Irsk ulvehund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Irsk ulvehund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Irsk ulvehund.

Irsk ulvehund fotos

Irsk ulvehundIrsk ulvehund

Irsk ulvehund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Irsk ulvehund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Irsk ulvehund siger: Jeg elsker mig fuldstændigt i disse hunde og tænke kraftigt at gå til at erhverve én.
Mit spørgsmål er, kan disse hunde trives i byen? Det bliver til at bo i 70 kvm lejlighed. Du ulvehund ejere, tror du det vil gå godt eller hund har brug for et større hus? (Hunden vil naturligvis blive sendt hver dag). Er så utroligt usikre. Jeg tror jeg skal skaffe mig en irsk ulvehund. Digger racen. Men gøende race meget? Røyter partiet? Nej det gør ikke gø meget, meget lidt. Har haft fem Irsk Ulvehund selv og ingen gøen om. ROYER dem? Nej det gør ikke kaste så meget, bare børste det et par gange om ugen, så hold det op ;)
Ulvehunden godt vil sandsynligvis trives i en lejlighed, da det er så stille, føler en Leonberger, som bor i en lejlighed og nyde fremragende.
Men hunden vil trives sefølelig meget bedre i et hus, men lejligheden er nok fint.

Har selv haft fem Irsk Ulvehund, men opholder sig på gården ;-)
08.10.2012

perle siger: Irsk Ulvehund, lidt pelspleje, gennem børstning en gang om ugen, uanset om det er plukket på en udstilling, hvis ikke den store charmerende med "langhåret" sitt.Lærer let, men gør det kun hvis ret derefter og der...
Inerti er ikke meget plads til at have en "ulv", er super rolig indeni, er et sted, spadseretur afslappet til det næste sted og afregner dér. Utrolig blid med alt og alle, bare gode intentioner....
Lost min ordre 13 dage siden, savnede er lige så stor som hans personlighed var.... Han var næsten 9 år.

Hav en dejlig, venlig irsk ulvehund tæve, der er 1 1/2 år. Min situation er virkelig ændret i disse dage, og jeg ved ikke, om jeg vil være i stand til at give pigen alt, hvad hun har brug for længere. Hun er lidt forsigtig med fremmede, især mænd, men bare brug for lidt tid. Jeg er meget splittet i to retninger nu.. Mit ego vil ikke have mig til at lade hende flytte, men mit hjerte siger, at der kan være en anden derude, der kan give denne hund et bedre liv nu. Det er ikke nemt! Mange tanker, få svar.. er det rigtigt at flytte en hund, der er lidt forsigtig med dem? Hvordan kunne jeg være jævnt fordelt sikker på at jeg fandt den "rigtige" ejer? Det er i det mindste en hund, der ikke bør omfordeles ligeligt fordelt over hele igen! Nogen derude har erfaring med udflytning af denne race? Prøver bare at finde en løsning nu, er den rigtige for min pige, og sætter pris på tips og råd!
Jeg har længe haft meget lyst til en Irsk Ulvehund. Plan og den måde, man kan købe i en lang periode, da jeg ikke tror, ​​man skal tage let på indkøb af hund. Hvis du stadig er interesseret i at omplasering din hund måske kan vi snakke om mail?
Hej, har du en Irsk Ulvehund, som har brug for en ny hjem?
Jeg er en voksen kvinde, der har været involveret flytter og familiepleje i mange år. Nu har jeg skåret lidt ned og koncentrere sig mere om min egen hunde :) Så ønsket om en ulvehund igen! Vi havde en på gården her før, og jeg har altid vidst, at jeg ville have en senere, og nu føler jeg, at tiden er inde :) Vi har et stort landdistrikterne gård (5 km til nærmeste nabo) Jeg er en husmor og har stor erfaring med hunde. Du bedes kontakte os, hvis du er nødt til at flytte eller plejepersonalet, der har brug :)
08.10.2012

knix siger: Jeg har haft irsk ulvehund, og desværre denne grooming.. Jeg gjorde det meget simpelt.. Han blev barberet.. vil ikke påstå, at han rødnet så meget.. men den ene jeg havde var en "fryse-stick", så han måtte have en pony tæppe om vinteren, når han blev barberet: P hehe. nogle særligt syn ;) men han er meget kælen han ;))

Anbefal virkelig Irsk Ulvehund, de er sååå venlige og gode, en meget lydhør hunderace :))
08.10.2012

drenge siger: Jeg har en dreng netværk er fyldt år og havde en tæve på 10 år tidligere. Denne race er en livlig og venlig hund race, og der de alle er, fordi det ikke er muligt at få sådan et stort dyr, som har godt temperament.
Da de vokser så hurtigt, skal man være meget omhyggelig træning og plyndring, især det første år. Grunden til dette er, fordi de led, muskler og knogler er svage, og kunne nemt komme til skade.
Der er pæne hunde med både store og små, og de er ret nemme at håndtere. De er gode til lydighed, men har brug for regelmæssig motion i starten, ligesom alle andre hunde! Være klar på, hvem der er boss i familien, vil de altid forsøge at komme op i rang, uanset hvor lykkelige de er med dig!

vedrørende pleje, så det kræver en vis børstning og napping, men det er ikke de hunde, der kaster meget.

Jeg rådgiver en Irsk Ulvehund til de fleste, er det som tidligere sagt en stor hund, men jeg synes, det er nemmere at håndtere end en lille terrier!
Det er bestemt en fordel af stor plads!

Dette er en race, der giver utroligt meget kærlighed, og sørg for, at besætningen er samlet. De scorer en del af dit hjerte, så når du har fået dig en, er det næsten umuligt at ændre race næste gang!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Mine irske hunde har ikke været meget syg Miss fussed... en fik kræft sidst måtte aflives.. da hun var 9 år gammel.
Den anden blev ramt af toget: (
De er energiske, åndrig ud.... nogensinde så roligt du næsten ikke mærke til, at de er der... Som Silvie nævnt ovenfor her... det er den bedste hund racen! Meget let at håndtere, hvis du kun har tid, rum og masser af kærlighed at give. :)
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg voksede op med hunde og havde to Irsk Ulvehund før, jeg søger en hvede / hvid irsk ulvehund, vil jeg ikke bruge det til udstilling eller noget, jeg først og fremmest søger at flytte eller en rimelig hund. Jeg får en kollega i ugen, og efter at have mødtes med opdrætteren og læse min vej gennem det jeg kunne finde om racen, så jeg ved med sikkerhed, at jeg har tænkt mig at annskaffe mig for et par år. har en levetid på erfaring og hundene elsker mig helt i Irsk Ulvehund, da jeg havde hende, hvedefarvet og klog og smuk. Jeg søger en Irsk Ulvehund, hvis det er muligt ligesom hvedefarvet, hvis ikke er der okay, der er mangler eller fejl, der gør det ubrugeligt til udstillinger osv gør intet når jeg skulle have hunden som en familie. Jeg er deaktiveret, så er hjemme hele dagen og elsker at gå og spille.

Jeg vil have en Irsk ulvehund igen! Jeg har haft to.. nu i de sidste par år har jeg haft en husky... det også passer mig da jeg bor i floden.. og det er lige så glad for svømning og fiskeri som jeg er... men Gud hjælpe mig... der har været en irsk ulvehund i huset... huset, så mangler noget meget stort, "gentleman"
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Dette er store hunde, og de ​​er utroligt stærke. Selv den stærkeste kan holde den igen, hvis den virkelig ønsker noget, men heldigvis er de loyale over for ejeren. Utroligt nok, det betyder ikke, at alle former for motion, ulv hund er doven og det er muligt at bo i huset med disse dyr. Vidunderlige ledsagere til de rigtige ejere. Vær forberedt på at blive kigget på med mærkelige blikke, hvis du får en irsk ulvehund. Folk kan lide at gå over til den anden side af vejen, når de opdager dig osv... Jeg så en Irsk Ulvehund i 1 måned, og det var nok for mig. Den, der ejer hunden kunne sandsynligvis aldrig forestillet en anden race. Vær forberedt på at blive kigget på med mærkelige blikke, hvis du får en irsk ulvehund. Folk kan lide at gå over til den anden side af vejen, når de opdager dig osv... Jeg så en Irsk Ulvehund i 1 måned, og det var nok for mig. Den, der ejer hunden kunne sandsynligvis aldrig forestillet en anden race.Ja det er en enorm store hunde, men santidig nogle meget venlige og kloge hunde.
Så jeg skriver dette r, fordi jeg havde en selv, men min døde efter 2,5 år, desværre men vil have en igen, så snart der er mulighed for det. Er det Finet og venligste hund jeg nogensinde har haft.. En ting han gjorde, uden at jeg gjorde noget for det, var, at det gik til fods, medmindre jeg lærte det der. Så jeg anbefaler ret til at erhverve sådan en hund, men selvfølgelig er det ikke alle, der er egnet til at have sådanne hunde.
Held og lykke!
08.10.2012

Passop siger: Racen kommer fra Irland og har sandsynligvis fundet sted BC. Kelterne kaldte denne hund Cu Faoil. På grund af massive eksport til mange lande, konger og statsoverhoveder, løbet for en tid lov til at beholde kun de rige og magtfulde. Det var næsten sin bane. I den første halvdal af 1800-tallet var næsten uddød race. En officer ved navn GA Graham (kaptajn) reddet racen, i tæt samarbejde med Major Garnier. De bedste hunner blev parret med en sådan Great Dane, hjortehund og Borzoi at komme tilbage til ulven-hundens oprindelige form og størrelse. I 1881 var dette førte til opdræt af racen vi nu kender som den irske ulvehund

Første gang vi hører om de irske Wolf-hunde i skriftlige kilder i et brev til sin bror Symmachus Flavianus skrevet i år 39 e.Kr. Han takker for de 7 ulven hunde han havde modtaget (fra England ). I år 391 f.Kr.. , Har flere kopier blevet sendt til Rom, hvor alle romerne "var se dem i beundring." Uanset om vi taler om ulvehund eller greyhound er uklar, men hundene var sandsynligvis korthåret.

I sagaen litteratur 900-tallet kan vi finde en diskuteres Ulvehund. Dette kaldes "Samra" og blev doneret til Gunnar fra Lidarende. Forhandleren sagde til Gunnar, da han gav sin hund, som i øvrigt er beskrevet meget ligner racen, som det er i dag i Njals saga :
"Jeg vil give dig tre gode ting: guldring og en cap Myrkjartan IRA-konge har ejet, og en hund, som jeg gjorde i Irland. Han er stor, og ikke værre resultat end en modig mand. Den følelse han har, og han vil gø ad hver mand, der er din fjende, men aldrig på dine venner. Han ser på hver mand, om han vil være godt eller dårligt, og han vil føje liv til at gøre du tror. Denne hund hedder Samra. "

Udseende, anatomi og fysik

Irsk Ulvehund

Fang er en meget høj hund, som i nogle tilfælde, der måler 1 meter i skulderhøjde. Hvor højt er ikke almindelige. En mand på 85 cm eller derover anses generelt for at være store. Hunnerne skal være mindst 71 cm i højden på de skulderhøjde og veje mindst 41 kg. Hanner skal være mindst 79 cm og vejer mindst 54,5 kg.

Historisk set disse hunde sandsynligvis haft kort hår. Kun i 1841 hører vi om en stor hund race med krøllet blød pels i de skriftlige kilder. I dag, håret er mere ruhåret og hårdt på kroppen, ben og hoved, og især ruhåret og lang over øjnene og under hagen. Farverne kan være brindle (brindle), rød, sort, helvede, gul eller enhver farve, der findes i Hjortehund.

Anvendelse

I dag beskattes ulv hund først og fremmest som en fremragende familiehund, som ofte er at se, at udstillingshund. Nogle har også med held brugt denne store kraftfuld hund som pakke hunde. Irsk Ulvehund blev formentlig oprindeligt avlet til jagt sikkerheds ulve og andet storvildt, og på trods af den enorme størrelse af dette er en meget hurtig og forholdsvis vedvarende hund.

Lynne og adfærd

Irsk Ulvehund er en godmodig og meget tålmodigt at kæmpe, en prime hund barnefamiler, når pladsen tillader det, og så længe du ikke glemme, at dette er et meget stort og magtfulde rovdyr. Det er loyal og kærlig at komme til dem, der kender og kan lide, men ofte lidt reserveret og målt med fremmede. Det er også en kompetent vagthund, selv om det er dens naturlige funktion.

I hjemmet gør typisk meget lidt af det, fordi det er så fredeligt og harmonisk. Håret skal plejes på en ugentlig basis, men må anses for let at pleje. Utroligt nok, denne gigant af en hund ikke så grådig eater, som man kunne forvente, selv om dette formentlig er nært knyttet til, hvor aktivt de studerende. Som sådan har brug for hverken mere eller mindre motion end de fleste hunde, men kan lide at blive kørt ud korrekt, en gang imellem. Interessen for klima hvad det ser ud som om det er til at modstå norske forhold godt, så længe snedybde om vinteren ikke er for stor. Med sådan vægt, da det falder let igennem.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Irsk ulvehund tror også at disse hunderacer var interessant.