Italiensk mynde

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Italiensk mynde hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Italiensk mynde.

Italiensk mynde fotos

Italiensk mynde

Italiensk mynde kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Italiensk mynde. Skriv en kommentar om hunderacen.

italiensk mynde siger: Hunden er den perfekte følgesvend, som det kan gå i timevis i træk, men er også tilfreds med korte ture. På grund af den korte pels det ofte fryser om vinteren og behov sweater. Men den korte pels har andre fordele, såsom racen ikke lugter af hunde, og det er allergi sikkert og røytefri. På den negative side, er de svære at få stureren især om vinteren. Selvom hun ved, det er forkert at tisse inde huder det, så det er ikke opdaget med det samme. Det er også tisse på deres forpoter på grund af racens særlige anatomi. Hunde er meget sociale og elsker cuddles og oppmerksomhet.Den er børnevenlig og en perfekt byhund med et godt temperament.
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Italiensk greyhound er ikke røytefri eller overfølsomhed sikker, men det kaster ikke mindre - eller det synes så fordi. de korte hår denne fælde. Det er muligt, at hvis du er allergiske symptomer vil være noget mindre med en italiensk, men jeg har en mor, der reagerer virkelig på min tæve. Min hund har reageret meget positivt og stolt / glad for, at jeg rose hende til skyerne hver gang hun defecates udenfor uanset vejret. Samtidig siger jeg "gå tisse", når hun gik, så hun kender sammenhængen, og ved hvad hun vil. Nu har hun ikke gjort fra dig inde i lang, da stolthed hende virkelig har hjulpet.
Jeg har en greyhound mix. Svarende til de fleste myndigheder i udseende og adfærd. Men det er myndighederne, der skal gø. Fik at vide det i dag. Hun virkelig har lyst til at gø. Arbejde hver dag med det, hun er 7 år gammel og jeg har haft hende nu i 2,5 måneder. ;)

Italiensk mynde er små og tynde, men jeg tror nogle gange, de kan flyve. De følger, så de ikke tager nogle fede spring. Ellers min greyhound meget kælen. Han elskede varmen og havde en permanent plads i tabellen, den varme ovn. De elsker at være aktiv og køre, men er ikke så glad for sne og kulde.
Den kaster lidt eller intet. Mistede min lille IM i et stykke tid og virkelig savne hende! Havde også problemer med at få hende til at tisse udenfor, men til sidst lærte hun at bruge en tisse boksen og derefter i løbet af natten :-) Det bedste, hun gjorde, var at kæle under tæppet med sin familie. Problemet med denne race er, at de nemt kan skæres. Det skete for min lille hjerteknuser. Vi forsøgte at redde hende, men det var for kompliceret brud.
Det er et løb, jeg anbefaler, men sørg for at få en god forsikring på hunden. Du får brug for det. Myndighederne er meget sensetiv smerten, så de har oftere en tur til dyrlægen end andre hunderacer.. Jeg har en IM i næsten 5 år. Alle taler om det er så svært at få husrene. Enten min hund specielle lys eller på anden måde vanskeligt.
Han var fuldstændig husren efter 3 uger. Har haft en ulykke efter det. Han havde diarré og jeg var på arbejde, så han havde ikke noget valg lysestager. Han har kun været til dyrlægen (undtagen vacciner) 2 gange til det derefter med det samme "sygdom", der nu ikke synes at være en "sygdom, men brugen af ​​hunde i avl, som ikke skulle have været anvendt. Han har været en arvelig defekt :-( Men at leve godt end så lenge.Min IM er stor, så han aldrig blev brugt til at vise, når han er på 48 cm høj. hærligere Men en hund vil jeg nok kigge længe. Han kaster på nogle venner, der er alergisk reagerer lidt på ham, så der er ingen allergi fri hund, mange hævder. Men allergivenlige, fordi de ikke reagerer på samme måde som med andre hunde. ville ikke bytte ham væk til noget i verden, men er nok min sidste IM, når jeg er bange Jeg har tænkt mig at ligne det samme med min næste, jeg har nu
08.10.2012

Murri siger: Racens oprindelse og oprindelsesland anses for at være Italien, hvor det ofte omtalt som den lille italienske mynde. Racen kan have rødder, der småvokst autoritet fra mere end 2000 år siden, men dette kan dokumenteres. Sandsynligvis den er opstået i og omkring grænseområderne mellem det gamle Grækenland og Tyrkiet, der styrker teorien om, at disse hunde stammer fra Orienten. Mange tror, ​​at småvokste hunde kan være kilden, men det er ikke sikker viden.

Denne lille hund er kendt fra utallige historiske malerier, hvor det ofte danner en dokorativt element, ofte forbundet med adelen og de ​​rige i form af en kvindes portræt. Disse hunde vil, blandt andet, har været ledsagere for de kongelige som Frederik den Store af Preussen, Katarina den Store af Rusland og dronning Victoria af England.

Den nuværende version er skabt af Continental opdrættere, med vægt på italienske, østrigske og tyske linjer. Racen blev først anerkendt af American Kennel Club i 1886. Som myndighed er mediet populær, også i Norge.

Udseende, anatomi og fysik

Hunden er kort hår, lange ben og firkantede, og ligner en greyhound i miniature. Pelsen kan være sort, grå, skifergrå eller gul (isablla) i alle nuancer. Hvidt er tilladt på bryst og poter.

Dette er en livlig og yndefuld hund og lynhurtig - en typisk myndighed i alle måder, som er godt på sine egne fødder. Dens let berøring og manglende dværg hund Tryk på billedet af yndefuld elegance, næsten perfekt.

Anvendelse

I Frankrig og Tyskland er blevet brugt til at avle sikkerhed jagt små spil, ofte med jagt falke. De hunde, på trods af sin størrelse, være dygtige jagthunde i dag. Ingen kender racen oprindeligt blev avlet til jagt eller sociale formål, men det blev formentlig brugt til begge dele. I dag er det først og fremmest en meget handy familiehund, men den har også en række kvaliteter i en hund sport. Det er også ofte ses som en udstillingshund.

Lynne og adfærd

Det kan være lidt reserveret overfor fremmede og dragter kan være dårligt for familier med små børn, hvis de ikke har haft tid til at lære at respektere hunde. Hunde anses for at være både venlig og tålmodig, også med børn, så det er nok den mest skrøbelige anatomi hunden at gøre. Nogle ejere beskytte disse hunde, men de har det godt med andre hunde.
18.04.2012