Irish terrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Irish terrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Irish terrier.

Irish terrier fotos

Irish terrier

Irish terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Irish terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: fin hund!
04.01.2013

Jessica siger: Nu har jeg haft irsk terrier siden 1978. Jeg ved, man ikke ser ret mange Irere, men kommer man gående med en, ved folk som regel heller ikke hvilken race det er. Der er cirka 200 af slagsen i Danmark, og de fleste lever i ubemærkethed, da det er familiehunde.Ireren er meget afhængig af sin familie og vil helst være, hvor de er
30.11.2012

Søren siger: Har på fornemmelsen, at den irske Terrier er en sjælden race, er det sandt?
Noget jeg har lige fundet på mig selv, men jeg har set to irske terriere hele mit liv, og man er fra Danmark, og det var meget sød :-) Det var meget godt med Apport og jeg og vennina mi gjorde kæle med den og nød os meget og:.-D
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg ejede to boksere i alt på 17 år var en stor overgang, når mor ville have irsk terrier.
Dette er en advarsel.
Irsk Terier er ikke for første gang hundeejere. Her skal du have talent og erfaring. Vores kvindelige var dengang 13 år og var en af ​​et kuld på 6, der levede deres liv.
Vores største negative erfaringer var, at hun ikke kan lide børn, og dette var helt nyt for os. Hun accepterede, ja, men de kunne ikke lide.
Helt nyt for os var, at hun var meget kræsne, hvad hun spiste, spiste alle de boksere, der lignede mad.
Men hvis du har talent og erfaring, så dette er en kæmpefordel hund, let og bære, let at komme i bad eller bruser, når du kommer hjem efter mudret ride.
Som boksere, vi ikke begrænse vores tipa, hun ønskede at bære båndet selv. Hun måtte have en overdragelse af en eller anden art, så det var okay. Hun var meget selvstændig og til tider dominerende overfor andre hunde. Andre hunde ikke komme ind i vores site. Vi havde naboer med hunde. Hun løb aldrig ud af ingenting, gik langs landegrænsen og opholdt sig i det. Irsk terrier var en sjov hund på mange måder, men en hund for folk med erfaring.
2008/11/23

Anonym siger: Vi har nu haft irsk terrier i 8 år. Vi købte hende på samme tid (en uge før) en Briard. Begge var hunner ved ca 8 uger. Det har været fantastisk glat. Believe Irish Terrier er en race, der skal have nok opmærksomhed og aktivitet. De har brug for motion for både krop og sind. Irske Terriers er normalt ikke glad for andre hunde, men de accepterer uden problemer. NB: Vores tæve elsker hende, men Briard-veninne og egnet til hende, når andre hunde er irriterende. Med hensyn til mad, læse om den kræsne Irsk Terrier her. Det mååå være undtagelsen. Vores hund og alle Andree vi kender af samme race er faktisk matvrak. De er kendt for dette, de sjældent har en tendens til at tigge ved bordet, men det øjeblik du siger tak for mad og komme op, de er på hånden. Abandoned mad er Terri ejendom, det er endelig. Vi har sagt, at en Briard, er hovedet ikke opfører sig sådan. Var heller ikke dette et problem, når vi havde belgiske hyrdehunde før. Der er kun én Terrier-problem. De kan kæmpe, hvis det er nødvendigt, risikerede deres liv for blot brødskorpe. Men det sker aldrig i forhold til mennesker (selv små børn, holdes mad forbudt fødevarer). Vi er frygtelig glad for vores lille Alice, og forstår godt hvorfor racen i medierne fra tid til anden, hvor de har været små i forhold til de helte for at redde deres folk, ofte på bekostning af deres egen sikkerhed. Øgenavnet som engeskmenn bruge racen er The Daredevil (daredevil, risikerede deres liv), er omfattende. Vil også fortælle, at vores hund blev introduceret til børn i deres liv, når vi fik en lille pige på 2 år ind i familien. Så vores hunde 5 år. Begge accepteret, ikke mindst inkluderet, pigen straks som fuldgyldigt familiemedlem. Alice var den første "åbnede hjerte dør" på dag 1 Briard var lidt mere tilbageholdende, men begge diskuteres nu af pigen som "mine bedste venner". Regards Vigdis
14/06/2009

Luna siger: Vores hunkat er 2,5 år. Elsker børn, andre hunde, er meget let at træne, stille og aktive i deres tur. Dette er vores første hund, og vi har ikke haft noget problem med hende. Kun glæde, masser af ubetinget kærlighed og gode tider.
16/10/2010

Luna siger: Vores hunkat er 2,5 år. Elsker børn, andre hunde, er meget let at træne, stille og aktive i deres tur. Dette er vores første hund, og vi har ikke haft noget problem med hende. Kun glæde, masser af ubetinget kærlighed og gode tider.
16/10/2010

bart hund siger: Nu havde vi irsk terrier i 5 år, en hvalp, en dreng og en pige, som kom til os som en voksen.
Vi har ikke haft noget problem i mødet med andre hunde eller andre dyr. De elsker børn, børn, hus katte og gnavere. alle mennesker. Betyder er fremmed. De spiser alt, hvad de støder på, uanset om det er grøntsager, frugter, menneske eller gnagermat eller hundemad.
De vil ikke holde fast ved, de er rolige inde med aktive udendørs. Men mandlig krævede meget puslespil, bitch er glad for at observere alt hvad der sker omkring dem.

Irsk terrier er involveret i alt, hvad der sker, uanset om det er agility, freestyle, lydighed, sporing, jagt, show, ski, cykel, svømme.
En hvalp har at vænne sig til vandet, børn, andre dyr fra dag ét. Irsk Terrier er en sund race, men ligesom alle andre individer sygdom kan også forekomme i denne race. Vær kritisk med dit valg af opdrætter.
Som med alle andre racer.

Irsk terrier arbejder udelukkende på positiv forstærkning med venlighed, det gør alt. Er du i dårligt humør, kan det trodser.
Det kan være stædig, men med venlighed kan vende det. Man skal være kreativ.
En irsk terrier bliver din bedste ven, går lige ind i hjertet, hvor det stadig.
Det er ikke en hund for alle, men for retten.
08.10.2012

Irsk Terrier siger: Irske Terriers er normalt i farven "rød". Det har kort, krøllet hår. Gøre sig godt i udstillinger, nemlig fordi det er smukt, glat og elegant. Irsk Terrier stammer fra irsk Setter, Labrador, og Puli. Den første irske terrier, blev født på en gård i Atalntis i 1654. Irsk Terrier er for det meste bruges til udstillinger, muse jagt og som sædvanlig skødehund.

Historie

Den irske områdets historie går flere hundrede år tilbage. Oprindelsen er den gamle jaktterriere, som eksisterede i hele Irland, og som havde til opgave at holde rovdyr ned, og for at matche hus og hjem. Det menes, at det skotske og walisiske jaktterriere bag.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Irish terrier tror også at disse hunderacer var interessant.