Irish glen of imaal terrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Irish glen of imaal terrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Irish glen of imaal terrier.

Irish glen of imaal terrier fotos

Irish glen of imaal terrier

Irish glen of imaal terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Irish glen of imaal terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Stina siger: Vi har en mand i et år og virkelig nyde os selv med ham :) Han er meget kærlig og legesyg og elsker cuddles! Vi har nogle problemer med grooming, når han er ikke glad for børstning op. Det er blevet værre efter ferien, da de matchede han ikke kunne holde ud at børste mere på tre dage... de opgav de sagde. Resultatet var, at vi havde forladt en hund fuld af rod, der var smertefuldt at børste ud. Nogle mennesker skulle barbere sig, det var ikke rart. Men er der nogen der kan svare mig, hvis alt bliver lidt lettere efter et stykke tid, da han bliver ældre? Nu er det filt op for en halv dag, og det er en stor udfordring for ham, der ikke kan lide børstning.... og for os. Vi har brug for to at gøre det... selv med bord og galge. Men han er den mest vidunderlige hund
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har haft ISWT i 12 år og er meget tilfredse med denne race. Som alle hunderacer tilføjet for meget af grundlaget for det første år og vi sandsynligvis ikke var gode nok (læs streng nok), men har haft en fremragende turkompis, en hund med en vidunderlig stabil psyke, altid i godt humør (men hård) aldrig sur! ISWT fælder ikke, men kræver en masse af grooming og skære 3-4 gange om året. Efter jeg fik skåret form, jeg arrangerede skære dig selv. Det gik fint, terrier-outfit ankom! ISWT er meget lærenem og elsker en udfordring. Alt i alt en dejlig hund og stabilitet, som ikke kræver for meget af dit ejerskab, men elsker en tur i skoven. Held og lykke!
2008/12/12

Mille siger: Vores hvedefarvet terrier er en slags, legende, lydig og rolig hund. Det er en stor familie hund, tour mate og en blid gårdhund. Det er ikke alle, der synes, at de ser lige så godt ud på alle billederne, men de møder eller blot se en, du er helt forelsket i den smukke hund. Denne hund fælder ikke, men har brug for nogle grooming så for folk, der er allergiske over for nogle hunde hår kan have sådan en hund som denne (selvom jeg var lidt allergisk, da vi fik det, men havde ingen problemer). Det er en meget glad hund, der får glæde udbrud, når du kommer hjem eller mødes igen (selvom du kun har været at hente posten. Jeg vil anbefale du køber en hvedefarvet terrier, vil du ikke fortryde vist sig at gøre det.
Held og lykke! =)
29/11/2009

elsker hunde siger: Min favorit hund, 'Jeg har en onkel, der har to af dem og de ​​er meget sjovt at lege med!
2010/03/11

lide hunde! siger: Jeg har en ven, der har en hund som. Det er meget legesyg og sød!
Skal jeg gerne, at hunden, men det er ikke let at finde ud af hvor du kan købe dem.... : (
29/07/2010

Ajax siger Wheatenen min er fire år i denne weekend! Han er ikke kastreret, og spekulerer på, om der er noget, vi skal forfølge eller ej, jeg tror måske det er lidt sent nu...? Når en kvinde er i brunst, han er meget stresset og sveder meget, som gjorde, at han har ørebettenelse.

Vi har forsøgt at plukke de sorte hår i ørerne, men på grund af de meget smalle øregange, har vi ikke været i stand til at kom ud af det hele. Han har kæmpet med op til tre øreinfektioner inden for to år. I sidste ende havde vi gå til dyrlægen for at fjerne hår, og derefter havde vi at starte med en stærk kursus af antibiotika mod øreinfektioner...

Men for en stemning! De er altid glade! Når børnene kommer hjem fra skole de bliver angrebet (minder om Tiger'n Tommy og Tiger'n)
Jeg må sige, at intet slår en frisk badet, nykammet wheatenpels!

I Årdal, i sognet og fjorde driver med avl af hvede, men du kan kontrollere wheatenklubben sin hjemmeside, der er helt sikkert noget om, hvor du kan købe...
26/10/2010

Maya siger: Vi har en mandlig, Akiro, får han 4 år i marts 2011 og er en dejlig mand, altid munter og glad og elsker at gå lange ture og lege med andre hunde. Grunden til at vi valgte Hvedefarvet min alleri, har haft mange sjæfere før, men var nødt til at give mig på grund af allergi. Med Akiro år fint og selv om der er en masse grooming, det er rart at køre med, Akiro elsker at blive badet, fønet og kæmmet, han elsker at lægge på skødet for at kæle. Jeg virkelig anbefale racen.
30/12/2010

Mia siger: Har en mand på cirka 1,5 år. Han er bare super! Altid glad og elsker at være ude i skoven. Er umuligt at være gnavne og træt, når du er mødt med vild genforening fornøjelse, uanset om du har været væk for en stund :)
Kræver 1/1 grooming, men det er bare rart, hvis du er gode venner og hund til dette fra hvalp. Min hund er meget tålmodig, da hans ejer tager børste og kam. Må ikke køre klip på ham, men mere bekvemme klip så har vi en masse i al slags vejr. Der må ikke skæres pandehår, så synes ligesom jeg ikke kan være der, så jeg hellere sætte i en lille HAIR SCRUNCHY :) Var med groomer de to første gange han skar sig selv. Fik fat i den skærende form og nu jeg skar ham.
Når der er dårligt vejr derude er ofte lille job til brusebad ben og mave. Gik til at købe en frakke kjole, der er blevet helt uundværlig! Slipper væk med bare mudder på sine poter, når han bruger det.
Jeg er tilfreds med valg af race, han er absolut forbløffende og mor go'gutt :)
2011/11/01

Beth siger: Love this race, du brugte for meget, vi bruger vores hvedefarvet til udstillingen, familiehund og turhund: D myyyye race kræver grooming, vi selv gå til en groomer, hund, klippe den måde, det burde være.. og handle, meget grooming, kræver, at en børste flere gange om dagen, for at undgå rod, men det er bare rart at soignere din hund.. altid i godt humør, elsker alle, især dem, hun har mødt før, så * overfald * hun de glade, og det er rart: D anbefaler hund til dem, der har tid til at belægge fortælle, at trimning og især omsorgsfulde og kærlighed hund: D
23/01/2011

Jon siger: En dejlig og kærlig hund. Men vær opmærksom på, at det har en stor aktivitet behov og frem for alt en stor kontaktflade behov. Trives ikke at blive overladt til sig selv. Har selv en mand på 1,5 år, og mærke en stor forskel på de dage, han kun får "ture", og de dage han virkelig bliver brugt krop. Når han er på turne er ren lyksalighed. Elsker sne og seletøj det kører fint at køre sne. Med for lidt motion han får rastløs og utilfreds. Lever du gris eller spekulerer på, om du har for lidt tid, skal du vælge en anden hund!
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en pa snart en lærer, der er verdens mest dejlige hund.Hun kommer fra cha s Kennel i Halden.. Gar meget godt med børn og er en venlig og kærlig hund. Grooming er meget fint for hendes rejer, de plukkede omkring 2 gange om året, ellers regelmæssig pleje. Allergi-Frie hunde. Kan stærkt anbefales som en familiehund
08.10.2012

Hunderacer gæst siger: ar en Glenn er nu 12 år kan lide underdanig, rolig hund, jeg ikke eksisterer. Derefter var det en hvalp, jeg troede, at det var døv og stum for det var så roligt, det er en god og stærk kammerat slør og kan anbefales til alle hygger sig med børn, godt bare possetift og sige, den bedste hund jeg har haft.

Hilsen glad Glenn Owner
2009/01/18

Solveig fortæller heisann.. Jeg Onsera at købe en hund til min mor. Hun ønsker en lille, stille, nuttede hund. Det ser ud som det har alt dette.. Hvad er prisen for en hund?
2010/01/14

Camilla den doglover, D siger: Dette havde været en perfekt hund gave! = D
Nogen ville have elsket at have sådan en gave til... der omfatter mig. = D
Men med den pris, Solveig, er det, at der er forskellige priser, så bare lade nogle gennem annoncer og lidt ekstra rundt og måske bede om råd fra andre opdrættere eller hundeejere - eller en, der smule om hunde. Det kommer til at tage tid, men din mor vil være meget glad, hvis hun får en hund.
Du ved, du er nødt til at tage den tid, du har brug for at arbejde hårdt for at gøre denne drøm. ; D
18/03/2010

Camilla hundeelsker siger: Køb denne søde hund du! :-D
18/03/2010

INO siger: Hej, kan nogen anbefale en opdrætter af Glen nær Oslo? Har sooooo ønsker denne hund.
Ino
13/06/2010

INO siger: Hej, kan nogen anbefale en opdrætter af Glen nær Oslo? Har sooooo ønsker denne hund.
Ino
13/06/2010

x Glen ejer siger: Først, skal du ikke give et dyr som en gave. For det andet, det er en meget sjælden race. Der er kun én opdrætter i Norge. Globalt er det kun 2-3 tusinde eksemplarer af racen, så dette er ikke en race, der er "nemt" at opnå. Men man først heldig, du kan gøre det, får du en vidunderlig ven og følgesvend i mange år.
2010/01/08

Katalin Thorsen siger: Hej mit navn er Katalin og mig og min familie har virkelig lyst til glenn fordi vores første var hun den samme race, og vi savner hende frygtelig, så vi indså, at vi var på vej til at købe en ny hund. kan nogen anbefale Glenn i rogalad eller Stavanger?
2010/06/08

Tor S.Jacobsen siger: Hi-
Mit navn er Tor og vi har 2 Glenner.Den ene er næsten 12 år gammel, og den anden er 5 1/2 år.Begge to er mænd, og der har aldrig været nogen problemer med at have 2 hanner together.I har kun gode erfaringer med dette race i form af temperament og sykdom.Jeg har holdt både Airdale og Norfolk terrier, men når den tid kommer, vil jeg nok forsøge at få en Glenn igjen.Som der bliver sagt det er kendt nu kun en opdrætter og hun bor Østfold synes, det er i Halden.
16/12/2010

Waa siger: Hej! Alle kan anbefale hvor jeg kan købe Glenner? Nær Oslo.
2011/09/08

Trine siger: Jeg har en smuk lille Glen efter 4 måneder. Han er helt fantastisk, som beskrevet her af de andre. Anbefales! Jeg bor i Halden og her er den eneste opdrætter, Cha s Kennel. Held og lykke!
2012/08/04

? siger: Spørgsmål om racen?

Røyter det?
Lættlært?
Hvor stor og tung er den?
Ligesom hundene,? Salgsfremmende
Gøer det store?
08.10.2012

moni siger: Ingen ved med sikkerhed, hvor gammel denne hund racen er, men en terrier Glen of Imaal fra de nævnte kilder i begyndelsen af 1800-tallet. Uanset om det er det eller ej er uvist, men oprindelsen kan være en eller flere typer af terrier, der blev fundet i dette distrikt i 1700-tallet eller før.

Den moderne historie begynder, men de 1930'erne. PJ Donoghue udviste sådan en hund i 1934, hvor racen blev registreret som sådan for første gang. Racen blev registreret af den Kennel Club i England indtil februar 1958, men det tog mange år før det fik sin egen racestandard. Det skete først i 1981.

Udseende, anatomi og fysik


Glen er ofte omtalt som en "stor hund fanget i en lille legeme". Skulderhøden er ca. 35 cm og vægt er normalt omkring 16 kg. Der er en lang vandring og kortbenet hund med en lidt ru rufste (men blød) pels.

Anvendelse

Glen blev formentlig oprindeligt avlet som gårdhund. Det er næsten helt sikkert fungeret som en stabil hund med de landmænd, og derfor har en god vagthund instinkt intakt. Men i dag, racen først og fremmest en venlig og livlig familiehund, selv om det også har en række andre brugshund egenskaber skal udnyttes. Dens løbende og energisk karakter gør den velegnet til mange typer hundesport. Man bør heller ikke ignorere det faktum, at denne hund er stadig en fremragende jagthund, især for rotter og mus. Det vil have en næsten lydløs jagt form.

Lynne og adfærd

Det siges, at Glen er en stor familie hund. Det er energisk og livlig, men tolerant og venlig. Ligesom de fleste terriere, skal man stadig regne med en hund, som "tænker for sig selv." Det kan derfor være lidt stædig og selvstændig. Man må også forvente nogle grooming, især i betragtning af, at på grund af størrelsen nemt få skrald og snavs på dem. Det skal aktiveres både fysisk og mentalt for at trives, og som sådan passer bedst for nogle aktive mennesker.
18.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Irish glen of imaal terrier tror også at disse hunderacer var interessant.