Karelsk bjørnehund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Karelsk bjørnehund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Karelsk bjørnehund.

Karelsk bjørnehund fotos

Karelsk bjørnehund

Karelsk bjørnehund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Karelsk bjørnehund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hanne siger: Vi har en mandlig bas af racen Karelsk Bjørnehund. Han er meget typisk for hans race, stædig og egensindig. Han er en fabelagtig jagthund, og lagde hele sin sjæl til næsen og sporet.
Dette er ingen novice hund, da det kræver en god forståelse af sådanne hunde poter. Han er vi aldrig aggressive, aldrig hørt ham mumle, ingen af ​​de "tilfældige" hvalpe han resultater blev sammenlignet med katten, vores tæve eller vores niece i 4 år. Han er loyal, men meget "glemsom", som jagthunde i almindelighed.
Disse hunde ører lukker hurtigt, når de får snus i noget, f.eks. en mus, elg eller måske en anden hund. Ellers er de de bedste, selv om de kan virke lidt barsk.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en karelere i 7 måneder. Er en meget nice familie og social hund, der går godt med vores sorte elkhound. Ingen mangel på advarsler, når vi skulle købe karelere, men nu har han charmeret alle de "skeptikerne" i forliset.
Han elsker mennesker og spille med alle de hunde, der kommer i vejen for ham. Men er imponeret over, hvor rolig han er. Går godt i "teenage" i sidste ende så derefter se, om fordi dressur er :-).Du må ikke have en hund i et skab, uanset størrelse og temperament.
Jeg har selv en karelere, men han er blandet med Spetz... der er ingen leder efter ham, både udseende og temperament til karelern.Han får 4 år i foråret, super kid... han er sindssyg art og leken.Men Én ting kan jeg sige, jeg var nødt til at kastrere ham, da han var lidt over året... han ofte op til ballade med andre hunde, og jeg kan ikke have det, når jeg har mange venner med hund.Men efter at kaste gøre var han en ny dreng, larmer... ALDRIG kommer sammen med alle hunde og andre dyr, venlige til børn, ikke så glad for hustle... når han går, men han har ret til at... have flere hunde med os gåtur han tager mere end en tur på alone :) Altid på vagt er han, og let lært. Men jeg har aldrig få mig en lignende løb igen, modig race... men heldigvis jeg er sej for mig.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Karelsk Bjørnehund er en fremragende familiehund.
Di er meget stille ro til svag til børn.
Jeg har haft en tæve af denne race for nogle år tilbage, ville gerne have mig en ny,
Kareler.De er meget god elgjagt tur en go åer kammerat.Jeg er alene at have en ny hund.
Jeg er ikke i tvivl om, hvilken hund det skal være.
Valget er simpelt Karelsk Bjørnehund valg.
2009/01/01

Bjørn siger: Disse er store og imponerende hunde. Karelsk Bjørnehund er uafhængig, modig og flittige, men mere asocial i deres adfærd. Det kan være aggressiv og er en god vagthund. Disse hunde kræver masser af motion og er ikke en hund, du bør have i et skab.
2009/10/02

Silje siger: Hej

Jeg købte min Karelsk Bjørnehund i 1992, og det var 15 år!
dette var min første hund, jeg var nødt til at vise, hvad jeg gik til, jeg havde aldrig valgt denne race. Jeg var 15 og troede, det var soooo søøøøt.... (Madness)
Men når det er sagt, det var en hund, der var stabil og sikker på sig selv. (Til tider meget tillidsfulde i sig selv!) Var aldrig aggressiv over for mennesker, kunne forlade ham til nogen, kendt eller ukendt spillet nogen rolle kun han havde folk omkring ham. Han hadede at være alene og "levet" i bilen, når jeg var på arbejde, sommer og vinter, og trivedes på det. var stille i huset, og han spillede ikke meget, ikke engang som hvalp. Da jeg kastede pinde på ham, han kiggede på mig med en dum udseende... Oh fortsatte sin snooping i hans tempo.
Det var negativ med ham, var, at med andre hanhunde var resistente SLOSSKAMP til hans kamp med den anden hund gav op.
Men han var en dundrende god jagt på elg, bare fantastisk! (Jeg kan ikke jage, så når han stolt bragte elgen til mig, var jeg rædselsslagen)
Så jeg kan sige fra personlig erfaring:
* Flot hund
* Tillid til sig selv
* Meget stædig!
* Virkelig nemt at lære ", men kan ikke bære at se det."
Kan lide at være sammen med folk deres
* Ikke god vagthund (Vov kun andre hunde)
* Blev brugt til børn i alle aldre og var super godt!

Men min hund var bedst af alle.
Miss Antanas
2009/09/21

kai sagde: hey

gad vide om der er nogen Saam kender naan landmænd i det nordlige Norge for Karelsk bkørne hund?
08.10.2012

Ina siger: Oprindelsen af det Karelske Bjørnehund er uvist, men det betragtes som en nær slægtning af den russisk-europæiske Laika. Sandsynligvis er det også relateret til jämthund. Den stammer sandsynligvis i Karelen i løbet af 1800-tallet, det område, der ligger på begge sider af den finsk-russiske grænse nord for St. Petersborg. Nogle hævder, at det har de blodlinier fra det såkaldte utchakhunder, en type af russiske gårdhund.

Det anslås, at racen blev renavlet fra begyndelsen af 1900-tallet og indtil slutningen af 1930'erne. Det har således fået sin endelige form i relativt moderne tid. I 1960'erne, har den race af stærke afkast, men det steg igen siden da. Racen er ikke særlig populær udenfor Karelen, Sverige og Norge.

Racen blev oprindeligt brugt til jagt elg, senere også på jagt efter bjørne og andre store spil. FCI anerkendte racen i 1946.

Udseende, anatomi og fysik

Karelsk Bjørnehund er kompakt, indbygget og noget længere end høj. Kroppen er fast og muskuløs. Bystkassen rummelig og dyb, og tilbage glat og lige. Kraftig hals. Kileformet hoved med bred skalle og et tydeligt markeret stop. Kraftfuld og dybt næseparti med tynde læber. Skarpe, medium, opretstående ører, der er let afrundede. Halen er medium længde og høj medarbejdertilfredshed. Den bæres oprullet over ryggen. Muskuløs stærke knogler, som ender i nogle kompakte afrundede poter med pels-klædte sider.

Pelsen er lige og stiv. Lidt længere rundt om halsen. Tilbage og langs bagsiden af ​​lår og undersiden af ​​halen Underulden er blød og tæt. Farven er sort med mat rødbrun cirkulation, forårsaget af underuld. Hvide pletter eller markeringer på hoved, hals, bryst, mave og ben.

Hannerne er normalt omkring. 54-60 cm i skulder højde og vægt er normalt omkring 25-28 kg. Hunnerne er normalt omkring. 49-55 cm i skulder højde og vægt er normalt omkring 22-25 kg.

Anvendelse

Karelsk Bjørnehund er en glimrende brugshund, især da hound store spil. Den har en meget veludviklet lugtesans, at den bruger en aktiv og energisk, når den jager. Det har også gode egenskaber som en vagthund.

Lynne og adfærd

Karelske bjørne hunde ikke skiller sig ud især som en familie hund, selvom det er både loyal og rolig. Det er meget selvstændig, modig og ivrig, men lidt mærkeligt, næsten antisocial i deres adfærd. Det kan være aggressive, og aldrig bør fremmes i den retning, selv om det er en god vagthund. Det er dårligt egnet som en slædehund og gårdhund. Racen kræver en meget klar og indiskutabel leder, og tidlig og streng, men ingen hård træning. Det skal også få masser af motion og bør ikke blive fanget, men snarere at gå i en stor udendørs hundekennel.
18.04.2012

Karelsk Bjørnehund siger: Karelsk Bjørnehund er en mellemstor hund, der tilhører spidshundefamilien

Den karelske bjørnehund er sort med hvid aftegning i ansigt, på bryst og bug, og tit med hvid halespids. Den er vagtsom og selvstændig, men kan alligevel være en venlig familiehund, der imidlertid ikke altid er helt nem at opdrage.

Racen stammer fra Karelen på grænsen mellem Finland og Rusland, hvor den blev avlet i 1800-tallet.
08.03.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Karelsk bjørnehund tror også at disse hunderacer var interessant.