vagthunde og udkast til hunde. Det er kendt at have meget god sense orientering.

Lynne og adfærd

Kishu er modig, selvsikker og meget opmærksom hund. Det kræver et klart og indiskutabelt leder og bør trænes med en fast hånd og tålmodighed. Racen må siges at være en udpræget utehund, men det har også gode egenskaber som en familiehund. Den er aktiv og har brug for masser af motion for at trives.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Kishu hund tror også at disse hunderacer var interessant.