Japansk spisshund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Japansk spisshund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Japansk spisshund.

Japansk spisshund fotos

Japansk spisshund

Japansk spisshund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Japansk spisshund. Skriv en kommentar om hunderacen.

spids siger: Jeg har længe ville have en hund! Og da jeg så den Japanske Spids og læse om det, så jeg var forelsket! I juli Jeg vil købe mig en :) Så hvis nogen har nogen til salg omkring det tidspunkt ville det have været fantastisk!
08.10.2012

Japansk spids siger: Kind og venlig hund. Ligesom god at køre, lære nemt. Meget glad, når ejerne kommer hjem efter at den har været alene nogle timer.Så praktisk talt aldrig syk.Grei at bringe på ferie eller besøg. Barks en masse, men dette kan reduceres ved oppdragelse.Varm pels, der kan være lidt besværligt i sommeren, men lige stor på kold vinterdager.Snøst en del af de perioder, kan pelsen derefter trækkes i stor dotter.Selvrensende pels vasket og børstet lejlighedsvis.

En Japanske Spids er prisen på 10 - 11 000, - danske kroner som en hvalp. Kan en ung / voksen, der har brug for et nyt hjem, så har de en tendens til at være lidt mere overkommelig.
Det er ikke en dårlig idé at kontakte racen klubben at se om der er nogen, der har hvalpe til salg, eller få mere information om racen.

Jeg har haft tre Japanske Spids for nu, men den ældste på 11 år fik livmorbetenelse reelle t og var fattigere, så muligheden for mig var drabet på hendes alder. Min erfaring med denne race er rolig, let og opdræt, kan højst have, venlige og lydige. Mine hunde gø en smule, når folk kommer, men giver hurtigt. De har tyk pels, men hvis du er god til og børste dem, når de kaster, så først og fremmest forhindrer for meget hår i huset.

Japanske Spids vil altid være i min familie er helt forelsket i denne race!

Jeg vil virkelig gerne en japansk spidshund? Jeg er 11 år gammel og bor sammen med min mor i en duplex, E er dumt og få Japanske Spids når
? (Dette kan ikke have erfaring, men...)

Har en japansk kvinde, 4 år gammel (fik hendes to år siden), og hun er verdens mest velsmagende! ALLE falder for hende, både udseende og temperament. Hun er utroligt venlige og villige til at lære (den super agility), aldrig gøer (kun en lille boff i mellem), og altid forblive tæt på mig.
Kunne ikke har bedt om en bedre hund, og bør altid have denne race i familien! Anbefales virkelig den stærkeste!
08.10.2012

Dina siger: Hypoallergen hund ;) har to ;) Jeg har en Japanske Spids hvalp til salg. det er en tæve, og hun er klar til levering nu.
hundeelsker siger: Hvor mange gange om ugen / måned... bør børste dine tænder på en japansk spidshund? er den samme for alle hunde, eller det har noget at gøre med race, hvor ofte du ønsker at rense dem? Har virkelig ønsker en hund. Så efter en Pomeranian indtil denne dukkede op. Meget mere perfekt størrelse til det..Jeg har en Japanske Spids mand, der er 8 år gammel, lydig, venlig, elsker familie, hoppe og hoppe og klynkende når kendte mennesker kommer på besøg. Den kan lide at gå vandreture i al slags vejr, gøen, når det ringer på døren, elsker at løbe efter kaste legetøj er meget glad for katte, men trækker når katten skyder ryg, er det klogt og forstår, når jeg taler, anbefale det til nye hundeejere
Jeg vil have en japansk spidshund, da vi har brug for en masse ture og underholdning
Jeg ELSKER RACEN godt kig
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg vil købe en hund, men har aldrig haft hund før. Er dette en god hund til at begynde med? Der er meget snak pænt her, men du har glemt en vigtig ting. Når jeg går med min 2 år gamle tæve, det stopper, når den ønsker en røv og vil ikke fortsætte. Den konstante træk til venstre, så min venstre skulder er konstant anspændt. Det er også dominerende for begyndere, da det kræver en konsekvent og fast hånd. Hver gang det har været ude for at lufte den springer som om besat når vi får det.
Hvad har jeg gjort forkert? Jeg elsker racen! Japanske Spids er vidunderlig! Signe: Jeg er ikke sikker på, om du har gjort noget forkert, men min hund er ikke sådan, og jeg har haft 3 Japanske Spids før og ingen af ​​dem var ligesom at enten.. Men der vil være ANPA dispersion af hunden. Anbefal alle til at købe en hund! Koster lidt meget, men du får masser af kærlighed! Hej jeg er 12 år gammel og har en Shiba :-) dejlig hund, men lidt underligt, men også lidt ensom, så jeg vil have en Japanske Spids tæve ;-) men da jeg er lidt usikker på andre hunde, er det en dejlig hund, der kan linke en vens band mellem min tæve og selv :-) håber på svar. Regards nysgerrig 12åring:-D
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en Japanske Spids hvalp på 5 måneder. Har en Pomeranian også for 5 år. Disse er meget rart sammen, have bestisser. Japanerne er venlige, smukke og villige til at lære. Det er langt mindre stædig end Pommer, Ingen tegn på aggressive, men utroligt glad og lykkelig ejere. Gotta komme i gang på turen. Men tænk grundigt, før købet. Det er ikke noget, man bare kan lægge væk, når du ønsker noget. Mine hunde er mine børn! Endnu hunde. Er meget glad for dem, her dem, hvor jeg er. Dette er en multi-årigt projekt, når de har lan liv.. Du er nødt til at give 100%, og du får 200% tilbage Jeg voksede op setter, men for tre år siden fik jeg en japansk spidshund. Hun er min bedste støtte og kammeratskab. Fik syge i 7 år siden! Da jeg var syg og havde brug for nogen, der kunne få mig ud af huset og seng. Jeg fik min Japanske Spids af gode venner! Min hund er trænet til at være en følgesvend hund (Services) bruger et halvt år for hende at blive godkendt! Min Japanske Spids er med mig overalt! Diva fik to dejlige Japanske Spids hvalpe d. 20. maj! De var dejlige. Det er også en stor følgesvend og meget robust og lærevilig race! Alle kender den forventede levetid for Japanske Spids? Vil muligvis overtage syv år gammel tæve, men er lidet kendt interissert det kun har et år eller to til at gå...
siger: Det kan leve op til 15 år. Min Japanske Spids var femten år og fire måneder :-)
Så det er bare at tage det :-) Husk at til vetrinær en gang om året så!

Pige, der vil have en hund! siger: Hvor længe gåture kan en Japanske Spids gå? Den er velegnet til vandreture? Og det er meget hurtigt opbrugt? Synes de er absolut gorgeous!
Til den pige, der vil have hund: det er så, at ejeren er!
Jeg har selv en Japanske Spids, der slutter sig de lange og krævende vandreture to gange om ugen :-)
Pige der har lyst hunden siger: Jeg er en pige på 15, næsten 16 år og overvejer at købe en Japanske Spids for mine egne penge, men jeg bor stadig hjemme.. Köster disse hunde meget? Jeg føler mig som en hund familie kan få i bjergene, men også en hund, der kan ligge på skødet. Er denne hund for mig? Og er der nogen kender nogen berømte opdrættere, som jeg kan købe fra?
Piger, der har lyst til hund: Og hvem skal hunden, når du er på gymnasialt? Forældre? Eller har du det med dig?
Mange blandinger med Japanske Spids er billigere. Har en selv :-)
Men Japanske Spids er en dejlig lille hund, der kan gø meget. Pelsen er skittavstøtende (Vil ikke let beskidt) og kan græsset to til tre gange om ugen. Japanske Spids kan mageligt køre med dig og deltag i bjergene. Aktiv hund. Anbefales mindst en halv times motion hver dag.
Men det vigtigste af alt om at få en japansk spidshund. Det kommer til at elske dig, og gøre alt for dig, og du skal have masser af tid til det :-) Meget nem hund at leve op til måske 15-16. Vid, at en god opdrætter, bamse slukket eller freddy gård, noget :) år :-) Held og lykke!Hej, jeg er en pige på tolv år. Jeg har aldrig haft en hund, men jeg virkelig ønsker en. Jeg har læst en masse bøger og regnet ud, hvad det vil koste. Vi bor i et stort hus med plads nok. Jeg har også masser af plads i rummet. Jeg går til sport to gange om ugen, så jeg tror jeg har tid. Min tante har en japansk spidshund, og det er så lydig! Jeg har lært en masse fra hende. Far siger, at han ikke har tid til hunde, men det har jeg. Jeg har talt med ham om prisen og jeg tror, ​​at han troede, det var bare OK. Men jeg er lidt usikker på, om jeg handler. Jeg ønsker det bedste for din hund.
08.10.2012

Tina siger: Nogle hævder, at denne lille hund skal nedstammer fra den store og magtfulde samojedhunden, men det næppe betyder korrekt. Japanske Spids er en moderne hund, skabt i Japan et godt stykke ind i 1900-tallet. Tyske Spids er meget sandsynligt oprindelsen af racen, der blev anerkendt som en særskilt løb i Japan lige efter Anden Verdenskrig. Småhundpreget formentlig stammer fra den såkaldte Pomeranian. Race standard er fra 1948 og er stadig gyldig.

Den første tyske Spitzer (hvid grosspitz ) blev bragt til Japan i 1920 via Sibirien i Rusland og det nordlige Kina. Fra i 1925 - en 936 antallet af sådanne hvide hunde importeret til Japan fra lande som Canada, USA, Australien og Kina. Racen blev anerkendt af FCI i 1964, og er meget populært i Skandinavien. Den første Japanske Spids blev registreret i Norge i 1973, og racen klubben blev dannet her i 1979.

Udseende, anatomi og fysik

Hvalp

Japanske Spids er lille og giver en afbalanceret og harmonisk udtryk. Forholdet mellem skulderhøjde og kropslængde skal være 10:11. Det har en tilspidset næseparti, trekantede og opretstående ører og rigt behængte hale er sat højt, og bæres over ryggen. Hoved størrelse i harmoni med kroppen, moderat bredt og afrundet. Den bageste del af kraniet er bredt og giver det en typisk spidshund udseende. Medium størrelse, mandelformede, let skråtstillede og mørke øjne.

Pelsen er luksuriøse og ren hvid. Coat ren og strittende. Underulden er kort, blød og tæt. Pelsen er korthåret på næseparti, ørerne, forbenene og neden for haseleddet. Resten skal dækkes med rigelig langt hår, især fra halsen til skuldrene. og forbryst danner en smuk pels krave. Desuden bør halen være dækket med lange hår i rigelige mængder. Skulderhøjde er ca. 30-38 cm for hanner, hunner noget mindre. Vægten er ca. 6 kg i unge individer, til ca. 12 kg af den største.

Japanske Spids er en handy og lille hund, særdeles velegnet som familiehund, men som også har arbejdet hund kvaliteter som vagthund og inden for forskellige former for hundesport. Det er også blevet en meget populær udstillingshund i mange lande. Racen er velegnet også meget god til agility.

Japanske Spids er hurtig, adræt og handy i størrelse. Det er livlig og opvakt, munter og modig. Det kræver klare grænser for ikke at dominere deres ejere. Racen kan være mistroisk over for fremmede.

Racen kræver mindre pleje end de fleste måske tror. Pelsen er skittavstøtende og forbliver ren og hvid for længe. Racen har lidt sygdom og betragtes som en meget sund race. Den bedste race af den Japanske Spids er i Skandinavien, Norge og Sverige i særdeleshed.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Japansk spisshund tror også at disse hunderacer var interessant.